💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Феновете разнищват!

"Едно е ясно, че нито Атеш, нито Лейля са светци, но със сигурност не е случайно, че и двамата държат чанти в ръцете си... 😈💰
Въпросът е, какво има в тях?"

# 601
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 602
Добро утро момичета!
Спорен ден ви пожелавам.

# 603
Здравейте,
Жанрът на сериала  бил романтична мелодрама, каквото и да значи това 😉

Хубав ден на всички! 🌞

# 604
Класа е Керем... Малката до него някак си е респектирана, по-вдървена,  но покрай Керемчик, надявам се, да се поотпусне... Той умее да предразполага партньорките си принципно...Дано лекотата, с която той играе, се пренесе и върху нея, та да направят достоен тандем...

Скрит текст:
Между другото гледах един филм "Любовни тактики", ако така се превежда, където участва Демет Йоздемир. Много леко, съвременно, свежо, неангажиращо, лятно филмче, което, както и останалите турски филми, успешно рекламира туристически дестинации в Турция. Особено в началото на лятото - Кападокия е една от забележителностите, които са намерили място във филмчето. Ако някой желае, може да го погледне.

# 605
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Таймерът никога не спира да работи. Всичко, за което ще съжалявате, е да не сте посегнали по-силно към нещата, които наистина сте искали, докато все още са били пред вас." /от мрежата/

Според мен съвременната публика е "разглезена" от многообразието на предлаганите развлечения и наистина е сложно и тежко на развлекателната индустрия да измисля нови, интригуващи, предизвикващи любопитство и задържащи интереса на драгия зрител истории и формати. Затова и формите, които се предлагат са малко миш-маш, предназначени да задоволят възможно най-широк кръг от хора и да има за всекиго по нещо. Smiley

Привечер ще ви предложа поредните спомени от SCK - 41 eпизод. Two Hearts

Лек ден ви желая! Satisfied

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 10:45 от Dilemi

# 606
Привет, момичета, 🌸
Надявам се да не ме изгодните от темата с камъни 🙄 /не че сте такива хора/. И снощи гледах откъсчето няколко пъти и тази сутрин също. Имах чувството, че гледам Ненчо Балабанов. 🙊🙈

# 607
  • София
След като изгледах тийзъра няколко пъти, моето скромно мнение  е, че виждам само Керем... Да, знам че тийзърите са доста подвеждащи, но засега Хафса ми е само хубавка и миловидна. Струва ми се, че е доста притеснена от присъствието до себе си на Керем. Вярвам, че тепърва ще се отпуска и ще се опита да бъде достоен партньор. Тя много добре знае, че ще я сравняват не с кого да е, а с Ханде и това няма как да не я притеснява. Дано бързо го преодолее, за да може да се вживее в образа.  Прочетох, че Керем я е предпочел, за да даде възможност на една млада актриса, за която се говори, че е добра, да се развива. Знаем, че Керем е фурия, може само с поглед да изрази емоциите. Нека не бързаме с анализите. Чакам 6 юли с нетърпение и пожелавам летящ старт на сериала.

# 608
Ето кога започват новите сериали. Проектът на Керем стартира на 6 юли
16 юни #Kismet FOX
16 юни #MevlânâCelâleddîniRûmî TRT1
18 юни #VermemSeniEllere atv
19 юни #ÜveyAnne atv
21 юни #MyGuzelFailem TRT 1
22 юни #SelfDüşenAğlamaz TRT 1
4 юли #Dönence KanalD
6 юли #Ya ÇokSeversen KanalD 🌞

# 609

Добре се движи в тренда като за начало:
#YaÇokSeversen
75.6K Tweets

Подкрепа и от Мелис Wink

Gift Heart

# 610
  • София
Малко инфо за новото сериалче: Атеш/Керем е от богато и влиятелно семейство от Истанбул. След като майка му умира, баща му се жени отново и има деца и от втория брак. Но и баща му умира и оставя богатството си на Атеш с условие да се погрижи за децата му. Атеш решава да наеме детегледачка и ето ни я нашата Лейля/Хафса. Атеш не прави проучване за детегледачката и попада на мошенничка от най-висока класа...Прегръдката в асансьора е всъщност игра на Лейля, за да се скрие от полицията...

# 611
Здравейте Animal Bee

Феновете разнищват!

"Едно е ясно, че нито Атеш, нито Лейля са светци, но със сигурност не е случайно, че и двамата държат чанти в ръцете си... 😈💰
Въпросът е, какво има в тях?"

Ау, не бях обърнала внимание , че и Атеш носи чанта. От друга страна се намират в хотел,  може да са просто чанти с багаж. Ще бъде много интересно, ако и Атеш се окаже измамник. Smirk Омръзнало ни е вече от добри и наивни герои. Sunglasses

Тина, уточниха ли си вече жанра? От мелодийката в промото си звучи баш на комедия, но щом казват драма-драма. Grinning Поне няма да е голяма драма, щом ще е през летния сезон, няма да има убийства и побоища над жени. Rolling Eyes

Ето кога започват новите сериали. Проектът на Керем стартира на 6 юли
16 юни #Kismet FOX
16 юни #MevlânâCelâleddîniRûmî TRT1
18 юни #VermemSeniEllere atv
19 юни #ÜveyAnne atv
21 юни #MyGuzelFailem TRT 1
22 юни #SelfDüşenAğlamaz TRT 1
4 юли #Dönence KanalD
6 юли #Ya ÇokSeversen KanalD 🌞

За стартирането на сериала: Изобщо не ме притеснява, че конкуренцията ще почне малко по-рано. Ако си спомняте и ситуацията с "Мистър грешен" и SCK беше такава, но ги отвяхме. Sunglasses

# 612
Инфо:
"Двама непознати"

# 613
Пишат, че днес бащата на Керем има Рожден ден.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт