Звездни Компромати - Юни'23

• 266 162
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 305
Не мога да разбера идеята на Десислава - защо е с тази коса.

# 1 306
Не знаех коя е сегашната жена на В. Гюров. С какво се занимава? Знам, че той има голям син от Нора, която води новините по БНТ

# 1 307
  • софия
Сегашната жена на Васо Гюров е старата отпреди много години след Нора. Мария Кавлакова се казва. Имат 3 деца. Беше модел, сега е в частния бизнес.
https://momichetata.com/lica/mariya-kavlakova-nie-mozhem-da-promenim-sistemata
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/vasil-gj … -mrasna-duma.html

# 1 308
Аз харесвам Захари Бахаров, гологлав е, ама има врат 😁.

Тервел Пулев е станал доктор по нещо спортно. Не спират са учат тези двамата .
Откога дипломи се взимат с учене Simple Smile

# 1 309
Защо носът на Емануела се е сбръчкал?

# 1 310
Аз идвам със скрийншот на Галин от някакъв подкаст, този сериозно ли така се е набол?!
Скрит текст:

# 1 311
Леле,прилича на жената котка

# 1 312
Според изкуствения интелект, така би трябвало да изглежда най-красивия българин. Не съм очарована.

Не се е напъвал много ИИ.
Ей от къде е изплагиатствал  първообраза на българина

# 1 313
  • БГ
В духа на последните постове - Йордан Камджалов ми е много на сърце на мен 😊

# 1 314
Емануела е станала неузнаваема… много операции, много нещо.

# 1 315
На Хайди Клум мъжът и го помня от едно време като ученичка защото му бях фен. Той свиреше, а брат му близнак Бил беше вокал в немската банда Tokio Hotel. Бяха много известни и подлудиха голяма част от дечурлята в Европа, после пораснаха и отидоха в САЩ уж да преследват голямата кариера. Как са се запознали с Хайди не знам, но сега покрай нея Том Каулиц стана известен. А преди брат му Бил обираше всички светлини на прожекторите. Предшественика на Хари Стайлс, по едно време приличаше на японски аниме образ. Доста нестандартни бяха за времето си и най-важното правеха хубава музика.
Даа! Всеки път, като видя написано “ Хайди Клум и мъжът й” се дразня. Бях огромна фенка на Токио Хотел, наистина бяха на върха тогава и сега някак да се пише “мъжът й “ все едно е никой… ми е тъпо. Това е Том Каулиц!
Същото си мислех и аз.
Бил Каулиц към днешна дата:
Скрит текст:
Двамата близнака преди (Бил отляво и Том отдясно):
Скрит текст:

# 1 316
  • Варна
Ах, че гнусна ръка има префасонираният Бил.
Като на влечуго....барабар с ноктите....брррр

# 1 317
Хах. Приятелка им беше луда фенка и водеше мега епичните битки с всеки, дръзнал да смънка нещо по адрес на Бил. "Бил НЕ Е гей! Това, че се гримира и е с дълга коса и квичи на фалцет не значи, че е гей!!!" Какво станА сега, а🤣 Още по-веселото е, че извън Токио Хотел обсесията слушаше само бясна чалга

# 1 318
  • При семейството си
Емануела е станала неузнаваема… много операции, много нещо.
А беше симпатична.

# 1 319
Не просто симпатична, красавица беше навремето Емануела.
Помня я от едно реалити на Слави, в което обикаляха България, беше в екип с Крум. Голяма смешка бяха двамата, много кухи, но тя беше много красива по него време.

Общи условия

Активация на акаунт