💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 631
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Не позволявайте на негативни мисли да ви разколебаят и спрат да постигнете целите си. Нека позитивният дух ви води напред. Не мислете за края, а се насладете на процеса на пътуването... ще се изненадате и зарадвате да видите резултатите." /по мрежата/

Sunglasses
Неслихан и Мелиса също са присъствали на събитието на ELLE /ELEE Style Awards/.

Sunglasses
https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1669741295592517633?c … WgsC96ZK3jqwuAAAA

Това още веднъж доказва, че не е нужно да вярвате на всичко, което публикуват...  

Обработка                                           Оригинална снимка

Скрит текст:

Оригиналната снимка е качена и в нашата тема 6, на 25.06.2022 , sani1212# 16025 юни 2022, 08:40 ч., sani1212, https://www.bg-mamma.com/?topic=1458739.150, от пътуването - почивка в Чешме на Ханде, сестра й и Мави. Satisfied

Твърди се: Sunglasses
★Романът „Офлайн любов“, публикуван през 2017 г. от Шебнем Бурчуоглу, автор на поредицата „Колкото много говори с мъжа си“, която спечели голям успех в боксофиса, се превръща във филм. Алтан Дьонмез (SÇK) ще седне на режисьорския стол на проекта, който ще бъде реализиран от ADG Media и Braveborn Production, в които Керем Бюрсин е партньор.

Лек ден ви желая! Smiley

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 11:02 от Dilemi

# 632
Здравейте
От статия на Бирсен:
"Керем Бюрсин и Хафсанур Санкактутан с участието в сериала " Ya Çok Seversen " се очакват с нетърпение. За ролята на Илгаз, по-големата  полусестра на Атеш Аладжа, изигран от Керем Бюрсин в сериала, режисиран от Али Билгин и написан от Кубра Сюлюн, бяха положени много щателни усилия, и накрая той беше договорен с Лара Аслан .

Лара Аслан, родена през 2004 г., също ще бъде партньорка на брата на Лейла ( Хафсанур Санкактутан ), Баръш ( Дурукан Челиккая ). Тийзърът на сериала, който беше публикуван вчера, привлече голямо внимание в цял свят."

Хубав ден на всички! 🌞

# 633
Прекрасна и чаровна

Ханде и Бурак зад кадър на Любовта не разбира от думи

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 11:32 от azisiq

# 634
Здравейте! Flowers Hibiscus

Flowers Hibiscus

# 635
Здравейте Animal Bee

Един път да уловя новините във въздуха и аз. Бързам да не ме изпревари Миси. Joy

Официалния тутитър канал на сериала сподели това клипче зад кадър от снимките за постера на новия сериал.
Песента е страхотна! Дано е част от саундтрака. Heart Eyes
https://twitter.com/yacokseversentv/status/1669995479705190402

# 636
Мики, Kissing Heart

Ето тук вече ми харесват ( да не кажете, че само мрънкам ... Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 637
Здравейте Animal Bee

Един път да уловя новините във въздуха и аз. Бързам да не ме изпревари Миси. Joy

Официалния тутитър канал на сериала сподели това клипче зад кадър от снимките за постера на новия сериал.
Песента е страхотна! Дано е част от саундтрака. Heart Eyes
https://twitter.com/yacokseversentv/status/1669995479705190402
Леле много са готини! Cupid Gift HeartСтрахотна двойка!
Браво чакат ни прекрасни моменти! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Тоя Керем голям омайник е, която и жена да хване в прегръдките си, му се получава! Прекрасен е! Sparkling Heart

Хубав ден!

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 12:43 от didi54

# 638
И на мен много ми харесват 💝

# 639
В една група във фейсбук ми излезе тийзърът с бг. суб Nature Boom
https://fb.watch/ldetij8RlE/

Песничката от клипчето зад кадър

# 640
Мики, много ти благодаря Kissing Heart, песничката е страхотна Wink

Nature Sunny

# 641
И аз искам да благодаря на Мики за превода ⚘
П.С.
Нещо качеството на клипчетата, които пускат не е много добро, дали  е умишлено не знам, или просто техниката е такава

# 642
Нова снимка с Керем

Скрит текст:

# 643
  • София
Мики, благодаря за клипчето зад кадър, за песничката и  тийзърът с бг. суб Hug

Харесва ми как общуват. Дано и на сета, с другите им колеги, да се установят добри и приятелски отношения, работата им е емоционално и физически изтощителна,  за да работят в напрегната и неприятна обстановка. Пък и при непринудена обстановка вероятно и резултатът ще бъде добър. Поне така се надявам. Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=0WBc-PSmCuo&t=1s - Nova Norda - Doya Doya
Текстът на песничката:
Скрит текст:
Спрях по средата на поглед и размисъл
Защо живея, след като се страхувам от сърцето си?
Лъжа, лъжа, лъжа, лъжа
От една страна, толкова лесно

Скрийте огледалата от мен, бягам от себе си
Ако светът спре, отсега нататък живея за себе си
Лъжа, лъжа, лъжа, лъжа
Толкова лесно, лесно, лесно от една страна

Какви бури се разразиха в мен, пак нямах възражения
Толкова съм пълен с четири стени
Много ли е за мен, ако не мисля за това тази вечер?

Казах, прегърни се до насита
Кожата ми се топи навсякъде!
Това сърце спира, превръща се в камък, когато питам за теб!
Занеси го в полицията, аз съм сляп, не ми казвай, че си добре!
Не гоня утре, времето си намира пътя
Харесвам и това

Може би правилно, може би грешно
Ела, опитвам нещо
Проблемите ми са от нощта
бягам от себе си
Лъжа, лъжа, лъжа, лъжа
Толкова лесно, лесно, лесно от една страна

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 15:19 от Dilemi

# 644
Момичета, от месеци ви следя и ето, че дойде деня, в който най-после се регистрирах😄 СЧК бяха “виновниците”, първото сериалче, което ме хипнотизира миналата есен. След него- Любовта не разбира от думи, за който ви съветвам - който не му е дал шанс, сега е правилният момент. След изгледани 5 турски сериалчета, и нови, и по-стари, той наистина зае специално място в сърцето ми, въпреки, че е сниман преди вече 7 години. Въпреки, че къде съм ви чела, къде не, някой да ме светне тук изобщо има ли фенове и на Бурак? 😄 с нетърпение очаквам “Двама непознати”- да ги видим променени и още по-добри… а за Керем - слънчева вселена! Чакам с нетърпение Атеш и 6 юли❤💙

Общи условия

Активация на акаунт