Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 195
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Аз лично бих ги ползвала. Минал е само един месец.

https://patient.info/news-and-features/when-did-you-last-check-y … -medicine-cabinet

https://nowpatient.com/medications/how-long-can-you-use-medicine … s-expiration-date

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 18:53 от Фрида

# 496
  • София
В определени дни се събират такъв вид отпадъци. Проверете в общината.

# 497
Ако сега започваш опита, можеш да ги ползваш.
Дали обаче ще ти предпишат Утрогестан не знам,  сега масово предписва Циклогест и Кринон гел.

# 498
  • На изток от Ада
Рбмс който е слагал има ли ефект.  Забременяване и износване?

# 499
Рбмс който е слагал има ли ефект.  Забременяване и износване?

При мен не. Аз слагах кръгла нула чхг.

# 500
При мен има, в 13 седмица съм .
Чапанова ми го слага, тя ми беше късметчето.

# 501
Аз също имам една успешна бременност след поставяне на РВМС, но след това имам и 3 неуспешни трансфера, въпреки поставянето му Sad
Имам въпрос, имах положителен тест, но за съжаление нещата не се развиха както трябва и Е беше спрял развитие, Цветков ми каза да спра всички лекарства и да чакам сама да се изчистя, ако не се случи до 10тина дни да отида да го направят те! Но гледам, че той е отпуска до 22.07, а той самият на 10-ти като бях на преглед каза, че е дежурен на 22.07, до тук добре, но ако искам да отида трябва ли да си запазя час или да отида в спешното?! Бих искала той да си ме проследи и ако се наложи да направи манипулацията, но все пак да съм подготвена, ако някой е минал по този път какво трябва да направя!

# 502
Аз се изчистих сама. Ако искате да отидете задължително запазете час. Другият вариант е да отидете без час и да чакате за преглед при д-р Цветков.
Аз също имам една успешна бременност след поставяне на РВМС, но след това имам и 3 неуспешни трансфера, въпреки поставянето му Sad
Имам въпрос, имах положителен тест, но за съжаление нещата не се развиха както трябва и Е беше спрял развитие, Цветков ми каза да спра всички лекарства и да чакам сама да се изчистя, ако не се случи до 10тина дни да отида да го направят те! Но гледам, че той е отпуска до 22.07, а той самият на 10-ти като бях на преглед каза, че е дежурен на 22.07, до тук добре, но ако искам да отида трябва ли да си запазя час или да отида в спешното?! Бих искала той да си ме проследи и ако се наложи да направи манипулацията, но все пак да съм подготвена, ако някой е минал по този път какво трябва да направя!

# 503
На мен ми го предложи същото, но ме хвана шубето да чакам и минах на абразио. Ако не ти се чака според мен може да звъннеш и някой друг да ти го направи, или да си запазиш час и да питаш за хапчета за МА. Сложно решение е. Абразиото е 870 лв. Така или иначе аь на регистратурата тогава казах, че искам час за абразио и те само ме записаха, обадиха ми се по-късно с уточнения кога, какво...

# 504
  • На изток от Ада
Аз имам няколко аборта.  Като 2 не съм изхвърлила сака сама . Другите да . Ми 5 кюретажа. Не пропуснах нито 1 кюретаж. Това в местна Аг болница.  Та мисълта ми е, че пак може да се наложи кюретаж.

# 505
Да и аз така четох, и затова реших абразио, ама накрая пак пих и хапче за контракции за изчистване, че имах кръв в матката. Та и двата варианта ги има.

# 506
Момичета, след пункция са начислени доп.средства за плащане и казаха, че е зс обработка на ембрионите . Каква е по-точно тази обработка в какво се състои ?

# 507
125 лв? Имаше нещо май.. Предполагам за това, че ги гледат/проследяват и ти се обаждат.

# 508
125 лв? Имаше нещо май.. Предполагам за това, че ги гледат/проследяват и ти се обаждат.

Аз минах една пункция по фонда и не съм плащала до сега , но сега става въпрос за моя позната на която са и начислени тези пари и тя също е по фонда ?!

# 509
Това да не са изследванията преди пункцията и таймиращите медикаменти? Имам спомен, че те излизаха около толкова като сума? И аз не съм плащала обработка на ембриони…

Общи условия

Активация на акаунт