Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 206
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 110
Разходи се до някоя по-голяма Била, където имат щендери за новите нехранителни стоки, имаше такива раници, не на Самсонайт, но доста прилично изглеждаха.

# 1 111
  • София
В продължение на темата за раниците на Барни- имаме ли информация кои са обектите и по-специално в София

# 1 112
В единственият магазин, в който открих играта на Барни за раниците ме информираха, че раницата е спечелена още в началото на играта. Била само една. Няма да споменавам какви мисли ми минаха тогава през главата. И на мен много ми хареса, също за подарък на една млада дама я гласях.
Този месец наградите си взеха почивка от мен. Освен да се похваля със спечелен ваучер (50лв) от местен ресторант за вечеря от фб, друго май няма.
А прилично съм се включила в почти всички игри с покупка.
В играта на Кинг сме с над 20-25 участия (мъжът ми пуши точно тях!) и моментната награда все още е мираж. И така да се ядосвам, а той ме успокоява - Ти нали искаш телефон Simple Smile
Хайде да идват тия телефони, нинтендота, х-бокс, прахосмукачки и какво ли още не Smile

# 1 113
  • Русе
ММ също пуши тези цигари, момента награда също нямам, а не е като да не съм регистрирала. Оня ден си купил един стек цигари и си взел бележките една по една..за радост на продавачката Simple Smile

# 1 114
Аз в играта на Мерилин бях с около 40 бележки че и повече,понеже майка пуши по 2 кутии на ден!Нито моментна награда имах нито телефон!Докато един господин и неговата жена предполагам имаха моментна ,телефон а сега и в Кинг имат моментни!Голям късмет ще да е!

# 1 115
  • София
Здравейте, да помрънкам и аз, че помага.. в последните месеци от никъде - нищо. Реших да участвам в играта на Gillete - и там нищо, дори се забавиха много с обявяването на победителите, предвид че играта бе до 14.06
Видях, сега че са обявени, но не са тагнати.. и няма никаква прозрачност на какъв принцип, нито е описано кой какво печели, но да им са честити наградите. Повече в такива абсурдно организирани игри няма шанс да се включа.

Дано юли месец да има по-интересни награди...

# 1 116
В единственият магазин, в който открих играта на Барни за раниците ме информираха, че раницата е спечелена още в началото на играта. Била само една. Няма да споменавам какви мисли ми минаха тогава през главата. И на мен много ми хареса, също за подарък на една млада дама я гласях.
Този месец наградите си взеха почивка от мен. Освен да се похваля със спечелен ваучер (50лв) от местен ресторант за вечеря от фб, друго май няма.
А прилично съм се включила в почти всички игри с покупка.
В играта на Кинг сме с над 20-25 участия (мъжът ми пуши точно тях!) и моментната награда все още е мираж. И така да се ядосвам, а той ме успокоява - Ти нали искаш телефон Simple Smile
Хайде да идват тия телефони, нинтендота, х-бокс, прахосмукачки и какво ли още не Smile
Да ти кажа, в магазина в който аз я спечелих, отвориха тестето с близо 50 и повече карти пред мен от целофана. Първата карта която изтеглих и спечелих раницата, продавачката щеше да припадне. И ми каза, следното... Ти имаш невероятен късмет! Играта започна днес и раниците са само 2! и ме попита: Как го направи?

# 1 117
  • Пловдив
Току-що Hell качиха първите печеливши.
С тонколонка съм.Musical Note
Вчера Европът доставиха на брат ми сака с бирите от Хайникен, а също моята и на мама тениска от Орео.

# 1 118
И аз съм с колонка от hel с една бележка само.

# 1 119
Аз съм с голямата награда сърф дъска, направо се чудя как са ме избрали. Включих се защото имах бележка, но наградата не ми е необходима и може би ще отиде за размяна.

# 1 120
Мислех че в Хел ще се печели лесно, но не би. С 3 бележки съм. Не губи кураж, идва нов тираж.

# 1 121
И аз печеля от Хел - надуваемо легло. Hug
С една бележка съм.

# 1 122
  • Nesebar
Ееее най накрая първа награда за лятото тонколонка от хел с няколко бележки,а мъжа с 1 бележка легло.

# 1 123
Здравейте, да помрънкам и аз, че помага.. в последните месеци от никъде - нищо. Реших да участвам в играта на Gillete - и там нищо, дори се забавиха много с обявяването на победителите, предвид че играта бе до 14.06
Видях, сега че са обявени, но не са тагнати.. и няма никаква прозрачност на какъв принцип, нито е описано кой какво печели, но да им са честити наградите. Повече в такива абсурдно организирани игри няма шанс да се включа.

Дано юли месец да има по-интересни награди...
И аз съм разочарована от Gillette!
Единия профил е фалшиф , другите поне са на истински хора. Забавянето беше наистина съмнително . Нищо , да си ги ползват със здраве, повече няма да се включа в тяхна игра. 😁

# 1 124
Честито на всички за наградите!
Да се похваля - печеля морски шах от ФБ Simple Smile
Не спечелих в играта на Диелспорт, но там се оказа, че в последния ден другите финалисти натрупаха (неясно как) по 100 - 200 - 300 лайка и една участничка спечели три якета.
Благодаря на всички за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт