Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 101 345
  • 1 258
  •   2
Отговори
# 1 155
Знаете ли някакъв мейл или как да се свържа с хайнекен, в сайта не пише дори телефон. Още не са доставили наградата от предната игра.
    номер 02 43 40 858

# 1 156
Милка ще има нова игра от 3.07

# 1 157
Да,  ММ печели BBQ от КК и КФ + ваучер!
Регистрирах по една бележка за всеки, за всяко седмично теглене. Аз не печеля за сега от КФ, но надежда има, участвам с две бележки. Преди споменах, че печеля BBQ от ФФ, а той шезлонг от първата седмица. ММ беше купил още кола продукти от ФФ, която я дадох на брат ми и се оказа печеливша /шезлонг/.

# 1 158
  • Тук и там
Милка ще има нова игра от 3.07
Какви са наградите?

# 1 159
Има ли някой който да си е получил награда от сегашната игра на Нивеа мен. Още в началото на играта спечелих барбарон , а се надявах на термо чаша.

# 1 160
Наградите на Милка са хладилни чанти и  колонки

# 1 161
  • София/Търново
Има ли някой който да си е получил награда от сегашната игра на Нивеа мен. Още в началото на играта спечелих барбарон , а се надявах на термо чаша.

Очаквам да ми верифицират бе;ежката.

# 1 162
https://str8-game.com/
Тези днес трябва да обявят, евентуално Simple Smile

# 1 163

Цигари "Corset" http://igraskod.com/ 💥

Купи Цигари "Corset" , регистрирай касовата бележка на сайта и можеш да спечелиш 1 от 10бр. Сешоар- Маши или 1 от 100бр. Ваучер на стойност 100лв. за Alessa 🤩

Играта продължава до 26-ти юли 🎁

# 1 164
  • София
Еее, ака ми харесаха Дайсъните и реших, че ще се включа, каквото и да е, пък то се оказаха цигари. Grinning Никой от близките ми и разширеното семейство не пуши. Ако ни четат от други агенции, имаме интерес. В инстаграм имаше такъв гивауей и участничките бяха 50к.

# 1 165
Майка ми ме е пушач,но обожава да си купува Корсет. Тези като мида. Ей сега и теглих един инструктаж. 😀😀😀😀😀😀

# 1 166
  • София
Кока Кола и Кауфланд са допълнили списъка.

# 1 167
Чак сега видях, че Gordons ще теглят чак на 10.07, а играта е до днес.... Много мразя да чакам да не спечеля 😀

# 1 168
Има ли някой пиниз за Шуменско, иска ми се да пробвам за ваучер, но понеже не съм следила досега играта, че не смятах да се включвам и изобщо не зная как раздават наградите, дали са изтеглили за днес и има ли значение по кое време се регистрира. Може и на лични да ми пише някой, ако иска да даде едно рамо! Благодаря предварително!
Иначе юни месец май ще го приключа без награда, но този път не се оплаквам, след майската голяма награда съм предоволна, дано всеки има моя късмет! Heart

# 1 169
Тениската от Орео:
Размерът е L. Куриерът взима бележката и сравнява дата на покупката, номера на бележката и сумата на закупените продукти. Попълва се протокол.
Добре са го измислили този път, защото схеми с рисувани бележки няма да минат изобщо.
Само не схванах защо трябва да се мокри тениската. Тя е сякаш вакумирана, но може да се “разплете” и без да се мокри.
Плътна е доста, за лятото не знам дали ще става, че ми се струва ще запарва. Изпрала съм я и утре ще видя как е по жегите.
Готина и нетипична награда. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт