Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 192
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,
За колко дни излизат сега микробиология и цитонамазка. Вторник ми взеха проба и още няма поне микробиологията 🤷♀

# 481
Момичета,
За колко дни излизат сега микробиология и цитонамазка. Вторник ми взеха проба и още няма поне микробиологията 🤷♀
До 30 дни

# 482
Микробиологията излиза до седмица някъде, а цитонамазката до 30 дни

# 483
  • София
Здравейте момичета,
Направиха ми хистероскопия за корекция на матката в Надежда. Приемах 10 дни Естрофем, след това ми предписаха Дуфастон за 10 дни. Доктора каза, че след приключване на Дуфастона трябва да ми дойде цикъла, но на 7-мия и 8-мия ден имах кафяво зацапване, а днес (9-ти ден) имам кръв при забърсване. Звънях в Надежда за да попитам това дали е нормално и дали да спирам Дуфастона, но естествено ми казаха да се обадя в Манипулационната след 13 часа. На вас случвало ли ви се е и какво са ви казвали в такъв случай - цикъл ли е, спирали ли са ви Дуфастона... Сега се чудя да го изпия ли или да чакам връзка с Манипулационната...

# 484
Момичета, на договора за съхранение на ембриони и двамата партньори ли се разписваме? Забравих да попитам, а  не ми се организира и двамата да сме свободни, че да отидем до болницата, ако реално няма нужда от мъжа ми за договора.

tremble87, аз бих си пила дуфастона на твое място, докато се свържа с манипулационна. Моя случай е различен, но миналата седмица правих ЦС и ден по-късно почна обилно кървене, а имах назначен дуфастон за започване няколко дни по-късно. На преглед питах дали да го почвам ако още кървя, казаха ми да си го пия.

# 485
Отговорих ви на лично 😊
Момичета, на договора за съхранение на ембриони и двамата партньори ли се разписваме? Забравих да попитам, а  не ми се организира и двамата да сме свободни, че да отидем до болницата, ако реално няма нужда от мъжа ми за договора.

tremble87, аз бих си пила дуфастона на твое място, докато се свържа с манипулационна. Моя случай е различен, но миналата седмица правих ЦС и ден по-късно почна обилно кървене, а имах назначен дуфастон за започване няколко дни по-късно. На преглед питах дали да го почвам ако още кървя, казаха ми да си го пия.

# 486
  • София

да, изпих го, все пак това си е някакъв курс за 10 дни и реших да не правя своеволия Simple Smile

# 487

Да и двамата Simple Smile
Предполагам може и вкъщи да се вземе и пак да се занесе.

# 488
Здравейте! Знаете ли защо изписват дуфастон след хистероскопия?

# 489
Здравейте! Знаете ли защо изписват дуфастон след хистероскопия?

Индивидуално е, при вас така са преценили, на мен не са ми изписвали.

# 490
Не съм имала хистероскопия. Питах от любопитство.

# 491
И аз не съм приемала дуфастон след хистеро, а само антибиотик .

# 492
  • София
Може и вкъщи да си го подпишете.

# 493
  • София
И аз не знам защо изписват лекарства след оперативна хистероскопия. В други клиники май нямат тази практика. В моя случай пих антибиотик, Естрофем и Дуфастон....Естрофема ми беше изписан за кървенето след операцията, но да си кажа честно при нормално кървене 2-3 дни, на мен си ми продължи 10. След това започнах Дуфастона - за предизвикване на цикъл...... тъкмо имах 6-7 чисти дни и сега пак съм със зацапвания и кръв 2-3 дни преди да приключа курса с Дуфастон........

# 494
Здравейте момичета,
извинявам се за нахлуването в темата, но виждам, че е от по-активните.
Какво правите с лекарствата, на които им е изтекъл срока на годност?
Докато ми дойде времето за втория опит и утрогестана изтекъл сега юни.
Понеже са доста кутии ,  в аптека ли се връщат или в кофата за боклук отиват?

Общи условия

Активация на акаунт