Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 217
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 050
Шезлонгът на КК дали е здрав, за по-тежки хора става ли?

# 1 051
  • София
Пише, че е до 110 кг, ама тия пластмаси дето го държат долу едва ли ще издържат дълго. Мъжът ми каза,  че може да ги смени с други като се счупят.

# 1 052
  • Пловдив
Някой спечелил от Чио може  ли да сподели как се процедира- след като си попълниш данните, обаждат ли се за потвърждение или направо изпращат наградата, до колко време се случва и с кой куриер?
18 май спечелих и върнах адрес и сниман код. На 25 май получих втори имейл, че съм одобрена за наградата. След ден, два, мисля, че Спиди ми донесоха ваучера.

# 1 053
  • София
Бира Морети звънят за адрес. Искат касовата да се даде на куриера. 024340847

# 1 054
Капачките от Кока Кола, които регистрираме в приложението, нужно ли е да се пазят или мога да ги пусна за рециклиране? Че доста място ми заемат, а още не съм печелила нищо от там и не знам дали ще ги искат при евентуална печалба.

# 1 055
  • Там...
Няма да ги искат.

# 1 056
Капачките от Кока Кола, които регистрираме в приложението, нужно ли е да се пазят или мога да ги пусна за рециклиране? Че доста място ми заемат, а още не съм печелила нищо от там и не знам дали ще ги искат при евентуална печалба.

Не са ми ги искали, за единствената ми до момента награда.

# 1 057
Току що ми звъннаха за раница от бира Морети. Това ми е втората награда за годината след плажното одеало на кока-кола и хладилната им чанта. Много се радвам!
Между другото, одеалото на КК е топ за плажа. Приятна материя, лесно за изтупване и заема малко място.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 18:01 от royz

# 1 058
Какво стана с Орео? Вчера имаше по-малко от 10 обявени печеливши за ваучер, днес съвсем са изчезнали вчерашните. Само при мен ли е така?

За капачките само да кажа, аз не ги пазя, но по принцип в правилата пише, че е нужно да се пазят. Не виждам как аз лично, ако спечеля, бих сортирала печеливши от непечеливши капачки, сигурно въобще не бих си направила труда, затова си ги рециклирам, а ако случайно решат да не ми дадат награда, ще им се разсърдя и ще пия една студена вода. Simple Smile

# 1 059
И при мен има малко печеливши в Орео , явно имат проблем със сайта

# 1 060
Тениската е L, 100% памук.
Скрит текст:

Очаквах картинката да е по-голяма, но и така ми харесва и ще си я нося. По улицата ще се познаваме по тениските(ако не я ползвате за пижама де) Laughing

# 1 061
  • София
Може ли да ми подскажете какво трябва да направя, че да мога да играя:

# 1 062
  • София

Винаги ми е било интересно защо при нас наградите са съвсем символични,а в чужбина са малко на брой,но са уауууу

# 1 063
  • София
Те и КК даваха по чужбината коли, а при нас...

# 1 064
Скрит текст:
Може ли да ми подскажете какво трябва да направя, че да мога да играя:

Трябва да играете през Сафари или Гугъл хром.Винаги пита, дали разрешавате достъп до камерата и сензорите.Излиза съобщение на екрана.Ако откажете достъпа,няма как да играете.Може да сте блокирали достъпа от настройките на телефона.

Общи условия

Активация на акаунт