Фотография с елементи на Фотошоп - III част

• 18 745
  • 491
  •   1
Отговори
# 240
Проба, проба.........регистрирах се и в Multiply, мисля, че сега снимките ми имат малко по-човешки вид. Mr. Green

тук

тук

и тук

и още тук

# 241
Тео, последните две са много хубави  bouquet
Мммм дааа, Санкт Петербург Flutter Еееех спомени..... едно време всяко лято с брат ми ходехем на гости на братовчедка ми там Grinning Само, че те одавна са в българия, а аз не съм стъпвала там от цяла вечност Sad

# 242
Тео, последните две са много хубави  bouquet

Моля ви, Praynig погледнете ги (в линка по-долу), и ми кажете, какви са ви забележките. В последната, например ако се отвори линка, се вижда, че съм прекалила с шарпа, докато в първата, мисля, че е добре. Lulu, последните две в линка, едната е записана "Seve for Web", другата не. Виждаш ли някаква разлика? Rolling Eyes
Огромни извинения, че ви досаждам. ooooh!  bouquet  bouquet  bouquet

http://teo7777.multiply.com/photos/album/1

# 243
Тео, прекалила си леко с шарпа, да. Как го правиш? Нали не шарпваш директно цялата снимка  Rolling Eyes

На двете снимки със залеза - на първата ми се струва, че се е омазало малко качеството newsm78 Хайде да я погледна и утре в офиса на калибрирания монитор и да ти кажа?

# 244
Нали не шарпваш директно цялата снимка  Rolling Eyes

Абсолютно, цялата я шарпвам. ooooh! 'Щото тя цялата си има нужда. Mr. Green Просто си правех експерименти, и във ФШ не забелязах, че съм прекалила.Като казваш да не я шарпвам цялата, имаш предвид на слоеве, или просто само там където има нужда? Thinking Снимките в оригинал, са доста по-бледи, и както се сещаш (с моя апарат), не мога да докарам съвършения фокус. Tired
Благодаря ти за Фниманието!  Heart Eyes bouquet

# 245
малко спам от мен по повод св валентин и бащината либоф може ли да пусна?
http://snimka.bg/album.php?album_id=99931

(ако фотографски го обсъдим, снимане при нощно осветление от съседния блок, малко светкавица, един модел, който се чуди от къв зор го будят посред нощ, и втори  модел, който лесно влиза, но трудно излиза, а като види обектив и го хваща дива ярост и се развиква: Аре прибери го тоя скапан фотоапарат никога повече няма да ти купувам такива неща пак прекаляваш.. и тн...)

# 246
Нейде из старата тема бях писала за два варианта на шарпене - с цветните канали и с канала лайтнес. Не ми се пише пак, така че ще го изровя и ще ти го пусна на ЛС утре. Много са подходящи за такива снимки Grinning

kalina na kayo Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Ако си бъбрим фотографски, определено твоя и моя модел има какво да си споделят относно общата им съдба и фотоапаратите, но се надявам да не им се отдаде тази възможност Mr. Green

# 247
# 248
Обзалагам се, че това е: Аре, прибери го!!! Mr. Green

......

И т.н. и т.н., голям майтап, много готини снимки............... Joy Joy Joy

Всъщност (съседите със сигурност чух, макар да беше 1.30 ) буквално беше:

виж Кво Калина, като го зема тоя фотоапарат и не знам къде ... Аре престани, обеща последно. Абе чуваш ли ти бе! Ей.. М*&^&# Ста Македонски инат загубен проклет ...

Но как да стане милия, като се заклещи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Радвам се, че се забавлявате. Аз не мислех да ги пускам тук, защото са отвратително некачествени, но като видях колко са гледани за по-малко от 24 часа, се изкуших ...

Тео, мога ли да използвам последното заглавие? много ме накефи Simple Smile

kalina na kayo Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Ако си бъбрим фотографски, определено твоя и моя модел има какво да си споделят относно общата им съдба и фотоапаратите, но се надявам да не им се отдаде тази възможност Mr. Green

и за фотоапарати, и за форума и за бебета ...

