МИМИ , щастлива съм независимо коя версия е вярна.
Най- доволна ще съм ,ако Фе е бременна във филма и в реалността.
Нищо чудно Бурак като е разбрал за проекта с Енгин да е съавторил третото бебе, защото доказано е ревнив.
Каран се роди след серала с другия Енгин.
Керем след Баръщ ,когато игра Акча.
Сега може заради другия Енгин.... момиченце.
Това са моите фантазии ,заради което ви моля за извинение.
Бирсен минава за добра и сериозна журналистка , но аз не я харесвам заради една нейна злостна статия на 15 август 2019 год когато Фе беше 4 месеца след раждането на Каран и на летището през нощта изглеждаше наистина зле , но тя я цапна на първа сраница, за да направи антите щастливи.Изкараха я дебела , плешива , раздърпана.
Никога няма да я уважаван , тя все пак е жена , ако е и майка толкова по- зле.
Това е от рускините
Новости очень замечательные, прекрасные! Фахрие в роли Королевы Амазонiия будет великолепна, очень рада, что наконец то красавица будет работать в проекте. Фильм сказка несомненно будет иметь успех! Удачного старта
Новината е много прекрасна, прекрасна! Фахрие в ролята на кралицата на Амазония ще бъде страхотна, много се радвам, че най-накрая красавицата ще работи в проекта. Филмът-приказка несъмнено ще има успех! Добро начало

Заглавието преведено от Гугал е .../.Спящата баба/ може би Спящата красавица.😃
МНого интересно ще става.
Мисля си без да съм убедена Енгин и Бурака демонстрират уважение , но според мен не се обичат както със съпруга на Берен Саат - певецът Кенан Догулу. Скоро бяха на негов концерт и Буфчетата танцуваха много щастливи