Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 42 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Увеличението на средствата ще покрие донякъде нарастващите на всеки 3-6 месеца цени, но тези 20% отгоре не смятам, че ще стигнат на някого за повече реализирани услуги.

# 616
  • София
Надежда тази година няколко пъти си увеличаваха цените.

# 617
Всички го правят това с цените
Надежда тази година няколко пъти си увеличаваха цените.

# 618
  • София
Мда, ама поне в Надежда да си заслужаваше. :/

# 619
  • Пловдив
Аз не разбирам този хейт,мислите ли че като не се е получило при някой и при всички няма да се получи.Аз успях от 11 опит при доктор Стаменов и не съжалявам за абсолютно нищо.
И ДА заслужава си клиниката.Навсякъде има и + и -

# 620
  • София
Здравейте.
Продължава ли да има като преди забавяне при репродуктивните специалисти?
от типа - имаш час за 5, влизаш в 8?
Благодаря!

# 621
закъснението е максимум 30-60 мин.

# 622
Здравейте.
Продължава ли да има като преди забавяне при репродуктивните специалисти?
от типа - имаш час за 5, влизаш в 8?
Благодаря!

Зависи при кой репродуктивен сте. За д-р Стаменов се чака доста.

# 623
Фонда увеличава парите, заради инфлацията, която е навсякъде не само в клиниката! Ние реално няма да усетим кой знае каква промяна, защото аз лично бях по фонд Декември, но оттогава до сега съм минус едни сигурно 7-8000 лв за други процедури, та облекчението ще дойде след като прегърнем рожбите си и не, няма да е финансово, а изцяло! А относно успехът, той зависи И от нас, не само от клиниката и доктора!

# 624
Момичета,
Наблюдение от д-р Илиев имате ли?Персенска и Цветков излизат отпуска и трябва следващите две седмици да се примиря с мисълта ,че ще съм при него

# 625
Искайте:-) Чапанова
Момичета,
Наблюдение от д-р Илиев имате ли?Персенска и Цветков излизат отпуска и трябва следващите две седмици да се примиря с мисълта ,че ще съм при него

# 626
Чапанова излиза в отпуск от 14.08. до 27.08.
Искайте:-) Чапанова
Момичета,

# 627
Kate, на колко време са прегледите след 7-8 седмица? Аз съм при Чапанова на 07.08, после не знам към кого ще ме насочат и за 3 седмици колко прегледа ще има ?

# 628
  • Ст Загора
Не са ли на 2 седмици както е нормално?

# 629
Здравейте, момичета. Нова съм в темата. Бихте ли ми казали как става записването при Стаменов и какво ви е мнението за него. Говорим за първичен преглед. Попълних заявлението в сайта на Надежда и от там трябва да чакам обаждане и те ли ме насочват към специалист? Като не ги познавам как да знам дали доктора, който ми предлагат е така да кажем...читав... 🙄

Общи условия

Активация на акаунт