Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 101 359
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 140
Тези от КК и Фантастико и Кауфланд вече са ми в черния списък. Късмет, късмет, ама едни и същи в двете игри - егати Simple Smile

icod****@yahoo.com
juli****@gmail.com
mihail.svile************@gmail.com
milasto*******@gmail.com - даже е с 2 награди в едната игра
radoslav.hri************@gmail.com
stoyan******@yahoo.com

Сигурно има и други, но тези са по-забележими Simple Smile

# 1 141
А не трябваше ли 25 човека да изтеглят за ваучери за Кауфланд, аз ги броя 19 ?
Или толкова са им приближените Simple Smile

# 1 142
  • София
Някой има ли обяснение, защо от Орео няма печеливши за ваучерите. От всички игри със сладки неща избрах да участвам в Орео, но не виждам печеливши. Миналата седмица имаше 20 човека, които дори не стигат за първото теглене, сега аз виждам странната бройка от 31 печеливши, а трябваше да са 75. Още по-странното за мене е, че в темата не се дискутира това, с изключение на питането на Станимир от миналата седмица, но развитие по въпроса нямаше. Само аз ли не виждам печелившите?
Аз не играя в повечето игри, но чета темата, защото е емоционална. В Морети ме няма с 4 бележки. Включих се с 1 бележка в Узо Пломари и да, от игри може човек да спре да купува даден продукт. Такива безумни номера на бележки, някои сигурно са регистрирали всички комбинации от букви и цифри. И вместо да ги дисквалифицират, те ги теглят за награди.

# 1 143
В Оreо ясно се вижда , че имат проблем със сайта - писах им , казаха че ще проверят и до там.

За тениските от Oreo - тениската - намокрена,  изпрана,  изгладена - Размери:
 - Дължина - 71см.
- Ширина - 56см.  ( дано не подведа някой , ще се радвам и някой друг да сподели дали е толкова ) 🙂

# 1 144
  • София
А не трябваше ли 25 човека да изтеглят за ваучери за Кауфланд, аз ги броя 19 ?
Или толкова са им приближените Simple Smile
Точно така, липсват 6 човека в списъка с ваучерите на Кока Кола.

# 1 145
  • Sofia
Тази година няма ли да има игра на Schweppes?

# 1 146
  • Сливен
Хладилната чанта и отварачка от КОка-Кола.За сравнение-отварачката е малко по-голяма от салфетката:
Скрит текст:
Скрит текст:

Хладилната чанта:има малка дръжка на капака,както и дълга,има цип "на капака "от вътре,по цялата дължина.Има и отвън,в дясно-помислих че е големина колкото малък джоб,но се оказа отново по цялата дължина на капака.Отпред е с 2 джоба-единият е с "лепка",а отзад е с мрежа и отново лепка.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 10:26 от сикрет

# 1 147
Много добре изглежда чантата🙂

# 1 148
  • Плевен
Да се похваля-печеля ваучер за барбекю от Шуменско, изобщо не очаквах! И да попитам, идва като ваучер за магазин, от който се пазарува ли? Четох правилата, никъде не е описано, ако някой вече е получил ваучер...

# 1 149
  • Тук и там
Да се похваля-печеля ваучер за барбекю от Шуменско, изобщо не очаквах! И да попитам, идва като ваучер за магазин, от който се пазарува ли? Четох правилата, никъде не е описано, ако някой вече е получил ваучер...

Карта на Идънред. Може да си пазаруваш от всеки магазин и то не само месо, за каквото се води.

# 1 150
Знаете ли някакъв мейл или как да се свържа с хайнекен, в сайта не пише дори телефон. Още не са доставили наградата от предната игра.

# 1 151
Аз току що регистрирах бележка в Орео и нямаше проблем.

# 1 152
В играта на Самърсби отчита ли кодове за голямата награда? При мен не изписва, дори не ми начисля кодовете от миналата седмица , а ми изписва,че имам 2 за тази 🤦🏻♀ А уж с НЕспечелилите участваш.. Надявах се на кърпа, ама уви.. Шезлонг не искам, миналото лято си купихме.. хммм

# 1 153
Кока кола и Кауфланд вече са с 25 човека от последното теглене за ваучери.

# 1 154
От Монделиз се свързаха с мен по телефона, та не зная къде писаното е хванало декиш. Ако има някой от Благоевград и го интересува играта на Барни да ми пише Simple Smile Аз лично ще опитам да пратя някой да провери дали наистина има скреч карти, че не ми е най-близката разходка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт