Звездни Компромати - Юни'23

• 266 141
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 335
Преслава и тя като Алисия се е захлупила с твърде много и твърде тъмна коса.

# 1 336
  • София
Бионсе и Джей Зи.... тя прилича на травестит, а цайсите са пълен ужас.
Скрит текст:
Лени Кравиц ....ох, този Лени Yellow Heart
Скрит текст:
Ким К. .... прилича ми на продавачка от Женския пазар с тази чантичка на кръста....или пък това не е чанта Thinking
Скрит текст:
Кели Роуланд
Скрит текст:
Хамилтън
Скрит текст:
Децата на Уил Смит .... еми, грозновати са ми.
Скрит текст:
Тина Кунаки
Скрит текст:
Гуен Стефани ... тази жена много си пада по шарениите.
Скрит текст:
Риана .... много е размазана снимката, но се вижда, че не е изневерила на себе си с избора на тоалет.
Скрит текст:
Гримът на Джред Лето е пълен ужас.
Скрит текст:
Не, че на Наоми е по-добър.
Скрит текст:
Да бяха викнали Мис Бони да ги намаже. Bowtie

# 1 337
Тези скули тотално са изменили лицето на Гуен Стефани. Никак не прилича на себе си.

# 1 338
The only one, що изсипа толкоз грозота рано сабахлем? Начи, така кат' ти тръгне деня...Joy
Бионсе е като сестра на тризначките от добрите им времена.

# 1 339
Дженифър Лорънс преди ми изглеждаше мърлява, откакто стана майка, сякаш се разхубави.

# 1 340
Мисля, че Преслава имаше стилист. Защо винаги е с някакви скучни и старовремски бални роклички?! Никаква артистичност и новаторство не виждам в нейния стил. Катя от Ритон N2!

Тези висящите неща от роклята от едно време си ги харесва (не знам как се казват) и си ги носи при всяка възможност

# 1 341
Тя Весела Тотева имала вече нов мъж до себе си. Даже снимки е качила. Това съм го пропуснала.

# 1 342
  • Sofia
На Зендая косата е съвсем същата като на един от синовете ми, без да е от смесен произход.  Grinning
Тина Кунаки е изключително красива за мен.

# 1 343
Тя Весела Тотева имала вече нов мъж до себе си. Даже снимки е качила. Това съм го пропуснала.
Къде са снимките?

# 1 344
  • София
Къде са снимките?
тук има снимки

# 1 345
https://bntnews.bg/news/kristian-nikolov-pred-sada-izvinyavam-se … -1237920news.html

Делото за Милен Цветков пак се гледа днес.....

"Извинявам се от дъното на душата си! Моля се на Господ душата му да почива в мир! Моля за снизходителност при определяне на наказанието. След катастрофата направих всичко възможно да съхраня живота му. След 19 април 2020 г. моят живот не е същият, както и този на семейството ми. Аз не съм самоубиец, нито ми е безразлично за човешкия живот, независимо дали за моя, за този на пътниците или другите водачи", заяви Кристиан Николов пред съда.

Лиляна празнуват рд на детето.
Мъжът ѝ на колко е, изглежда по-голям
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 12:29 от alethea

# 1 346
Сладуранка беше Весела Тотева, сега е една от многото.

# 1 347
Гущерова поздравява някаква нейна приятелка с пожелание да ги догони в броя деца. Не знам приятелката ѝ какво мисли по въпроса обаче.
Скрит текст:

# 1 348
Гущерова е пуснала екип от На кафе в дома си. Още не била родила, до дни се очаква. Четвъртото дете ще е момче. Много обичала да си стои у дома по пижама и да се грижи за децата си. С Гущи са си двамата по цял ден. Предстои рожд. му ден и ще му подготви изненада, както винаги в 12ч през нощта. Пазила си годежната и сватбените рокли за да може един ден да ги показва на децата си.
Не знам какво друго да ви кажа, жената беше абсолютно изчерпателна...

https://www.youtube.com/watch?v=hWDrTMunk14

# 1 349
  • Sofia
Аз разбрах ,че ще е момиче 🤔
Била си мечтала за 2 момчета и 2 момичета и ѝ се сбъднала мечтата.

Общи условия

Активация на акаунт