Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 203
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз искам да си купя Барни и да търкам скреч карта, не да си купя раницата. Не им знам цените, но ми е по-хубаво като е награда Simple Smile
Влизам сега пак в Шуменско и гледам, че спечелилите са си тези от един снощи - дали за 1 час дадоха всички награди за днес или има някакъв бъг? А видях и че един на глед номер печели от всички награди Simple Smile

# 1 126
  • Тук и там
Не са от снощи спечелилите, има и нов. Явно скръндзи ще излязат тия от шуменско.

# 1 127
  • при късмета
С тениска съм от орео и миналата седмица с шезлонг от кока кола и Фантастико. Шезлонга бързо дойде, както някой назад каза, пластмасите, които регулират височината и мъжа ми предположи, че бързо ще заминат. Дори не съм отворила още, само го оставих на вилата

# 1 128
Игра на ДМ за тестване на избелваща паста Колгейт с регистрация.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/produkt-test/testvayte-produkti-s-dm-1856400

# 1 129
  • Дупница
Кока кола в Кауфланд са качили новите печеливши.

# 1 130
  • Пловдив
КК дали публикуваха печеливши за тениска и слушалки, които трябваше да теглят на 16.06.? Вероятно, аз не ги откривам Blush

# 1 131
В единственият магазин, в който открих играта на Барни за раниците ме информираха, че раницата е спечелена още в началото на играта. Била само една. Няма да споменавам какви мисли ми минаха тогава през главата. И на мен много ми хареса, също за подарък на една млада дама я гласях.
Този месец наградите си взеха почивка от мен. Освен да се похваля със спечелен ваучер (50лв) от местен ресторант за вечеря от фб, друго май няма.
А прилично съм се включила в почти всички игри с покупка.
В играта на Кинг сме с над 20-25 участия (мъжът ми пуши точно тях!) и моментната награда все още е мираж. И така да се ядосвам, а той ме успокоява - Ти нали искаш телефон Simple Smile
Хайде да идват тия телефони, нинтендота, х-бокс, прахосмукачки и какво ли още не Smile
Раниците на барни са по 2 на обект

# 1 132
В КК ме няма, но предполагам, че там участват много хора. Шуменско и те нищо не дават 😢.
Днес си получих тениската от орео. Чаши и тениски са едни от най - безполезните подаръци, за мен. Да мрънкам ли, да не мрънкам ли, не знам. Вече не помня къде участвам 😂.

# 1 133
В единственият магазин, в който открих играта на Барни за раниците ме информираха, че раницата е спечелена още в началото на играта. Била само една. Няма да споменавам какви мисли ми минаха тогава през главата. И на мен много ми хареса, също за подарък на една млада дама я гласях.
......
Раниците на барни са по 2 на обект

Благодаря за уточнението. И аз така си мислех, че са поне 2 за обект. Тук беше писала една дама, която е спечелила раничка - единствената останала и много си я харесва. И за това се появи това съмнение, че нещата не са съвсем наред. В този магазин не веднъж са обявявали разни кампании със скреч карти, често тестето липсва и винаги питам има ли скреч карти, не веднъж съм оставяла на касата продуктите за обявената кампания, поради липсата им.

# 1 134
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Спечелената тениска от Орео заявих в петък и в понеделник вече ми беше доставена.Супер бързи!
Днес ми пристигна раницата от 7 Дейс.....Да!Дълго време се опитвах да разбера защо не идва.Куриерът бил я върнал, защото не съм му дала бележката!Той дори не е идвал! Накрая писах на мейла който да си призная не помня кой тук в темата ми даде, но имаше ефект.Свърза се с мен един мъж и ми я изпратиха.Преди това каза, че някои артикули ги нямали налични, но ще ме компенсират.Та днес в раницата имаше 10 кроасана, 6 бейкролса и 2 пакета мини кроасани от 185г.Добра компенсация!

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 17:12 от Захарчето

# 1 135
Някой ще сподели ли къде в София я има играта на Барни? Плакати ли има в обектите?

# 1 136
Кауфланд и кока кола са обявили печеливши Simple Smile

# 1 137
Кой куриер носи наградите от кока кола и фантастико?

# 1 138
  • при късмета
В имейла пишеше да дадеш адрес. После ми се обадиха по телефона, да посоча офис на Еконт

# 1 139
В имейла пишеше да дадеш адрес. После ми се обадиха по телефона, да посоча офис на Еконт
Благодаря Ма ко!

Общи условия

Активация на акаунт