Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 210
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
На мен куриера на Орео изобщо не ми погледна бележката, можеше всякаква да му пробутам. Но беше много възрастен дядо и сигурно не знаеше какво да прави. Стана ми жал, че на тези години още работи.

# 1 096
  • София, Дружба 2
При мен днес също дойде купиер с тениската от Орео. Подписах протокол, провери  ми бележката и я взе. Simple Smile

# 1 097
Много съм хепи, че спечелих от My day, и благодаря на този, който сподели играта! :*
получи ли вече нещо, че аз още нищо нямам? Нали за играта със сладкарските снимки говориш?
Да.
В петък ми писаха, че съм спечелила и да изпратя данни за доставка; нямам идея кога ще дойде..

# 1 098
От играта с пошовете ли спечелихте? Точно им писах, че още не съм получила моята и бях забравила 😂
И аз още нищо не съм получила.

# 1 099
Нямаме отново в кк😟толкова много го исках този стол!С кодовете които съм участвала продължават ли да са актуални за следващо теглене,или трябва  с нови кодове да играя.?

# 1 100
Попаднах на тази игра: https://pgonlinepromos.bg/Bearfruit/terms-and-conditions и видях, че няма нито един участвал Grinning
Да не би тези продукти да ги няма в Кауфланд?

# 1 101
  • Тук и там
В DM ги видях, но в Кауфланд не съм ги мяркала.

# 1 102
И в играта на Johnnie Walker & Kaufland как ги теглят тези печеливши, едни същи имена...
С три бележки участвам от началото и греда.
Някой има ли представа, къде може да им се пише и завиши вниманието?🤔

# 1 103
И при мен днес дойде куриер с тениската от Орео. Беше много стриктен в проверяването на номера на касовия бон с този от неговия документ (явно защото обучаваше дамата, която беше с него) и се оказа, че при него има една цифра по-малко. Не получих тениската, макар и пакета да беше отворен и вече да бях разписала протокола. Направи снимка на разликите в номерата и каза, че ще трябва да се свържат с организатора и да проверят. Аз няма как да съм объркала, защото винаги много стриктно си проверявам данните, които въвеждам, така че грешката трябва да излезе при тях... 
Явно това се случва, защото никак не бях въодушевена от спечелването на тази награда, а исках да играя за по-голяма 😂

# 1 104
Имаше име като моето, писах на имейла, който е даден в общите условия. Две седмици никакъв отговор. Накрая писах в месинджър на страницата на уискито,
бързо отговориха. При мен се оказа дублиране на имената, за пореден път се случва.  Кофти е, но здраве да е! Успех! 
И в играта на Johnnie Walker & Kaufland как ги теглят тези печеливши, едни същи имена...
С три бележки участвам от началото и греда.
Някой има ли представа, къде може да им се пише и завиши вниманието?🤔

# 1 105
  • София
Печелившите от играта на Несебър.
https://www.facebook.com/100088947846075/videos/566312575654262

# 1 106
Подарявам 5000 МБ към А1

# 1 107
Толкова много искам раницата на Барни за племенницата, че къде ли не им писах, на колко ли човека тук не досаждах и все греда Simple Smile
Същото и с тениските на Орео - от първия ден имаме спечелена в офиса и не е пристигнала, а на вас за 3-4 дена ви дойдоха.
И от към игри ми е едно скучно, няма наградата която искам Simple Smile Simple Smile

# 1 108
Имаше в групата за размени и продажби такава.

# 1 109
Раница продаваха в групата на Фейсбук за размяна за 75 лв.

Общи условия

Активация на акаунт