Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 219
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 080
Спечелите саунд бар от Сушард, искаха ли ви касови. Мъжа ми май е хвърлил едната и ще умра от яд, ако спечеля...
Искат бележките 1 ли търсят или 2

# 1 081
Е, ако участието е с две бележки се предполага, че ще искат две.

# 1 082
Излезе ми в приложението на Лидл, но на сайта ми дава грешка

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 10:34 от Petya Jordanova

# 1 083
  • София/Търново
Излезе ми в приложението, но на сайта ми дава грешка

Почва на 29ти... А дано най-накрая, куфар, че моите са пред разпад...

# 1 084
А кое е приложението?

# 1 085
Сигурно на Лидл.Да то е 😊

# 1 086
От Май дей ми казаха, че до края на седмицата ще изпратят наградите.
Няма ли има игра на Киндер яйцата Simple Smile Сега се събират Хари Потъровците там и мойте ще ме уморят Simple Smile

# 1 087
  • В Космоса
Днес ми донесоха пакетчето с тениска Орео. В четвъртък я спечелих, в петък се обадих да дам координати. Взеха касовата бележка.

И един казус. Пазарувай от ДМ за над 35 лв., за да се включа в томболата и реших да използвам и да се включа и в играта на рексона. Да, но пазарувай онлайн с експресна поръчка и сега нямам касова бележка. Имам само поръчката в електронен вариант на имейла. Дали ако регистрирам номера на поръчката, вместо номер на касова бон ще е проблем? Или се прецаках?

# 1 088
Трябва да имате дигитален касов Бон със сигурност. Може да регистрирате него

[/b][/b]
Днес ми донесоха пакетчето с тениска Орео. В четвъртък я спечелих, в петък се обадих да дам координати. Взеха касовата бележка.

И един казус. Пазарувай от ДМ за над 35 лв., за да се включа в томболата и реших да използвам и да се включа и в играта на рексона. Да, но пазарувай онлайн с експресна поръчка и сега нямам касова бележка. Имам само поръчката в електронен вариант на имейла. Дали ако регистрирам номера на поръчката, вместо номер на касова бон ще е проблем? Или се прецаках?

# 1 089

Щом си участвала за уикенда, значи си поръчала през приложението. Там, в Моите онлайн поръчки, като избереш съответната поръчка, след продуктите имаш Фискален бон в pdf формат.

# 1 090
  • В Космоса
Благодаря ви! Намерих го.

# 1 091
  • В страната на бурите
Аз също имам казус с Орео. На печелившата ми бележка за тениската имам участие в игра на Маги и на Хайнц... Дали мога да дам копие?

# 1 092
Chupa chups изтеглиха!Честито на печелившите!

# 1 093
# 1 094
  • София
Аз също имам казус с Орео. На печелившата ми бележка за тениската имам участие в игра на Маги и на Хайнц... Дали мога да дам копие?
Може да дадем копие на бележката, само куриерът трябва да я сравни с оригинала. Днес така ми казаха по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт