💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 379
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, от месеци ви следя и ето, че дойде деня, в който най-после се регистрирах😄 СЧК бяха “виновниците”, първото сериалче, което ме хипнотизира миналата есен. След него- Любовта не разбира от думи, за който ви съветвам - който не му е дал шанс, сега е правилният момент. След изгледани 5 турски сериалчета, и нови, и по-стари, той наистина зае специално място в сърцето ми, въпреки, че е сниман преди вече 7 години. Въпреки, че къде съм ви чела, къде не, някой да ме светне тук изобщо има ли фенове и на Бурак? 😄 с нетърпение очаквам “Двама непознати”- да ги видим променени и още по-добри… а за Керем - слънчева вселена! Чакам с нетърпение Атеш и 6 юли❤💙
Добре си ни дошла! Flowers Hibiscus Много е хубаво така като се записват нови потребители. Relaxed
Бурак има тема, но не е активна сякаш. Новините покрай него май само тук могат да се прочетат. Satisfied Ще го следим, Хафса също. Какво да ги правим партньори са. Satisfied

Ново от сета

# 646
Здравей, Coco! Grinning Добре дошла в темата. Не бих казала, че съм фен на Бурак, но съм фен на "Любовта не разбира от думи" и също очаквам да видя как ще им се получи повторното партньорство. Има и други момичета в темата, които са фенове на сериала. На първо време се сещам за Линдето и Усмивка. Grinning Ако ни четеш отдавна, вероятно се досещаш за кои потребители говоря.

Подготвям ви вече следващата тема и в нея ще включа и двата нови проекта на нашите патрони. Да се знае, че тук свободно може да се обсъжда всичко за тях. Hug

# 647
  • София
Cocodoggo_mom, Grinning

От сета:  Smiley

# 648
Още нови снимки с Керем Sunglasses

# 649
И като заек, да се включа:
Ново от сета на “Двама непознати”

# 650
# 651
Cocodoggo_mom, добре дошла при нас и от мен, тук купоните са на макс Sunglasses

Хубаво ни е момичето
Gift Heart

# 652
Слънчо 🌞

# 653
Инфо:
от сета "Двама непознати"
"В момента текат снимки в Истанбулския университет"

Керем в Туитър:

Wink

# 654
Мързилива работа - със скрийншот 😎

Керем с фенове

🦋🦁

# 655
  • София
Малкият артист май ще се казва Айдос и ще играе малкият полубрат на Атеш. Sunglasses

И Хакан си има фенове. Grinning

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 19:18 от Dilemi

# 656
Атеш Nature Fire и Серкан 🤖
SunglassesSunglasses

# 657
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте, момичета в дъждовната вечер,
Дилеми, връщаш ни във филма - Благодаря ти за преговора и красивите спомени. Те ни събраха тук и е прекрасно , че можем да си пишем и споделяме каквото ни вълнува за всички проекти и партньори на любимците ни. Purple Heart
,
Както винаги са чаровни, красиви и омайни - чакаме ги в новите проекти и събития. Скоро ще стане и 6 юли очакваме Nature FirePurple Heart
 Flowers Hibiscus Добре дошла, Coco!
 Flowers Four Leaf Clover Благодаря ви за превода и новините- Мики,Миси, Дилеми,Марги, Тина, Асия,Слънце, Диди и всички/ не се сърдете ако съм пропуснала някой/ Yum Heart Flowers Four Leaf Clover
Спокойна съботна вечер! Heart
/Дано вече дъждът да спре Nature Sweat Drops /

# 658
Как започнахме:

Къде сме:

Какво ни очаква:

Gift Heart

# 659
  • София
Сосо    
При нас е весело. Има от всичко по нещо. Пиши и споделяй смело. Всяко мнение е от значение в тази група. Може да имаме различни мнения, понякога може да спорим, но знам че в спора се ражда истината.

Вече имаме нов никнейм. Създаден е от имената на новите герои в новите проекти на Ханде и Керем.
Атеш и Лейля = Атейля

Ново начало... Нека са щастливи и успешни в проектите си.

Общи условия

Активация на акаунт