БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 76

• 54 980
  • 725
  •   1
Отговори
# 645

Малкият разбойник...

И големия батко. Май си е харесал треньорката.

# 646
Привет момичета,

МИМИ мислех . че съм ти отговорила и за двамата сладури още преди 5 часа , но поста ми е заминал нанякъде.
Но важното е , че Каран още държи ръцете си  още ниско долу.... Има време Laughing

А Керем е сладур от висока класа с тази визия и прическа.!

И татко Бу е красив , но фенките не до там.

Това е доста  интересно..

Руска фенка смята , че заснемането на филма с  Фахрие  СПЯЩАТА КРАСАВИЦА е вече заснет.Дано!

Как же хочется информации о фильме, в котором снялась Эф. Я так понимаю фильм снят уже. Увидеть бы какой образ у Фахрийе. Фото со съёмочной площадки, с коллегами.

Много искам информация за филма, в който Еф участва. Доколкото разбрах, филмът вече е заснет. Бих искал да видя какъв имидж има Фахрие. Снимки от снимачната площадка, с колеги.

# 647
СЕБИ, нали щяха да го снимат 2025 година. Поне щяха да изтекат някакви кадри от снимачната площадка. Много не го вярвам това.

Но ФЕ май си е потъмнила косата, може да е заради филма...

Тук е с приятелите.

# 648
Добър вечер мили момичета!

МИМИ,  не зная на кого да вярвам вече.Нямаме много читави информатори.

Дори авторите на тази последна снимка не знаят...

Или Озчивиты в гостях или у них в гостях

Оказва се  ,че сем Озчивит са имали гости.

Гезде с мужем владельцы компании e2tehnoloji, занимались установкой систему "умный дом" на новой вилле Озчивитов.

То не беше бременност , то не бе приключен снимачен период за новият филм на Фе, но за мен е важно ,че Бу преди Русия след дни си е със семейството и приятели.

Като си помисля ,че пред очите ни синовете му растат и възмъжават няма как Бу да не е горд БАБА/татко/

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 09:13 от sebilMM

# 649

Личи си , че е син на артисти...
Чак не можах да позная, че това е Керем. Много е пораснал и новата му прическа го прави да изглежда по-голям.

# 650
Добър вечер ,

МИМИ, с всеки изминат ден Каран става все по хубаво и издържано във всяко отношение малко момче  достоен син на известните си родителе./Красивият Керем е още малък /
  През какво  ли не премина-палав , капризен , доста трудно дете ,но Фахрие беше желязна майка.
Мила, любвеобилна, строга , взискателна, изпробваща всичко за да разбере към какво има интерес детето и!Бурак помагаше винаги когатo намереше време ,но......направи го малко мъжле с което за сега и двамата се гордеят!

Прекрасната ни и естествена Фе.Мисля си ,че е щастлива.

A  има и адекватно мнение   за Каран от рускините-

Дръж се Бу .....имаш си вече конкуренция и то създадена от теб!

Ах, ты же👉 какой модный и стильный МиниБурачок!!! Хоть прямо сейчас готов на подиум рекламировать красивую детскую одежду!!! До чего же ХОРОШ солнышко!!! 🤗

Бурак  преди Русия днес е в Доха.Много динамично и интересно живеят  любимото ни семейство.

# 651

Фото сесия от яхтата.

# 652
Привет момичета,

МИМИ това лято Фахрие подчертано има много настроение и  заслужено самочувствие.

Фотосесията продължава в друга цветова гама.

# 653

Ново селфи от ФЕ.

# 654
МИМИ, напоследък Фе е решила да покаже какво притежава като  естествени дадености .
И колко много секси е .
С това селфи би трябвало да откаже всички руски фенки от мераците им.

От линка ,който постна Джил на 41 стр. от темата започнах да гледам новия 6-ти сезон на Осман
Трудна работа.Аз осжен  Осман и Бала и двамата му верни войни  другите не ги познавам.

Обаче през времето в която не следях сериала  империята на Осман е прозъвтяла във всяко отношение - битова обстановка, жилища,тоалети.
 Гледат се и глатиаторски  борби .......

Ако Джил има време и желание за малко да ме светне кой , кой е може и да продължа.
Серияла като цяло обаче си е супер като продукция и актьорска игра.

A наш Бурак  скоро ще е при хиените.

Каран от вчера.
Има си приятели вече.Вероятно избрани от самия него.

# 655
Здравейте момичета нямаме повече от месец и докато ви наваксам ми отне доста,много неща има покрай нашите сладури,много снимки много нещо.Поради лични причини се наложи да ме няма известно време и докато се върна в релсите на ежедневието съм пропуснала доста,но ще наваксам.
Себи и аз съм убедена че Бурак няма да си позволи каквато и да е волност с друга,той доказа къде му е сърцето.
И знае много добре какаво означава Фе за него и не3говото бъдеще.

Красива и страхотна майка.
А Бурак с нова реклама
https://vk.com/sonsuza_kadar?z=video-6032758_456243195%2Fec56d74 … Fpl_wall_-6032758
Работят и двамата и всъщото време се грижат за семейството си.
Приятен ден момичета!До скоро!:purple_heart:
Purple HeartPurple Heart

# 656
Привет момичета,
Джил , добре си дошла отново при нас.
Отново много красиви и невероятни нашите любимци.
Остава ми да пожелая на Бурак успешно гостуване в Русия от 10-ти
Нашето Керемче е с оформрна прическа-сладуранче!
Май е време  да сложа и едно оченце за всеки случай.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 10:09 от sebilMM

# 657

ФЕ не забравя старите си приятелки.

# 658
Здравейте,

Цял ден се чудя дали е вярно или злобна закачка

Дано  не е !

МИМИ, колкото до Фе и приятелки- наблюдаваме класически пример как се подържа такова .
 При интелигентните се запазва в добро и зло , а при другите ....не ми се коментира.

И току що..

[bПару Фахрие Эвджен и Бурака Озчивита, которые в журнальном мире показываются в качестве примера своим браком, на днях видели в İstinyePark. Знаменитая пара часами заходила во всемирно известный магазин во время шоппинга. Фахрие Эвджен, примерившую обувь и сумки,][/b]

[iДвойката Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит, които са сочени за пример в света на списанията с брака си, наскоро бяха видени в İstinyePark. Известната двойка прекарва часове наред в световноизвестния магазин, докато пазарува. Фахрие Евчен, която пробва обувки и чанти,

Dvoĭkata Fakhrie Evdzhen i Burak Ĭozchivit, koito sa socheni za primer v sveta na spisaniyata s braka si, naskoro byakha videni v İstinyePark. Izvestnata dvoĭka prekarva chasove nared v svetovnoizvestniya magazin, dokato pazaruva. Fakhrie Evchen, koyato probva obuvki i chanti,][/i]

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 20:23 от sebilMM

# 659
  • София
Здравейте,

Цял ден се чудя дали е вярно или злобна закачка

Дано  не е !
Себи за мен това е фотошоп. Виждам главата на Бурак как е прикачена допълнително. Чудя се на някои хора и не ми го побира съзнанието, какво удоволствие изпитват да правят такива грозни колажи.

Общи условия

Активация на акаунт