💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 390
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Керем сериал с Афра ли има?

Това е филма с участието на Афра Сарачоулу и Керем Бюрсин.

ИЙИ ОЮН
 ОФИЦИАЛЕН САЙТ
Персонаж: Rüzgar (гостуваща звезда)
Режисьор: Umut Aral
Дата на излизане: 2 ноември 2018 г.
Жанр: комедия, драма, спорт
Cenk е наскоро завършил гимназия и е изключително умел играч на видео игри. Той работи на непълен работен ден в игрален дом, за да издържа самотната си майка и сестра си. Той също така играе известната видео игра „League of Legends“ като бустер (играч за други хора), за да спечели малко допълнителни пари. Един ден Ада, мениджър на новосъздадения професионален екип за електронни спортове „The Odd Five“, го открива и му предлага място. Cenk решава да се присъедини към екипа, собственост на бившия професионалист Ruzgar, и тръгва на пътешествие в света на професионалните игри. Той ще се изправи пред трудни предизвикателства и приключения, за да играе във финалите на сезонния турнир със своите съотборници Batu, Naz, JJ, Aslan и техния мистериозен треньор Ozer.
Good Game (името на английски на филма), копродуциран от BraveBorn Films, е първият в света младежки филм на тема електронни спортове. Филмът е режисиран от Умут Арал, в който Керем Бюрсин е гост-актьор с образа на Рюзгяр. Филмът спечели 11 международни награди, и беше излъчен и на световноизвестната дигитална платформа Netflix.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 22:19 от didi54

# 586

Gift Heart

Превод с Гугъл:
-О, съжалявам, съжалявам.
- Питам.
- Благодаря ти.
- Какво си, какво гледаш?
- Беше ли малко трудно да избягаш?
И вие не сте се разхождали. Между другото, не бягам от никого.
- ДОБРЕ
- ДОБРЕ
- Дразниш ли ме?
- Да, какво е?
- Това ми хареса.
Просто внимавайте да си играете с огъня.
- Не се безпокой. Все още не се знае кой ще изгори от този пожар.
- Г-н Атеш

# 587
Дами, страхотни сте ⚘

# 588
Превод от испански:
-Извинете, извинете.
-Заповядайте.
-Благодаря.
-Какво гледаш?
-Не е ли малко трудно да избягаш така?
-И ти не изглеждаш като че си излязъл на разходка. Освен това не бягам от никого.
-Окей
-Окей
-Имитираш ли ме?
-Да и какво?
-Харесва ми.
-Внимавай, играеш си с огъня.
-Не се притеснявай, не знаеш кого ще изгори този огън.
-Господин Атеш.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 22:21 от mikipoli

# 589
  • София
Първи мисли, след 2-пъти гледане: Rolling Eyes , като от целият трейлър разбрах само казаното  ОК от Атеш .Smiley

- Момичето тича босо, или е непукистка - палавница, не я интересува кой как ще я види, или бърза да се измъкне от неприятност, в която се е забъркала. Не си поплюва, веднага се заяжда с мъжа в асансьора, но е готова и да флиртува. Очевидно изненадана от това, което видя на вратата на асансьора.
- Атеш/Керем - няколко емблематични мимики на Керем - снизходително безразличие, досада, раздразнение, подсмихване и дълбооокия съблазнителен глас и подкосяващ краката поглед. Relaxed
Обнадеждена съм! Satisfied

PS: Сега видях, че момичетата са сложили и превод, ще го изгледам пак. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 21:25 от Dilemi

# 590
Керем в Туитър:

# 591
Миси, с теб никой не може да се мери. Новините носиш като Rocket
Мики, благодаря за превода на интервюто на Ханде и сега на трейлъра. Flowers Hibiscus

Със смесени чувства съм от видяното. Но за няколко дни снимки толкова. Чакам си първия фрагман, за да добия повече представа. Но тръгвам с позитивна нагласа и готова да се вихря в темата. Flowers Hibiscus Satisfied

# 592
Чакаме юли месец да видим кого ще изгори този огън. Вероятно и двамата. Stuck Out Tongue Winking EyeNature Fire

# 593

и отново сме в играта
#KeremBürsin
32.3K Tweets
Entertainment · Trending
#YaÇokSeversen
47K Tweets
Entertainment · Trending
#HafsanurSancaktutan
19.6K Tweets
Trending in Turkey
Hande
22.8K Tweets

# 594
Програмата за летните сериали по дни до момента. Има и още сериали, за които не е обявено кога ще започнат.

В пряк двубой сме с едно сериалче по националния канал trt1. Grinning Ако продължим и през есента вече ще стане голяма навалица от сериали.

# 595
  • София
Ето го и трейлъра от Youtube!

# 596
А знаете ли дали сериалът на Керем ще се превежда на български?

# 597
А знаете ли дали сериалът на Керем ще се превежда на български?

Предполагам, че да. Лятото е по-спокойно откъм сериали и преводачите ще имат време. Предполагам, че още утре ще пуснат трейлъра с бг. суб. Тогава ще видим и кой от преводаческите екипи ще се ангажира с превода.

# 598
Вижда се твърде малко, че да си прави човек прибързани заключения... Поотделно и по снимки ми изглеждат добре, но заедно признавам още ми е трудно да ги възприема. newsm43 Дано им провърви и изненадат зрителите приятно.
Липсваше ми гласът на Керем ❤️

# 599
Flowers Herb Керем, Керем... и този тембър!
Хафса много ми подскача,... може би темперамент или все още неприемане...Hushed, а може би търсен акцент Rolling Eyes
Благодаря, Ви усърдни пчелички Animal Bee

Общи условия

Активация на акаунт