Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 409
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
За кой ли път, ще изкажа възторга си, сега от текста на песента! Благодаря, Рени! Heart
Една прекрасна основа, за "полет" на фантазията на пишещия... защото...."Накрая ние ще победим, потърпи"
и ние ще търпим, за да се радваме на тази победа на любовта!
И аз не искам повече спойлери /дали ще издържа да не чета - не знам/, а и финала няма да гледам онлайн Confused
И за Тарък  да си кажа - ами харесва ми! Спечели си достойно мястото момчето... Само не знам до колко ще изтърпи крещящата Сейран, колкото и права да е...Но даде заявка, че поне докато я влюби в себе си /всеки с фетиша си Stuck Out Tongue Winking Eye/
Ако Пелото я самоубиват, поне да е само до болница - още една вменена вина не ми се ще! Fearful
Все си чакам Гюлгюн да се освести и да каже онези заветни слова "Иди и докарай снаха ми"...
Обещанието за много романтика е като много хубаво не е на хубаво....Ще ни "зашлевят" звънко, звънко като шамара на Есма / смях се през сълзи на този момент/ Но...каквото, такова...
Към Вероника Kissing Heart
Скрит текст:
 И аз съм от по-новите фенове на тур дизи...започнах с 1001 нощ преди повече от 10 г но защото се влюбих в гласа на Халит Ергенч, нищо друго не погледнах повече. До "Домът в който си роден е твоята съдба" преди 3 години - който обърна представата ми за тази индустрия.Не гледам сериали по нашите канали, заради дублажа - в повечето случаи дразнещ и далеч от същността на героя. Златни им ръце на момичетата, които превеждат, защото без тях сме загубени! Сериалът, който много ме впечатли е "Песента на живота"- отново хумор с интересни човешки взаимоотношения. а тук има много, вече завършени сериали, които си заслужават гледането! И "Шахмаран" с една по-особена роля на Мерт   https://vk.com/board113691288  

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 12:19 от Аniksi

# 166
Добър ден.
Драматично-динамичен е бил епизодът снощи. Всички явно са се справили блестящо с ролите си. Много се радвам за което.
Търо явно е имал повече екранно време и си влязъл добре в ролята на гадняр. Яко го хейтите. Доволна съм, че и той се справя. Ще го видя какви ги е свършил този убавец.
Наистина ме изумява с тези перли. Едва ли в консервативна Турция ще си позволи така да се развява, ако наистина е гей. Или е твърде артистичен, или обича да провокира, или не му дреме, или си е екстравагантен тип, но ме кефи.

Наистина ли Есме е била Казъм, защото се е заигравал със Зерин, а не заради Сейран?

Пелин е като Дънкан Маклауд явно. Ще й намерят и на нея мястото.

Наистина ли във втори сезон ще махат сценариста?

Много красиви песни, много красиви снимки и клипчета сте споделили. Благодаря! Рени, благодаря за превода на песента! Hug
Друго е когато навържеш сцена, емоция, музика и текст.

И за баланс на гадината Тарък, малко черно-бяла обич.

# 167
# 168
От момченце.. до голям мъж 😍 много се е променил Мерт/Ферит, пораснал е, възмажал е и с брада е направо... 🔥
https://vm.tiktok.com/ZGJxQKfDN/
https://vm.tiktok.com/ZGJxQwTS5/

# 169
Хубав беше епизода, рейтинга е бомба, но с тези изкачащи спойлери се губи вълнението. Трябва тази къртица от екипа да бъде премахната. Поотрязаха някой сцени, но забележете - за първи път отрязаха сцена с Буче, ето това е вече празник за очите и душата! Grinning Все й дават екранно време, а сега - хе хе ножица. Завалията имаше ключова сцена и с това не се справи, истинска бездарница, няма място в този каст! Няма!
Рамо отново ни направи на пух и прах с актьорската си игра, това момче е истински хамелеон!

Благодаря за превода на песента, страхотна песен и отново докосващ текст!
Подбора на песни наистина е уникален, в точното време, точно на място, точната песен, точния текст. Е, признавам на мен си ми е на сърце репертоара на Джемчо, хваща за сърцето със всяка песен.

