Звездни Компромати - Юни'23

• 266 142
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 350
На мен са ми забавни физиономиите на хората в панела, когато трябва да слушат подобни гости. Особено на оперния певец много му личи моралната дилема "струват ли си парите всичко това".

# 1 351
Е, все пак щом са там, в "панела", значи ги устройва.
В крайна сметка може да упражнява оперното си пеене, най-малкото....

# 1 352
  • При семейството си
Правилно ли разбрах, 4-ри деца за 5 години брак?!

# 1 353
На мен са ми забавни физиономиите на хората в панела, когато трябва да слушат подобни гости. Особено на оперния певец много му личи моралната дилема "струват ли си парите всичко това".
И въпросът му: и кога работят тия хора, като по 24 часа са заедно?

# 1 354
  • София
Риана Close
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Кристин Дейвис
Скрит текст:
Били Айлиш
Скрит текст:
Дженифър Лопес ... забравила си е дългите крака, но и тези стават.
Скрит текст:

# 1 355
  • Glasgow
Защо? Ако бяха от различни бащи, нямаше да е вече сбъдната мечта ли? Simple Smile
не е нужно при всяко споменаване на многодетни майки, майки оставили децата си на бащите да се афектираш. Клюкарска тема е, виртуална седянка.

# 1 356
Били Айлиш май е взела обувки на заем от Кание, а Дженката Лопес не е оцелила модела дънки и обувки, които да й правят услуга.

# 1 357
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И въпросът му: и кога работят тия хора, като по 24 часа са заедно?
Е тя не се е омъжила, за да работи!
А и дори с мама, домашни помощници и т.н., не се гледат лесно три деца, и четвърто на път, под пет годишна възраст!

# 1 358
  • Glasgow
Добре де, ние не обсъждахме ли съвсем скоро тук четвъртото дете и името му като вече родено... или ми се омешват с предните.. те толкова са на често

# 1 359
Добре де, ние не обсъждахме ли съвсем скоро тук четвъртото дете и името му като вече родено... или ми се омешват с предните.. те толкова са на често

И как коремът ѝ вече бил прибран. И аз се обърках.

# 1 360
В събота сем.Гущерови си пазаруваха в мол Парадайс. Жената е родила и е клечка. Лицето няма да го коментирам. Не знам как ходи на краката си след 4 пъти секцио, но явно е нечовек.

# 1 361
  • In The Middle Of Nowhere
Аз разбрах, че са страшно суеверни и двамата.
А къщата май беше друга, с като че ли с по-малък двор.

# 1 362
Не знам защо хората с повече деца редовно пожелават на другите “да ги догонят”… не е някакво състезание, или може за Гущерова да е. Не всеки си мечтае да е инкубатор на Хрриси и да стои вкъщи по пижама и да не яде под страх от изгонване.

# 1 363
Аааааа, вече се ядосах. Ще взема да звънна на Гущеровица и да се свърши с тая мъка - родила ли е, събрал ли се е корема, намериха ли си общинско жилище. Все такива важни неща.

# 1 364
В събота сем.Гущерови си пазаруваха в мол Парадайс. Жената е родила и е клечка. Лицето няма да го коментирам. Не знам как ходи на краката си след 4 пъти секцио, но явно е нечовек.
Не искам да влизам в спорове, но това е малко невероятно, тъй като в сряда беше определено силно бременна. Дори и Дяволов не може да прави такива магии все пак...

Общи условия

Активация на акаунт