БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 76

• 54 984
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Привет ,
МИМИ , щастлива съм независимо коя версия е вярна.
Най- доволна  ще съм ,ако Фе  е бременна във филма и в реалността.
Нищо чудно Бурак като е разбрал за проекта с Енгин да е съавторил третото бебе, защото доказано е ревнив.
Каран се роди след серала с другия Енгин.
Керем след Баръщ ,когато игра Акча.
Сега може заради другия Енгин.... момиченце.

Това са моите фантазии ,заради което ви моля за извинение.

Бирсен минава за добра и сериозна журналистка , но аз не я харесвам заради една нейна злостна статия  на 15 август 2019 год когато Фе беше 4 месеца след раждането на Каран и на летището през нощта изглеждаше наистина зле , но тя  я цапна на първа сраница, за да направи антите щастливи.Изкараха я дебела , плешива , раздърпана.
Никога няма да я уважаван , тя все пак е жена , ако е и майка толкова по- зле.

Това е от рускините

Новости очень замечательные, прекрасные! Фахрие в роли Королевы Амазонiия будет великолепна, очень рада, что наконец то красавица будет работать в проекте. Фильм сказка несомненно будет иметь успех! Удачного старта
     Новината е много прекрасна, прекрасна! Фахрие в ролята на кралицата на Амазония ще бъде страхотна, много се радвам, че най-накрая красавицата ще работи в проекта. Филмът-приказка несъмнено ще има успех! Добро начало

Заглавието преведено от Гугал е .../.Спящата баба/ може би Спящата красавица.😃

МНого интересно ще става.
Мисля си без да съм убедена  Енгин и Бурака демонстрират уважение , но според мен не се обичат както със съпруга на Берен Саат - певецът Кенан Догулу. Скоро бяха на негов концерт и Буфчетата танцуваха много щастливи

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 17:16 от sebilMM

# 601
Привет ,

Обърках нещо и имам отново два поста само заради това как ще изглежда Фе в новия проект.Flushed
МИМИ , щастлива съм независимо коя версия е вярна.
Най- доволна  ще съм ,ако Фе  е бременна във филма и в реалността.
Нищо чудно Бурак като е разбрал за проекта с Енгин да е съавторил третото бебе, защото доказано е ревнив.
Каран се роди след серала с другия Енгин.
Керем след Баръщ ,когато игра Акча.
Сега може заради другия Енгин.... момиченце.

Това са моите фантазии ,заради което ви моля за извинение.

Бирсен минава за добра и сериозна журналистка , но аз не я харесвам заради една нейна злостна статия  на 15 август 2019 год когато Фе беше 4 месеца след раждането на Каран и на летището през нощта изглеждаше наистина зле , но тя  я цапна на първа сраница, за да направи антите щастливи.Изкараха я дебела , плешива , раздърпана.
Никога няма да я уважаван , тя все пак е жена , ако е и майка толкова по- зле.

Това е от рускините

Новости очень замечательные, прекрасные! Фахрие в роли Королевы Амазонiия будет великолепна, очень рада, что наконец то красавица будет работать в проекте. Фильм сказка несомненно будет иметь успех! Удачного старта
     Новината е много прекрасна, прекрасна! Фахрие в ролята на кралицата на Амазония ще бъде страхотна, много се радвам, че най-накрая красавицата ще работи в проекта. Филмът-приказка несъмнено ще има успех! Добро начало

Заглавието преведено от Гугал е .../.Спящата баба/ може би Спящата красавица.😃

МНого интересно ще става.

Мисля си без да съм убедена  Енгин и Бурака демонстрират уважение , но според мен не се обичат както със съпруга на Берен Саат - певецът Кенан Догулу. Скоро бяха на негов концерт и Буфчетата танцуваха много щастливи

# 602
Здравейте момичета ,много добри новини Фе с нова роля и с много добър каст,да видим!
Бу в руски сериал боже много активни и двамата

Турският актьор Бурак Йозчивит ще играе една от главните роли във филма "ЕЛХИЧКИ-11"
Турският актьор Бурак Йозчивит ще изиграе една от главните роли в 11-та част на един от най-успешните руски франчайзи "ЕЛХИЧКИ", пише РИА Новости с позоваване на агенция "Ефект на пеперудата".
Снимките на филма ще започнат на 25 август в Алметиевск, Татар. Както уточниха представители на агенцията, това ще бъде дебютът на Йозчивит в руското кино. Според генералния директор на филмовата компания Bazelevs Тимур Асадов, успешният опит с филма „Ходжа Насреддин“ е позволил да се планират редица копродукционни проекти с Турция.
"Както обещахме, развиваме тюркската посока. <...> Звездата на турските сериали (Бурак Йозчивит. - Ред.) ще стопли всички руски фенове в киното от 19 декември", уточни продуцентът Лала Рустамова.
На режисьорския стол ще седне Александър Карпиловски, работил по третата, четвъртата и шестата част от франчайза. Творчески продуцент и сценарист беше Петър Внуков.
Ролите във филма ще изпълнят Кристина Бабушкина, Маша Раскина, Рузил Минекаев, други имена все още не са разкрити. След Татарстан снимките ще продължат в Москва.
„Този ​​път се опитахме да върнем звездния състав на „Коледни елхи“ както в кадър, така и зад кулисите, наистина се надяваме, че зрителят ще го почувства и резултатите ще се стремят към първите части“, добави продуцентът Галина Стрижевская .
Междувременно креативният продуцент на NMG Studio Жора Крижовников обяви заснемането на сериал, който ще бъде преосмисляне на известната съветска мелодрама „Москва на сълзи не вярва“ и ще се казва „МСНВ“. Сюжетът се съсредоточава върху момиче, което идва в съвременна Москва с дете на ръце. Вижте по-малко
страхотно просто.Себи аз гледам Осман тук на руски и с добро качество
https://1plus1tv.com/20534-1-osnovanie-osman-kurulus-osman-vse-s … sskom-yazyke.html
и с бг автоматичен превод тук
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2023/12/blog-post.html?fbc … cdTji_jg5ooAPaflg
това е от групата на Нерон Ангелов във фейса.
Приятен ден момичета!