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 23:52 от kalina na kayo

# 249
Но как да стане милия, като се заклещи Simple Smile Simple Smile Simple Smile
....................

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Абе и аз точно това се чудех, тоя човек как се е заврял там???!!! Crazy Thinking ooooh!
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Не знам за качеството, но на мен снимките ти, ми доставиха страхотно удоволствие, благодаря ти, за споделените моменти! newsm51
Мисля си, че не винаги, качеството, е най-важното! Sick

# 250
Калина, много забавно се е заклещил, горкия  Laughing

# 251
Само критикувам сничките на другите, а май отдавна не съм пускала нищо

Ето снимка (тип за семейното албумче) от разходка в гората, но имаше много приятна светлина

леко е избягал фокуса при качването

# 252
Здравейте, момичета!
Досега ви четях от време на време, но ето, че вече имам повод да пиша тук. Освен това точно вие ще разберете, колко съм щастлива  Grinning
Имам си чисто нов Panasonic Lumix FZ50  Grinning  Grinning  Grinning Мъжа ми осъществи още една моя мечта. Купихме го в събота предиобяд и от щастие и вълнение цял ден ме боля главата  Laughing
Досега съм снимала с един лентов Olympus и едно компактно Sony, но от един момент нататък последния изобщо не ми беше достатъчен, ако можете да ме разберете. Четох, четох из разни сайтове и си избрах този модел на Панасоник. Надявам се да съм направила правилния избор.
Никога не съм снимала с друг апарат освен такъв с автоматични настройки и сега ми е доста трудно с този. Имам чуството, че една свястна и добре фокусирана снимка не мога да направя. Трудно ми е да се оправя с ръчния фокус, с апертурите, скоростите на затворите, експозициите и всякакви други подобни. Та затова ви пиша - да вдъхнете малко надежда в обърканата ми глава.
Тук виждам страхотни снимки! Много сте добри  Grinning
Ще ги кача и ще ви пусна линк, за да видите какво съм снимала с Панасоника.
П.С. Моят мъж много държеше да споделя с вас моите вълнения  Laughing  Laughing  Laughing

# 253
Страшно много се извинявам,че се намесвам така в хубавата ви темичка,но имам нужда от съвет и за това пускам въпроса си и тук  Rolling Eyes
И така....какво мислите за този фотоапарат?:

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&pro … nal#slides-pane-0

# 254
  • NY
Страшно много се извинявам,че се намесвам така в хубавата ви темичка,но имам нужда от съвет и за това пускам въпроса си и тук  Rolling Eyes
И така....какво мислите за този фотоапарат?:

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&pro … nal#slides-pane-0

Amber, току що питах мъж ми какво мисли за фотоапарата, защото той разбира от такава техника и отговора му беше :  с възможностите които предлага е ок за парите си (тук е 300-400$, в БГ цените обаче са по високи)

lija, честит ти Панасоник, със здраве да си го ползваш и много красиви моменти да запечаташ с него  Peace
аз в момента щракам с такъв и  съм доволна от това което предлага класата му

geminarius, благодаря за пожеланията, много мило  Hug
За апаратите мислихме, мислихме и решихме 30Д , защото вече имаме един обектив за канон.Само дето ще трябва да почакам някой друг месец.......но тъкмо ще се поошлайфам още дотогава, за да не стана за резил като пича за който разказваш  Simple Smile  Wink

Калина,     bouquet среднощната ти сесия утепа рибата  Joy Joy Joy Joy Joy с мъж ми се смяхме ,та се тресяхме. Да са ти живи и здрави момчетата  Hug Peace

Ето тук още нещица  за разглеждане от мен. Поснимах през уикенда в артистичния и доста старичък (за сащ) град Санта Фе и по пътя

http://public.fotki.com/Ekle/red-hot-chili-papers/

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 09:45 от Eklere

Общи условия

Активация на акаунт