В сайта на kanalD използват тази снимка за представянето на сериала, надявам се, че няма да използват нея за постер...

Мики,
много бързо реагирахте, благодаря за превода на тийзъра. И по времето на Вратата някои от момичетата (Алекс, Али, понякога и О.А) превеждаха едновременно, разглезиха ни. Разликата е, че беше директно от турски, а тогава не важи ”колкото преводачи, толкова и преводи”.
Тайно се надявам някоя от тях да се завърне.

Специални благодарности, Марги! 

и аз съм в някаква степен малко, но все още, в състояние " Вселената ще помогне...Може пък и да се случи... Ох... Ах... Дано!" , но категорично приемам реалностите, т. е. това което наистина се случва. 
Надявам се да сме добронамерени и да дадем шанс на новите двойки-партньри, без да си спестяваме критиките, когато и ако го заслужават с играта и поведението си. 
Не съм разбрала да са ходили до Анталия да снимат все още , но дори и да е така, не е проблем за мен.
Според някои фенове Ханде трябва да спре да ползва шрифт "курсив" и емотикон духче , когато пуска сторита, защото това напомняло за Керем, нищо, че тя е използвала тези неща и при стари сторита с Мурат Д.
Някои "фенове" са толкова фокусирани върху тях, че не могат да видят по - далеч от носа си.
Не съм филмов критик, че да оценям какви са актьорските умения на артистите, а и щом харесвам Ханде Ерчел , очевидно нямам нито усет, нито око за тези неща.
, не очаквам нещо грандиозно, а романтично, лятно и завладяващо. Керем го следя от доста години и продължавам да го подкрепям. Харесвам го
защото е истински, харизматичен и по различен от другите актьори!

Препоръчани теми