# 603
Добър вечер момичета
Джил, много ти благодаря  за прекрасната  новината  за БУ.
Явно момчето ни толкова често  ходеше в Русия за да уреди тази роля. Чакам с голямо нетърпение да видя Бурак в руски филм.
Навремето в моите млади години руското кино беше водещо. Вярно е и че нямаше голяма конкуренция.
  И за линковете за гледане на Осман на руски ти благодаря.Още не съм го забравила този език.Учехме го задължително ,но не съжалявам.

Фе с малки   фенки в Бодрум.
Имаме достойни подкрепления.

От днес.

Малко от еждневието.

# 604
Бурак снима нов филм. На снимачната площадка. Явно не е руският. Знаете ли нещо за него?

# 605
  • София
На тази новина попаднах в социалните мрежи.
"Пелин Улуксар стана партньорка на Бурак Йозчивит в турско-дубайския филм "Mahmul Makful", продуциран от Alamiya и с режисьор Карим Абузеид. Пелин Улуксар ще играе героинята Фериде във филма."

Да им пожелаем успешен филм.

А Фахрие младее и все повече се разхубавява.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 14:49 от БлагаВест

# 606
Добър вечер милички.
Прекрасни новини!
 МИМИ, Благе благодаря ви!
 Май ще имаме много интерецна есен и зима ...ДАЙ БОЖЕ!

Бурак с артистами большого театра Денисом Родькиным и Элеонорой Севенард в Mandarin Oriental Bodrum
Къде го сееш ,къде никне.

Бурак в рекламе мирового шинного бренда Пакистана Servis Tyres

Бурак вчера в Vogue Hotel Bodrum  по точно на 19мавг.

И   още малко за Фе/

Прекрасна.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 23:54 от sebilMM

# 607
Добро утро и прекрасен уикенд от мен!

Докато лятото все още продължава, ФЕ се любува на слънчевите лъчи.

БЕЗУПРЕЧНА! Естествена и неповторима...

Малкият е с мама на плажа.

# 608
Здравейте момичета,

МИМИ, наистина Фе изглежда блестящо.

Дали ,защото се чувства в прекрасна физическа и  душевна форма , дали защото децата поотрастнаха или новият и проект  няма значение  само да  е жива и здрава.

Може би вече е приключила  първата  част от снимките  турско - дубайският филми и е

прелетял до Русия.Да му е на късмет и успех тази рол

И малко от папараците.

И под снимките..
ЕГО ПРИБОР ВЕСА ПРИВЛЕКАЛ ВНИМАНИЕ
Набранный вес 39-летнего Озчивита, которого видели топлесс в его недавно купленном роскошном летнем доме в Бодруме , не остался незамеченным.

Актер Бурак, которого расстроили вопросы о «весе», сел в машину и уехал.

Понеже има новини ,а нямам покритие продължавам ...

Мили и красиви фенки на Фе .

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 20:18 от sebilMM

# 609
Здравейте момичета,страхотни и двамата голямо посрещане на Бу
Бурак Озчивит, снимавший фильм совместного производства в Дубаях и Турции, сейчас находится в Татарстане... Озчивит, который часто путешествует в связи с открытиями и мероприятиями, был встречен сладостями в аэропорту.
[url]https://vk.com/alisa_dirilis?w=wall-81391111_1259116&z=video-81391111_456254964%2Ff1f2b199cb0ec8dba2%2Fpl_post_-81391111_1259116/url]

Успешен от всякъде,но за него важи поговорката изцяло до всеки успял мъж стои една великолепна жена.

повтарям ги но немога да им се насладя!
Приятна седмица момичета!:purple_heart:
Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart

# 610
Добър вечер,

МИМИ,Джил:hugs:Hug

Когато има новони и събития лесно се пише.

Таман фенките нападнат Бурак и ето ти отговор на блестящата  с тен и усмивка Фе Уме до съвършенсто  играта със ситуациите.
  Вече имаме клип към филма на  Фе и това е снимка от него . това поне пише.

A Бурак на сред    вечерта за ЧУЧУЛИГАТА .държи книгата , а гледа малко тъжно.... дали си спомня за НЕВЕРОЯТНАТА им любов ,която направо избухна по време на снимките.

На какво ли се чуди Би.На карасотата или на нахалството на  феновете си????

И това за разкош.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 20:34 от sebilMM

# 611
Ново от Фахрие

# 612
Здравейте, Ази:hibiscus:

Прекрасник!

Момичета . защо ли ми се струва ,че този Озчивит  е по- кротък и спокоен ,заиграва се все е в прегръдката или ръката на Фе.

Каран  е друга работа.....

# 613

Съсредоточен в игрите.

# 614
МИМИ, порасна  момчето  ни и става все  по- сериозен и красив.

Страхотен тен направи Фе това лято.

И Бурак днес.

Цамо дето не разбирам защо има Коледна елха до Бурак или пак не съм в час с новините Astonished

Общи условия

Активация на акаунт