Искам да кажа...(207) през Юни 2023

• 40 626
  • 663
  •   1
Отговори
# 525
  • На брега на реката
Добро утро!

Вчера кръщенето мина чудесно и вече си имам християнче!
Господ да я пази и закриля!

Моят Принц е рожденик днес! Да ми е здрав, щастлив и много късметлия!

# 526
Бубе, честити да са двамата и вие покрай тях.

# 527
  • Canada
Добро утро!

Съни, наскоро и аз се сдобих, имаме програма с recognition точки в работата и взех фотоепилатор. Прочетох, че не бива да се ползва две седмици преди и след излагане на слънце, сподели така ли е, моля, че нямам опит.

Бубе, честит да е Малчо! Започна рачешката хегемония 😁 И честито християнче!

Але, детето донесе от Видин един спрей против комари, търновските изобщо не го отразяват, оглозгаха ме 😁

Баница изпекох и мисля няколко чанти, труден избор 😁

# 528
  • София
Буба здрав да е Принцът.
Да, Фонс нашето време.

# 529
Бубе, честото християнче! Принцът да е много, много здрав!

# 530
Фонс, да, добре че ме подсети. Наистина пишеше, че не трябва да се ползва 2 седмици преди излагане на слънце.  Аз направих един цикъл няколко месеца през 14 дни и почти нямам.

# 531
Буб, честит да е Принцът! Здрав и щастлив да расте и да ви радва.
Фонсе, има опасност от пигментация. А до колкото знам и болката е по- силна при тъмна кожа.

# 532
  • Бургас
Бубе, честито ви християнче!
Честит рожден ден и на Принца! Здрав и усмихнат да расте!

Я споделете модел на фотоепилаторите си. ММ отдавна иска да купуваме, но аз съм си свикнала с патрончето кола маска.

Против комарите ми препоръчаха да си забъркам лавандулово масло с лимонена трева. Трябва обаче да разбера точните пропорции.

На плажа се пържа аз, след малко се местя на цаца с бира.

# 533
Моят фотоепилатор е непретенциозен,  на Ремингтон. Имам го от 4 години. В началото бях стриктна, но за поддържащите процедури ме премързяваше и пак почнаха да излизат. Сега след този курс пак е добре. Само на две места ми излизат, подозирам, че регулярно ги пропускам.

# 534
Завидях за плажа;)
Аз проспах деня.
Епилаторът ми е на Филипс лумеа, но не помня кой модел е точно, че го имам от три години някъде.
На триъгълник и подмишници си взех пакет лазерна епилация, но дотук съм правила само една процедура.
Бубе, честито християнче! Честит да е и Принцът! Да станат хубави хора, с късмет в живота!
Ети, и на мен не ми се готви тия дни, все с  аламинути минаваме.
Але, ожалих те с това ухапване на клепача, дано не се подуе.

# 535

Але, ожалих те с това ухапване на клепача, дано не се подуе.
А, аз се намазах още снощи с псило балсам и пия противоалергични, заради астмата. Не се бодух, ама такъв сърбел беше докато полея, че да се изкъпя и намажа, че щях да рева.

Окосих, разпънах басейна и сега се пълни. Май искам да разпъна и шатрата и да изкарам масата и столовете. Любимия го няма цяла седмица, пък на мен не ми се чака... Ама не знам дали с шатрата ще се справя сама...

# 536
Бубе, здрави да са малчовците - рожденика и християнчето Hug

Фонс, използвам фотоепилатор от години. За поддържащо святкане не се съобразявам, но е хубаво да започнеш процедурата есен/зима. Първоначално се прави на 14 дена, после на месец, тримесечие и накрая, когато прецениш. В момента се святкам три-четири пъти в годината. Изключително доволна съм.
Най-добър ефект има върху светла кожа с тъмно окосмяване.
Ако имате много бенки и лунички не е подходящ.
Първият ми беше Филипс лумеа с всички приставки без кабел.
Втория си взех пак лумеа, но с кабел (според мене е по-добре, защото първия си работеше още, но му се прецака батерията на 5-тата година) и без приставки.

Днес ще сме на таратор и салатки, щото снощи се освинихме с палачинки - със солено, със сладко, пак със солено.
 Ужас Joy

ПП: Да добавя, че все забравям - Роди, мерси за снимките Hug

# 537
Интим и мишници правя в студио на минимум 45 дни от октомври миналата година.
За след ухапване от комари и подобни препоръчвам детските стикчета от Джъмбо. Тези за възрастни са с доста амоняк и щях да се  издрайфам.

# 538
Разпънах сергията. Шатрата много лесно се разпъва, направена е като за идиоти. Ама не за един, трабва двама, та кума удари едно рамо. Много яко стана! Сега ще я окича със соларни лампички 😆

# 539
Али, да я фотнеш, да я видим 😊

Общи условия

Активация на акаунт