Звездни Компромати - Юни'23

• 266 085
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 425
Направо не може да бъде!

# 1 426
Сега погледнах и София Буш от любимия сериал One tree hill, като очаквах да се е променила, а какво да видя, то си е абсолютно същата... направо се е консервирала, страхотна е.

# 1 427
  • София
Тоз Боби Манекена не й е направил услуга на Роси с тази снимка Grin

# 1 428
  • Glasgow
Не знам следите ли историята с изчезналата подводница- 5ма милионери, платили по 250к£, за "екскурзия " в малка подводница да видят останките на Титаник изчезнаха преди няколко дни и е невъзможно да бъдат локализирани. Преди малко официално останаха без кислород (но според експерти най вероятно са починали много преди това от налягането) . Та проклятието Титаник взима жертви и в наши дни. Не знам що за презадоволен живот трябва да имаш, за да си причиниш нещо такова за адреналин, че и да платиш тази сума. Едни от 5мата са баща и син, британци от пакистански произход, момчето е само на 19г😔

# 1 429
  • София
А и ужасна смърт ми звучи на мен това. Затворени в подводница, кислорода свършва, ужас.

# 1 430
Дано да не са се мъчили много...
А имаше ли допълнителна информация за почукванията от по 3 минути на всеки 30 мин. от вчера. Сигурно са спрели вече тези звуци.

# 1 431
  • София
Не бях се задълбочила в историята, попадна ми информация, че по някое време само засичали тъпи удари от подводницата, като блъскане отвътре.

# 1 432
Как ще умреш, няма никаква връзка с това колко пари имаш.
Едни умират в търсене на приключения, други в инциденти и т.н. и т.н.
Имали пари, дали ги.

# 1 433
  • Glasgow
И аз не спирам да мисля що за ужасна смърт ще да е това, ако не са починали от налягането. Без въздух, "убиецът" ви и той там, безпомощни, сигурно потънали в човешки екскременти...и това, за да видите една гробница...

# 1 434
Добре, де, как се локализират звуци, а не може да се локализира подводницата?
Много ми е странен този случай. Все пак е подводница, не игла в купа сено. Confused

# 1 435
Водата предава звуците, но няма как да се установи бързо точното място от въздуха - нали самолет ги е засякъл, предполагам военен. Така си го обяснявам.
За такива малки батискафи не знам, но военните подводници трябва да са тихи, иначе ще ги засекат лесно.

# 1 436
Знаете ли Бони при кой естетичен дерматолог ходи? Не бях я виждала отдавна, скоро ми попадна в едно интервю.

# 1 437
  • в пералнята
Не знам следите ли историята с изчезналата подводница- 5ма милионери, платили по 250к£, за "екскурзия " в малка подводница да видят останките на Титаник изчезнаха преди няколко дни и е невъзможно да бъдат локализирани. Преди малко официално останаха без кислород (но според експерти най вероятно са починали много преди това от налягането) . Та проклятието Титаник взима жертви и в наши дни. Не знам що за презадоволен живот трябва да имаш, за да си причиниш нещо такова за адреналин, че и да платиш тази сума. Едни от 5мата са баща и син, британци от пакистански произход, момчето е само на 19г😔
Четох, да, и си помислих, че и аз бих го направила, ако имах възможност. Не за адреналин, а от любознателност.
Не на всеки мечтаната почивка е да лежи на Малдиви и да си снима краката и д-то.

# 1 438
Ами това само ме навежда на мисълта, че има проклятие и всичко свързано с догадки в наше време за Титаник е хубаво да се спрат.
Пишеше някъде, че общо богатството на пътници излиза над 10 млрд. долара.

# 1 439
  • Glasgow
Аз ще получа паник атака на 30тата минута, само като видях колко е малко и как стоят вътре лошо ми стана.
Видеа с останки от Титаник има из нета, стига ми🤐🤐🤐

Общи условия

Активация на акаунт