Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 841
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 975
Да дам 100 паунда, за да гледам шапки ми се струва недобра сделка, ама щом казвате че си струва, ще помисля. Simple Smile
Ще се потопиш в неповторимата атмосфера на едно събитие с вековна история.

# 976
  • Враца
Да дам 100 паунда, за да гледам шапки ми се струва недобра сделка, ама щом казвате че си струва, ще помисля. Simple Smile
Ще се потопиш в неповторимата атмосфера на едно събитие с вековна история.

Точно така!
Това е събитие, което го няма никъде, и което има многогодишни традиции.
Задължитебно присъстват и кралски особи, което е може би по-голяма атракция, отколкото конете.
Преживяване, което го има само на това място в света и само за тези дни в годината. С удоволствие бих отишла, защото малко суета и кралско безгрижие биха ми се отразили добре. Но, за съжаление, съм мнооого далеч от възможността да отида по ред причини  Wink

Правилно ли прочетох по-горе, че в една от каретите дще бъде Джуди Денч? Защо?

# 977
  • Down south
Помисли и иди.
Освен гледането на шапки , ще можеш да си сложиш и ти нещо кокетно/забавно, взависимост от стила ти и най-вече ще се потопиш в  атмосферата.
След това, разбира се ще ни разкажеш ,)

# 978
Нали е Дама, а има и някакви други отличия/ордени, ако не се лъжа. Многократна носителка на Бафта и прочие.

# 979
Джуди Денч е приятелка на Камила, а и подкрепя някои от нейните патронажи и инициативи. Тези, които не са рояли, но са в каретите, са по покана на Чарлз или Камила.

# 980
Ако живеех в Англия определено бих отишла на Аскът, да сложа хубава рокля и шапка и да се чувствам като роялките. 😄
Другото събитие, което много искам да отида е Уимбълдън, любимия ми тенис турнир.

# 981
Освен догодина една екскурзия да организираме. Grinning
Ама откъде ще си купим шапки, които не са по 4000 паунда, че нещо не са ми в бюджета. Grinning

# 982
Много ми е интересно дали Хари знае, че е искал да интервюира Путин и Доналд Тръмп? 😂😂😂 Ако не знае да се чувства уведомен от таблоидите. 😉

Сигурна съм, че властите в Америка веднага биха се задействали, ако некоректно си е попълнил декларацията, но явно за съжаление на жълтурите от този храст няма да изкочи заек, както се надяват. 😃

# 983
  • в сърцето на един мъж...
Джуди Денч е приятелка на Камила, освен това работи с нея по фестивала на Викторианската литература. Има роли в пиеси по Джейн Остин.
На Роял Аскот и аз бих отишла. Ей така, за настроение и забава.
Шарлийн изглежда вече добре, но е хубаво да обмисли ръкавчета на роклите. Не й стоят добре тези без. Вече е прекалено едра. Преди все още изглеждаше спортна, затова не правеше толкова впечатление, но сега мускулите й не са вече такива, каквито бяха. Дано с тези проекти се върне към плуването и да се оправи.
Животът на Х&М заприлича на един голям батак... Ама щом така им харесва Simple Smile

# 984
Каква красота 😍.. Кейт в Маккуин и шапка на Филип Трейси.

# 985
  • в сърцето на един мъж...
Ооо, Кейт е блестяща, огнена, искам да я видя в цял ръст - с червено! И Беа е красива днес!

# 986
Лияна Панделиева е на Аскот, може да я видите във фейсбук. Редовно публикува.

# 987
# 988
Кейт никога не разочарова на Роял Аскър със стил и класа!
Не случайно преди време Уилям каза, че винаги е държал Кейт да носи червено. Определено е нейният цвят.

# 989

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 16:54 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт