Звездни Компромати - Юни'23

• 266 146
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 320
Jokker, не съжалявай тризначките и за миг и бягай не с 300, а с 1300 от тях. Това не са хора, а паразити. Познавам ги лично за съжаление, и то от деца. Нямам да давам материал на жълто-кафявите "медии", само ще кажа, че който се разрови, може да прочете доста за тях. Изгледай например участието им при Карбовски, когато ги прибра в България преди няколко години. Бръщолевят само и единствено глупости, майка им не им била майка, не били тризначки, а сестри от различни майки и бащи(!) и подобни фантасмагории. След като ги гледах там сериозно реших, че са мръднали и го казвам без подигравка, но...стойте далеч от тях. Чела съм, че някакви хора ги прибрали, дали им квартира, те започнали да крадат, да се качват на главите на останалите и когато собственикът искал да ги изгони му казали, че ще обявят в полицията, че са изнасилени...Спирам.

# 1 321
Гледам Фамке Янсен по бтв Екшън … и направо не вярвам как човек може така да се окепази в опит да изглежда “вечно млад” !!!

# 1 322
  • София
Преслава във фотосесия към видеоклипа й “Спомени”, който е в дует с  Аристос Константину.
Скрит текст:

Райна
Скрит текст:

Ан Хатауей
Скрит текст:
Деси Слава
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 08:21 от lite16

# 1 323
Райна е страхотна, много добре изглежда. Ан Хатауей какво си е правила на лицето? Изглежда ми различна Thinking

# 1 324
  • Пловдив
Преслава във фотосесия към видеоклипа й “Спомени”, който е в дует с гръцкия изпълнител Аристос Константину.
Скрит текст:

Този нос, тази брадичка, тези зъби ... Защо бе Преслава, защо?!?
Неузнаваема е!
Прилича на Поли на Благо Джизъса и на още 2-3 бръмчалки. По калъп са се направили.

# 1 325
Роклята на Преслава й седи страхотно. Обаче тоя нос …

# 1 326
Айде сега, нос, та нос
Тя си се харесва така. Изглежда щастлива
А най-ми е чудно колко много време се задържаха с нейния горилон. След такова бурно минало, сега си имат стабилно семейство, много им се радвам

# 1 327
  • Glasgow
Според дейлито Нур на Ал Пачино е родила син Роман Пачино
Скрит текст:

# 1 328
Много знаеш ти дали си се харесва с този нос.
Според мен изобщо не се харесва, но няма избор. Тя винаги е изглеждала щастлива по снимки и интервюта, защото е позитивен човек.

# 1 329
Кога забременя тази Нур, кога роди.

# 1 330
  • Glasgow
И кога отслабна 🤬🤬🤬

# 1 331
  • До морето
Колкото Камелия се харесва с нейния! Пак минава всичко през фейсапп-а!

# 1 332
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:

Елза Патаки на корицата на испанския ELLE
Скрит текст:

Наоми
Скрит текст:

Миранда Кер
Скрит текст:

Джаред Лето
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:
Еди Редмейн и Андрю Гарфийлд
Скрит текст:

Джоди Комър
Скрит текст:

Хали Бери
Скрит текст:
Джесика Частейн
Скрит текст:

# 1 333
Ох, тези ужасни груби огромни обувки, кога пак се завърнаха и защо???
Много харесвам Дженифър Лорънс, но на тези последните снимки изглежда като нарисувана, много изкуствено стои, макар и красива. Хали Бери обаче изглежда много свежа.

# 1 334
Мисля, че Преслава имаше стилист. Защо винаги е с някакви скучни и старовремски бални роклички?! Никаква артистичност и новаторство не виждам в нейния стил. Катя от Ритон N2!

Общи условия

Активация на акаунт