💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 369
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Чакаме реклама за Nocturne , получаваме за Дисни+. Joy
Чакаме "Необичайна история", получаваме "Моето слънце". Joy
Напоследък хич не мога да им хвана спатиите. 😆

И да ви развеселя с нещо. Как известна актриса в чужбина реагира към журналистите, чакащи я на летище, за пореден път.

След това си тръгва без да им дава никакво интервю. 🙃

За Хакан щях да казвам, че дори не може да се ядоса като хората. Толкова спокойно, тихо и бавно говори, ще заспя, докато го слушам. Joy Умишлено ли си спира емоциите или си е такъв не знам.

# 196
То както е тръгнало - поне дано има сериал, че с тези промени всеки ден - нищо не е сигурно Sunglasses:

Първо беше ром.ком..., после - няма да е ром.ком.... за момента пак се връщаме на ром. ком.
После заглавието беше едно.. промениха го на "Моето слънце" .... пак греда ... ще се търси ново заглавие Stuck Out Tongue Winking Eye, това било заето Sunglasses
Така и така всичко променят, а и мечтите са безплатни, да вземат да сменят и девойчето, че на мен нещо разликата в годините не ми допада.... и главната роля да я поверят на Айча Simple Smile

Поне да има химия в сериала Sunglasses

# 197

Все още моят фаворит

# 198
Flowers Herb Момичета, да споделя как се организира РД на любим актьор с
добронамереност и обич!

Ханде в розово/пембе - приказна, видно и от клипа на Дисни+

# 199
От стори на Ханде.
Рекламата за Дисни.

# 200
Керем както винаги е джентълмен. Казва на Хафсанур , че може да направи единична снимка, ако иска, а тя каза: "Не, заедно!"

На мен точно тук ми изглеждаше като самотна птичка преди пристигането на Керем... Някак притеснена ми се стори, застанала сама пред журналистите. Но като дойде Керем, видимо тя се поуспокои. Той веднага "захапа микрофона", разсмяха се двамата, неуловимо я подкрепи и тя усети сякаш неговото спокойствие и позитивизъм... Слънце си ни е Керем... Където и да се появи, всички започват да сияят, усетили озарението и харизмата, които той "влачи" със себе си навсякъде...

# 201
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 202
Добро утро момичета!
Един слънчев ден ви пожелавам.

# 203
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 204
  • София
Една сладурана...

БТВ ще започне отново излъчването на СЧК през лятото.

Disney Turkey са пуснали два клипа, като реклама за новия сезон.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 12:24 от БлагаВест

# 205
Прекрасен ден момичета!
Личен и обичан подарък който Керем Бюрсин получи за рожденния си ден! Flowers Four Leaf Clover
Подаръците за рождения ден на Керем бяха много, но ако има нещо, което да го развълнува особено, това е този, който получава всяка година от Atölye Örsan. Този майстор прави истински чудеса в дървото. Всъщност през януари миналата година той му подари брадва с много специална дръжка:

Тази година, верен на уговорката си за рождения ден на Керем Бюрсин, той направи този прекрасен портрет от сто процента  дърво.

Sparkling Heart

Керем  е качил в социалните мрежи поздравлението на приятеля си и че е бил придружен от "моят брат" (моят брат)! Gift Heart

Flowers Four Leaf Clover

# 206
# 207
  • София
Малко клюкини за новата партньорка на Керем, Хафсанур.

"Хафсанур Санджактутан, която прекрати 3-годишната си връзка през декември 2022 г. се помири с Дениз Джан Акташ и сключиха мир... Актьорската двойка, миналата сутрин закусиха сами на място в Джадебостан. "

# 208
Линде има и още една клюка, която се върти тази сутрин:

Преводът е с Гугъл:

„Хакан Сабанджъ и Ханде Ерчел вчера са имали голям скандал на снимачната площадка на „Двама непознати“. Причината била ревността на Хакан, от Бурак Дениз. Бил е бесен, не го е поздравил, нито го е погледнал.  Почервенял от яд и злоба се е качил в колата. Ханде е била бясна и се е прибрала с такси.“

# 209
  • София
Тина, ако е вярно, това е много глупава постъпка. Така ако продължава или Ханде трябва да спре да се снима в сериали или ще се разделят. Представям си ако трябва да снима сцени с целувки. Сега си спомням, че точно по същият начин Ханде се скара и след това раздели с Мурат, заради онази култова целувка в първи епизод на СЧК.

И новичко от Керем. Пише: "Отново във фитнеса"

Общи условия

Активация на акаунт