Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 805
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 035
Lana, точно. На мен лично нищо от Аscot не ми допадна тази година.
Роклята на Стефани:

И извънбрачната дъщеря на Албер - Джазмин с приятеля си на премиерата на новия Индиана Джоунс:

# 1 036
  • Down south
Роклите и шапките от днес са красиви и ефектни. Факт.
Кралица Максима в зелената рокля, определено не е.
А аз я харесвам, но фактите са си факти. На черното бяло не може да се каже или поне, аз не мога.

# 1 037
  • Някъде там
Стефани много елегантна днес.
Подозирам обаче какво се е случило 😀🤣
За разликата в тоалетите ѝ от едно и също събитие говоря.

Национален финал на научните монолози "Само на науката"@FECYT_Ciencia .

# 1 038
  • София
Абсолютно споделям мнението на Daylily- Максима е разкошна, но не днес е с абсурдна рокля, цветът и десенът не стават на този лъскав плат.
Стефани също не ми хареса в зеленото, с роклята е по-добре.
Британките пък много ми харесаха, има едно много романтично-носталгична нотка в тоалетите на Роял Аскот. И не само жените, мъжете много допринасят за това усещане.

# 1 039
Летисия е със страхотни обувки пак!
Роклите на Рояла не са модерни, вярно е. Но са от хубав плат, нежни и женствени. Радвам се, че отново са на мода и бухналите ръкави, макар и преди да не ги харесвах. Поне на едно място да се вижда нещо класическо и стилно.

# 1 040
Скрит текст:
Стефани много елегантна днес.
Подозирам обаче какво се е случило 😀🤣
За разликата в тоалетите ѝ от едно и също събитие говоря.

Какво се е случило, Daviz?

Летисия е много елегантна на последната снимка, но черното не е нейният цвят.

Сара Фъргюсън с нова снимка от профила си в ИГ. Явно ще пише нова книга.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 00:04 от Анонимен

# 1 041
  • Варна
Принцеса Катрин днес е направо огън с този цвят. Възхитителна жена. Принц Уилям и Едоардо Моци - истински джентълмени. Другите от семейството, също са с подходящо облекло за мястото на което се намират. Стил и аристократизъм. Очевидно, всички са в добро настроение и се забавляват .

# 1 042
  • Някъде там
Роклята на Летисия и стои убийствено.

# 1 043
Страхотен кадър!

# 1 044
На мен пък Моци ми харесва. Има си аристократичното потекло, изключително нежно и уважително говори за втория си баща, гледа си изцяло детето, добър бизнесмен е, симпатичен, не е нахален или комплексиран, обрано поведение, много ми е приятен.
Харесва си и момичето. Доколкото си спомням, те май са се познавали отдавна.

Тя от своя страна се грижи за детето му и има много хубав глас.

# 1 045
# 1 046
12 години от премиерата на Костюмари. Меган от толкова време я знам.

# 1 047
Страхотна Лети! Петдесет годишна жена и изглежда хем елегантно, хем секси, хем модерна. Наистина, силно ме вдъхновяват такива жени, които показват че възрастта не е от значение и са над нещата.

# 1 048
  • Враца
И на мен ми харесва Моци. Поведението му е доста сдържано и аристократично. Не допуска грешки, не се държи фамилиарно, не се бута да е отпред на снимки... Човек, който си знае тежестта, но и знае къде е попаднал и кой е над него.
Отиват си с Беа, а тя, честно казано, се разхубави и разцъфна, откакто са заедно.
Отделно от това много ми хареса как сключиха брак без никакъв шум, интимно, със старата бабина рокля. Това са хора, които могат да си позволят светът да им е в краката, и то буквално.

Мното са ми симпатични и двойката на Зара Тиндал и Майк Тиндал. Майк, обаче, си личи, че е от простолюдието.
Ама пък са сладки и внасят колорит. А като гледам, на никого от семейството не пречи, че са по-разчупени и земни. Wink
Имаше някакъв разказ на Майк за едни гащи и скъсан панталон- спукала съм се от смях като си го представям. Wink Едва ли някой друг може да разкаже подобна история. Уникум е тоя Майк.

# 1 049
  • Някъде там
Една пижамка да сложа 🤣
Симпатична ми е Марта много но

В гръб ми харесва роклята на Максима, отпред не.

Общи условия

Активация на акаунт