Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 214
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 065
От Толк-а почти мигновено ми пратиха ваучера за емаг... Все така да е!
Брех, това беше нечувано последно когато съм се занимавала с тях, даже май последния така и не ми го изпратиха... А предходните все е трябвало да ги ръчкам като е минало определеното от тях време.
Ще ме накарате да ги погледна пак някой път.

На мен така и не ми го пратиха последно.2 месеца минаха. Нито ме отразиха като им писах на няколко места. А анкети имам мнооого рядко аз.

# 1 066
  • София, Дружба 2
В КК и ФФ Simple Smile вчера пак, отново и за пореден път с не знам колко бележки и какво количество КК ме няма за нито една награда, но пък мама е с барбекю сет. Tada
От Шуменско съм с ваучер за месо. TadaTadaTada

# 1 067
  • Велико Търново
Печеля куфар от Морети, вчера ми се обадиха за данни за доставка. Играх само с една бележка 😊 Това е едва втора награда за тази година след ваучера на ММ за Кауфланд.
Тази година спрямо предните изобщо нямам награди, но и не участвам в толкова много игри както преди. Нещо повечето не са ми интересни Simple Smile

# 1 068
Никога не съм си мислила, че и при мен ще дойде този момент!
Този момент на заветно охкане, мрънкане, засушаване!!!!
То и наградите едни…. И условията едни….. и шашмите ги знаем….
Голяма суша настана, но пък и организаторите! Та, да помрънкам, че от НИКЪДЕ НИЩО!
И печеливши не намирам! Ужас! Тези срокове за нищо го нямат! То, остави, че не ги спазват, ами и един месец след края на играта теглят. Да не чукат имената на пишеща машина или ги дялат на камък, че да отнема толкова време…
И от Fairy и Kaufland вадят ли ми очите… аз ли не ги виждам!?!? Thinking Какво се случва, не знам!!! Rage

# 1 069
  • София, Дружба 2
Петя, не се отчайвай! Simple Smile И аз преди малко се ококорих по повод настоящата игра на хайнекен, тегленето е на 4 август Rolling Eyes, пък докато обявят, докато прозънят и като се има предвид те колко са бързи с доставките..... евентуално още месец....... Участвах и там пък ще видим. Като КК не искат да ме изтеглят, лекичко преминавам към игрите с бира. Simple Smile

# 1 070
Някой от вас играе ли на Старопрамен?Запалих им месинджъра и не мога да се разбера с тях!Първо при печеливши снимките и наградите се разминават!После на 19 кода не ми даде да играя за хладилната кутия а сега ба 38 не ме вкара във въпросите на масата на експертите!За капак на всичко като поканих приятел да се включи той си вкара първо код после данните и замръзва екрана и не го пуска !Нещо не е наред тая игра!

# 1 071
Много съм хепи, че спечелих от My day, и благодаря на този, който сподели играта! :*

# 1 072
От играта с пошовете ли спечелихте? Точно им писах, че още не съм получила моята и бях забравила 😂

# 1 073
Много съм хепи, че спечелих от My day, и благодаря на този, който сподели играта! :*
получи ли вече нещо, че аз още нищо нямам? Нали за играта със сладкарските снимки говориш?

# 1 074
  • София
И аз още нямам.

# 1 075
Аз също печеля от MyDay и още не съм получила наградата. Любопитна съм и нямам търпение. 🙂

# 1 076
  • Б
В Кауфланд я има играта на Маги , но на касовата бележка не е изписано "Маги", а примерно "сочни пържоли". С такава бележка как се участва?

# 1 077
  • София, Дружба 2
Бих снимала бележката заедно с опаковката. На кауфланд да им имам изписването на продуктите, да се чуди човек какво точно е купил.

# 1 078
  • София
Спечелите саунд бар от Сушард, искаха ли ви касови. Мъжа ми май е хвърлил едната и ще умра от яд, ако спечеля...

# 1 079
Спечелите саунд бар от Сушард, искаха ли ви касови. Мъжа ми май е хвърлил едната и ще умра от яд, ако спечеля...
Искат бележките

Общи условия

Активация на акаунт