БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 76

• 54 983
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
МИМИ, порасна  момчето  ни и става все  по- сериозен и красив.

Страхотен тен направи Фе това лято.

И Бурак днес.

Цамо дето не разбирам защо има Коледна елха до Бурак или пак не съм в час с новините Astonished

Привет Себи,

Нали някой беше писал по-нагоре за новината, че Бурак ще се снима в 11-ия филм от руската поредица "Елхички" - сигурно затова е коледната елха. Явно е от снимките на филма.

Хубав ден на всички!

# 616
Здравейте момичета,

Еле,   благодаря ,че ми отговори  Flowers Hibiscus
  Аз продължавам да се питам защо е тази елха Yum при положение че е топло а той с много елегантен костюм дори при топло време  е сред феновете си .Едва ли  са снимки , но може би  е символ на филма в който участва.

[bGoing back to Turkey
Thanks for your Russia][/b]

Май вече си е в къщи .Щастлив  е.

Пиша си аз за Бу , ама акъла ми е в невероятната  Фе....

Open Mouth

# 617

Хайде на плаж.

# 618
МИМИ, мама не е сама.

Стари но неотразени от нас моменти

Какви момчета създава Бу и му ги ражда Фе Laughing

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 20:18 от sebilMM

# 619

Тази снимка с фен е нова, пише че е от Бодрум. Значи се е завърнал и отново е със семейството.

# 620
  • София
Дано този клип да не е това, за което си мисля. Ще бъде много обидно за Фахрие. 
Бурак е хванат в доста интимно поведение към фенка в Русия, която е правила селфи с него.
За съжаление не мога да кача клипа. Но можете да кликнете върху долният линк за да го изгледате.

https://www.youtube.com/shorts/AkMo3lgHQ-c

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 12:05 от БлагаВест

# 621
Здравейте момичета,

Благе , разгледах много внимателно кадрите на Бурак и фенката.
Сърцето ми изобщо не трепна, а това е много важен знак за мен ,която го уптеквам в какво ли не за щяло и нещяло.
Ако го бяха засекли да се промъква в хотелска стая на жена  или в кола с по- красивяа жена от Фахрие щях да съм много възмутена. Папараците особено в Русия не спят.
Тук обаче , пред очите на  поне 99 души  едва ли ще изгуби контрол над ръцете си.
Според мен е или много младо момиче, или позната  от организаторките на събитията около него с която е по- близък но за изневяра или флирт изобщо не може да става дума , но за антите е като мехлем за душата .

Има нещо важно и интересно за кариерата на Фахрие.

Снимките по филма СПЯЩАТА КРАСАВИЦА вървят и премиерата се очаква на

Съёмки сказки продолжаются✨✨✨премьера 24 января 2025 года. Ждём и желаем Фахрие и всему касту лёгкой работы и большого успеха 🙏🍀🌟🎯💥

A блудният БУ:stuck_out_tongue: веч е в Бодрум с ФЕ

ФахБур в Бодруме😍❤😍❤ замок святого Петра

И още нещо открих , че Бурак е бил с тазу визия преди 2 години пак в Русия

[https://vk.com/video-6032758_456240984

Страхотна двойка бяха с Енгин..Точно тази сцена му дойде в повече  на Бурак.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 19:04 от sebilMM

# 622
  • София
Себи и аз не мога да повярвам, но за миг се притесних. Много си права, че няма да го прави пред толкова хора.

# 623
Благе радвам се , че и  ти мислиш като мен.
Би било много неприятно  за кариерите и на двамата, ако се разиграе картата на недоверието и ревността.

Да се надяваме . че съмненията за  лек флирт  не са реалистични и продължим да се радваме на семейството и кариерите им.

Плажуването продължава...

И едно мнение на руска фенка и на двамата по повод посещението им в  музея на св.Петър

Фахрие е историк по образование, Бурак е учил във факултета по изящни изкуства, свързани интереси! Интересът към историята се подсилва и от снимките на двамата актьори в исторически сериали. Всичко е точно! Бурак отдавна каза, че Фахрие му отива и по душа, и по отношение на света!👍🙏‼

Hands ClapHands ClapHands Clap

# 624
Здравейте, момичета!
Разисквали сте видео клипа с фенката. Според мен не е нищо особено. Намества и косата, че е много рошава. Smile

А ФЕ си е перфектната майка. Дори и Бурак да го няма прави всичко възможно децата им да се забавляват. Папараците са я хванали да плажува с Керемчо и приятели.

Хубава и успешна седмица!

# 625
Здравейте момичета,

Ние докато  се питаме  защо Бурак оправя развятата  коса на една фенка ,той твори!!!!!

А това  дали не е нова визия на БУ?????

Може само да ми се иска.

# 626
  • София
Фахрие Евджен доказа, че е една прекрасна майка за пример. Успешно съчетава професионалните си ангажименти с личните.

# 627
Здравейте  момичета, които пишите редовно. На тези които само четете в темичката ни .
На всички ,които харесвате БУФЧЕТАТА!

Да Благe,  Фахрие  до сега ни показва , че наистина е прекрасна майка  на двамата прекрасни синове на Бурак.
  Спокойно го оставя да става известен и печели заслужени пари за семейството си.
Тези момчета ,които от малки я обичат и боготворят , представям си какво ще стане когато пораснат.

Бу  по право  като мъж ще се радва на възхищението им и заслужено.
Пожелавам си тези чувства да са спойка в  това прекрасно семейство.

Оооооо:....Kissing Heartи това прекрасвно тяло принадлеги не която и да е фенка ,а на собствената му любима съпруга.Браво ФЕ!!!!!!

Лека нощ... изчезвам за 3,4 дни.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:54 от sebilMM

# 628

Лятото за ФЕ продължава...

# 629
Добър вечер и
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Днес може и да не пишем за любимците си.

Да се почувстаме единни и свободни е важно за нас.🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт