Фотография с елементи на Фотошоп - III част

• 18 778
  • 491
  •   1
Отговори
# 210
Много моля, да се отнесем сериозно към фотографското изкуство, за тази цел, давам пример: ТУК

Внимание, само за дами, с чувство за хумор!!! Mr. Green

# 211
Ама Тео,
те почти с формата на сърце  Mr. Green

Лулу, къде се скри?

# 212
Ама Тео,
те почти с формата на сърце  Mr. Green

Лулу, къде се скри?

Вярно бе, не бях забелязала. Mr. Green Можеше да се включа в конкурса. Crazy Joy

# 213
А де  Joy
и аз тва исках са кажа  Joy

Млъквам със спама  Mr. Green

# 214
А де  Joy
и аз тва исках са кажа  Joy

Млъквам със спама  Mr. Green

Добре, че Лулу е зачезнала някъде, иначе сигурно нещо подобно щеше да ми се случи......... bambam  Mr. Green
Абе, седях си днес, и както съм си качила краката на масата, си викам, 'що не взема да си снимам чЕхличките....... Thinking И така........снимах си ги. Crossing Arms Whistling

Край!!!!  smile3505

# 215
Гледай сега ,
може и фотографски да ги обсъдим чехлите  Joy

Малко с Neat image им махни цветния шум
После в ФШ махни фона (другия път ги снимай на розовкия фон на стената и раздигни масата )

Композицията е добра
Да обсъдом ли каква рамка да сложиш

Леле каква лигня ме е хванала
Млъкнах
 Mr. Green

# 216
Гледай сега ,
може и фотографски да ги обсъдим чехлите  Joy

Не ме карай да ти пускам оригиналната снимка, че ще видиш една розовка стена и една маса!!! Mr. Green Край, точка.....!!! Crossing Arms

# 217
Тео,да дойда,ама то не че ще има голям ефект,че и аз съм на уроците за начинаещи и още не съм разбрала някои основни неща!
Тук http://www.photoshopbg.com/online%20education3/BG/index.htm (то го има и в списъка на 1ва стр) според мен са доста добре изнесени урочетата с леки упражнения  Peace

Весел и слънчев фотографски уикенд  Flutter 

# 218
Тео,да дойда,ама то не че ще има голям ефект,че и аз съм на уроците за начинаещи и още не съм разбрала някои основни неща!
Тук http://www.photoshopbg.com/online%20education3/BG/index.htm (то го има и в списъка на 1ва стр) според мен са доста добре изнесени урочетата с леки упражнения  Peace

Весел и слънчев фотографски уикенд  Flutter 

Да и аз ги почнах тия урочета, ама все не ми остава време за по сериозно обучение.
Днес толкова ентусиазирано се приготвих да се разхождаме в парка, и да снимам, излизаме навън, то заваляло. Sad

# 219
И аз уж нямах,но започнах да намирам...по 1-2 на ден и става...уж 10мин,но се сглобява образа на програмата;)
Аз съм хипер любопитна как се реже лицето и се слага моето например,но и до там ще стигна  Crazy

Хайде покажете какво снимахте съботно-неделно:)

# 220

Лулу, къде се скри?

Eй ме на Mr. Green В петък бях на ръба на тежко психично разстройство, страдах от разтроение на личноста и ужасно тежко главоболие в следствие на четвърташната запивка с колеги Joy Разбира се както винаги се случва в подобни ситуации имах работа колкото за половината китайски народ и както всеки петък всички с жълта книжка минаха през офиса Tired
Сега ще прочета какво сте изписали Grinning

# 221
Сега ще прочета какво сте изписали Grinning

УДжас!!! ooooh!

# 222
По въпроса за семейните албумчета - твърдо за съм! Снимам си диванетата всеки ден и имам купища снимки Mr. Green Харесвам тази темичка точно защото намирам място където да споделя какво ми е било кеф да снимам без да се съобразявам, че не се "шедьоври". Тях има къде да ги побликувам Mr. Green В случая със снимката на Тео имах друго предвид - тя имаше мераци да участва с нея във фотошопския конкурс за св. валентин, а не да си я класира в албума. Между другото в черно бял вариант много ми харесва  bouquet

kalina na kayo  , не бих подходила точно така към заснемането на тези капчици. В момента фокуса ти е върху страничният ръб, където няма нищо.  Може би по- интересно щеше да бъде ако заснемеше парапета по дължина (не пречи пак да композираш кадъра диагонално), като играта фокус-дефокус да е основно върху капките.

Malenna, успяла си да уловиш интересната светлина Grinning

Тео, спамаджийке такава, ми тя снимката с пантофите направо класика, бе жена Joy Аз обикновено така си тествам дълбочината на фокус, а в твоя случай даже и сърце си заформила с тия чехлички hahaha

Аз днес щраках разни работи, но ме мързи да разтоварвам картата точно в момента и ще ги споделя с вас някой друг път Grinning

# 223
Подхванали сте шеговити разговори и си мисля, че сега е времето да пусна една моя снимка-компромат  Simple Smile  Да ме видите каква съм "красавица" и колко "умело" държа апарата Mr. Green ...личи си колко съм на "ти" с фотографията  hahaha

http://img264.imageshack.us/my.php?image=img0035dk1.jpg

# 224
lulu, благодаря за коментара.
нещо май не схващам съвсем каква ти е идеята, защото има капки с фокус и без, както и пейка с фокус и без. честно казано не намирам пейката з апо-малко интересна от капките. идеята ми беше да снимам тапет от 3 елемента, а не толкова капки върху пейка. (е, явно не съм успяла, де)
основният проблем в снимката според мен е, че слънчевото петно с фокусираните капки, което всъщност се явява акцент, е в ляво, а не в дясно горе, където естествено се води окото по диагонала. и така се налага да погленеш до края, установяваш, че там няма нищо по-интересно, и се връщаш към капките на осветено. мен това адски ме драни и се бие.
имам един кадър с абсолютно размазан ръб на пейка, много е грозен.
а после слънцето изчезна.

Фея, отива ти много  Peace ... и страшен грим си си нарисувала.завиждам благородно за умението! 

Общи условия

Активация на акаунт