💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не ме убивайте...не ми се нрави Хафсанур...
Керем сякаш казва - Извини ме, Ханде...
Ще гледам сериала, разбира се - Керем много ми липсва...

# 571
  • София
Gugutka52, всичко е персонално и субективно. Едни са "за", други са - "не". Нормално, иначе няма да е вълнуващо обсъждането. Grinning Дано историята да е интересна, да я изиграят добре, да има материал за догадки и дискусии. Sunglasses

Миси, благодаря. Hug

# 572
Нямам търпение да започне излъчването на сериалите им и да раздвижим темата както си можем. Много се забавиха, това са почти две години. Направо се чудя как сме ги изписали тези 19 теми. Sparkling Heart
Редовно си ви благодаря, че сте в темата. И сега така, дано си пишем спокойно за новите проекти и с удоволствие. Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 20:52 от midnight__sun

# 573
От сета #YaçokSeversen

Sparkling Heart

Gift Heart

# 574
Керем сериал с Афра ли има?

# 575
Нямам търпение да започне излъчването на сериалите им и да раздвижим темата както си можем. Много се забавиха, това са почти две години. Направо се чудя как сме ги изписали тези 19 теми. Sparkling Heart
Редовно си ви благодаря, че сте в темата. И сега така, дано си пишем спокойно за новите проекти и с удоволствие. Flowers Bouquet

Слънце Heart Eyes
Само да питам какви са тея 19 теми, да не съм изпуснала нещо ? Joy

Гугутка ,не те разбрах с това "извини ме Ханде" , ако може да обясниш с 2 реда какво точно е усещането ти? Thinking

Керем сериал с Афра ли има?

Тина, филм е. Няма бг суб обаче. Там мисля, че се запознават вече бившите Афра и Мерт У. и от там започва връзката им

# 576
# 577
# 578
Тийзърът и в ютуб.
На 6ти започва. Nature FireNature Moon
"Никога не знаеш кого ще изгори този огън!"

# 579
Четвъртък, 6 юли
Малко остана

# 580
Башак също е присъствала на Magnum

# 581
# 582
# 583
Мики, благодаря за разяснението.
Да видим как ще се справи Хафса с новата роля

# 584
Харесвам я аз Хафсанур като актриса и на външен вид. Вече ви казах, че съм я гледала и преди, но тук нещо за прекалили с грима , явно в опит да я състарят. Не ми допада как изглежда сега, спрямо преди , но предполагам , че ще свикна бързо.

Общи условия

Активация на акаунт