💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 364
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Ново от сета "Двама непознати":

Gift Heart

# 181
  • София
Скрит текст:
Ново от сета "Двама непознати":
Gift Heart

Миси,  Hug за вселенските принципи. Много, много вярно, според мен. Grinning Ако човек ги приеме, може да се поучи и да благодари за това, което се е случило и смело и с надежда да продължи напред. И ако се случи нещо с хора от миналото, то е вече нещо ново и се случва, точно, когато трябва и точно, защото трябва. В правилният момент. Според правилата на Вселената! Satisfied

Много харесвам това гифче и ще го кача пак Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 15:22 от Dilemi

# 182
  • София
Дилеми,  нормално е Ханде да го защитава. Така оправдава себе си. Щом й харесва такъв мъж, с такова поведение, О.К. Да си го взима и да не се колебае.
Аз не бих го издържала. Явно съм възпитавана по стар модел, при който мъжът трябва да кавалерства. Забравям, че днес ролите на Ромео и Жулиета са разменени. Въпреки, че все си мисля, че Ханде е жена, която трябва да бъде уважавана особено пред обществото. Как се държи той с нея насаме, у дома, никой не вижда, но всички следят и гледат неговото поведение навън. И си правят заключения, които в момента не са в нейна полза. Вместо да се мъчи да го оправдава, е по-добре да се опита да го научи на елементарни обноски, които явно не е научил в семейството.  
Цитат
Линде, изглежда Ханде приема и не се притеснява от поведението на Х. Четох в мрежата, че го е защитавала и се е опитала да го "оправдае" пред папараците в т.н. интервю от летището след Кан. За мен тази връзка не е ПР. И от двете страни тя е желана, търсена и осъществена. Ще видим какво ще е продължението.

Симфония в жълто!

# 183
Нова снимка от събитието на Ay yapim

П.с. Гости, идвай да помагаш, на 13стр сме 😆

# 184
Здравейте, момичета, 🙋‍♀️
Mikipoli 🪷💞
Тези дни съм доста затрупана с работа и не мога да ви прочета, а пък за социални мрежи съвсем не ми остава време☺️. Може ли някой накратко да каже какво е направил ХС, че Ханде да го защитава и кога не е бил уважителен към нея? Чета написаното днес и не мога да разбера за какво говорите 🙈

# 185
Здравейте! Flowers Hibiscus
Да помогна с изписването на страницата. 🤣

Здравейте, момичета, 🙋‍♀️
Mikipoli 🪷💞
Тези дни съм доста затрупана с работа и не мога да ви прочета, а пък за социални мрежи съвсем не ми остава време☺️. Може ли някой накратко да каже какво е направил ХС, че Ханде да го защитава и кога не е бил уважителен към нея? Чета написаното днес и не мога да разбера за какво говорите 🙈
И аз не виждам какво грешно или лошо е направил Хакан. И да искам черна точка не мога да му дам. Сериозни ми изглеждат нещата засега. Той досега така с друга не се е показвал. Направо мога да го разбера. 🤣 С нея кой не иска да се покаже. Ще поживеем и ще видим...

# 186
Сними , здравей Hug

Относно Хакан - става въпрос за две интервюта - едното на летището в петък , където бяха заедно , а другото с Ханде в неделя след изборите. Оставям ти преводите ми отново (понеже старата тема е заключена, не мога да се самоцитирам). Прочети и си прецени, има ли повод за драма или феновете я създават. Joy

Ханде и Хакан в 2ч след полунощ на летище...

Ханде в неделя след изборите

# 187
В тези интервюта не виждам нищо обидно или некавалерско към Ханде. 🤔 По скоро в първото интервю виждам един "добре нахранен" Хакан 😆. Колкото и да не го харесвам, мисля, че дори и той има право да е кисел след полет. 🤭
Това определено няма да ми промени мнението за Ханде. Ако мъжът ми трябва да ме изостави, само защото съм кисела понякога, отдавна щях да си живея сама 😂

# 188
В тези интервюта не виждам нищо обидно или некавалерско към Ханде. 🤔 По скоро в първото интервю виждам един "добре нахранен" Хакан 😆. Колкото и да не го харесвам, мисля, че дори и той има право да е кисел след полет. 🤭
Това определено няма да ми промени мнението за Ханде. Ако мъжът ми трябва да ме изостави, само защото съм кисела понякога, отдавна щях да си живея сама 😂
Твоя мъж голям късметлия 😜 щом киселото е само понякога...
Ханде и Хакан са от две паралелни вселени. Ролята на папараците в живота им е различна. От там и различното отношение. На Ханде имиджа и до някъде хляба й зависят от обществения образ.
Керем изглежда доста добре до Хафсанур. Дано да се получи симпатично сериалче.

# 189
Скрит текст:
Твоя мъж голям късметлия 😜 щом киселото е само понякога...
Ханде и Хакан са от две паралелни вселени. Ролята на папараците в живота им е различна. От там и различното отношение. На Ханде имиджа и до някъде хляба й зависят от обществения образ.
Керем изглежда доста добре до Хафсанур. Дано да се получи симпатично сериалче.
[/quote]
dariVale, давам всичко от себе си, но ми се случва да се усмихвам Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Керем и Хафсанур, още не мога да реша дали ми харесват. Rolling Eyes Но от друга страна и Ханде и Керем отначало не ги харесвах заедно, значи има голям шанс да ми харесат като започне излъчването на проекта им. Sweat Smile Stuck Out Tongue Winking Eye

# 190
# 191
# 192
Дисни пуска реклама с Ханде, а спира проектите,  странна политика имат

# 193
# 194

И партньорите в сериала "Двама непознати"

Общи условия

Активация на акаунт