Стягаме и ние куфарите за Антеп и да видим какво са ни подготвили там. Вълнувам се от срещата на СейФерчетата - там където всичко започна! Heart Hug

# 170
Вероника, ще намериш. Аз никога не съм гледала турски сериали, и то точно защото по телевизията пускат тежки драми...ехе далеч от реалноста. Съвсем случайно попаднах на едно клипчета в инстагрям с откъс от един сериал и реших да го потърся, та така започнах. ... Турците имат доста талантливи актьори, а явно и режисьорите и операторите също не им отстъпват.
Аз лично се натоварвам от тежките драми и често се случва да загледам и да захвърля сериал- този също щеше вече да е далеч от съзнането ми ако не беше Мерт. Това момче просто кърти. Красив, талантлив, и най- хубавата му чеерта , стеснителен...страшен сладур. Афра по всякъкъв начин се опитва да не му отстъпва и това ги прави невероятен екип.
На скоро гледаните сериали от мен са Между мен и Света  с Демет Йздемир. ( много съвременен сериал. Също така и Полетът на птицата с Ибрахим Челиккоул( също доста динамичен) И двата са по 6 епизода. По дългички ми харесаха Навсякъде ти с Фуркан Андъч и Халка със Серкан Чаяоглу и Ханде - последния са го спряли заради нисък рейтинг...въпреки, че е доста добър според мен.Ама те Турците имат доста странен вкус за филми 🤔  
Да, редактирам коментара от мен, да не развалям кефа със спойлери.
Найстина много добра игра от главните герои. Откровенно казано не са ми допадали турските сериали, може би заради езика и факта, че не съм свикнала да го слушам, ноо с тез 2мата просто са качили летвата на съвсем друго ниво. Силно се надявам да успея да намеря и някои друг такъв зарибяващ сериал с такива харизматични актьори.

Можете ли да препоръчате още подобни сериали на този  със силни актьори и динамичен сюжет като този?

# 171
Търо явно е имал повече екранно време и си влязъл добре в ролята на гадняр. Яко го хейтите. Доволна съм, че и той се справя. Ще го видя какви ги е свършил този убавец.
Наистина ме изумява с тези перли. Едва ли в консервативна Турция ще си позволи така да се развява, ако наистина е гей. Или е твърде артистичен, или обича да провокира, или не му дреме, или си е екстравагантен тип, но ме кефи.
Наистина така ходят турците - с обеците, с татуировките, със синджирите и колиетата, верижки и прочие. Бохо, хипи стил, артистични такава им е модата, всеки ден ги гледам тези около мен, наистина така се обличат 👕

# 172
Добро утро или добър ден! От снощния епизод запомних две неща- едното е, че за да ни олекне много често се опитваме да вменим вина някому другимо- Халис на Сейран, Орхан на Сейран, дори Ферит на Сейран. Тя все пак събра сили да не се врътне пак. Опита се да се отзове на обещаното, но Орхан я спря подло. Второто, което запомних е, че Хатуч търсеше Сейран по телефон. Има ли последно Сейран телефон или не? Какво пречеше на Ферит да и донесе един телефон и да има връзка с нея. А Аби въобще изпадна от състезанието. Иначе тези деца играят над нивото на този сценарий, което е жалко за тях. Хареса ми, че Ферит не се прости с изменника- Орхан. Отиде дори при гатвачката и Халис, но не и при Орхан. Ифакат беше много грозна седнала на перваза в кабинета- като "маман" на публичен дом. Отвратителна. За Буче каквото и да напишете - все съм съгласна. Събина каза, че са съкратили една серия преди ваканцията заради мач на националния отбор. Хубав уикенд!

Може да е звъняла на Ферит, нали той звъня на лелята за връзка със Сейран.

# 173
  • Яко в Матрицата...
https://twitter.com/alina080590/status/1664773301804072960

- Много ли ти липсвах?
- Не мога да ти опиша колко! Вече те сънувам нощем. Какво ще правим, Ферит?

JoyJoyJoy

# 174
https://twitter.com/alina080590/status/1664773301804072960

- Много ли ти липсвах?
- Не мога да ти опиша колко! Вече те сънувам нощем. Какво ще правим, Ферит?

JoyJoyJoy

Навсякъде се шегуват, че това е новата любов в сериала ТарФер 😂😂😂

# 175
Добър ден.
Драматично-динамичен е бил епизодът снощи. Всички явно са се справили блестящо с ролите си. Много се радвам за което.

Наистина ли Есме е била Казъм, защото се е заигравал със Зерин, а не заради Сейран?

Пелин е като Дънкан Маклауд явно. Ще й намерят и на нея мястото.

Наистина ли във втори сезон ще махат сценариста?

Много красиви песни, много красиви снимки и клипчета сте споделили. Благодаря! Рени, благодаря за превода на песента! Hug
Друго е когато навържеш сцена, емоция, музика и текст.

И за баланс на гадината Тарък, малко черно-бяла обич.

Точно заради Сейран го наби. Сейро отиде да се види с Феро, но баща й се прибра преди нея и искаше да я види, а лелята и майка й го излъгаха, че спи, но той настояваше да я събудят и извикат. Есме за да прикрие отсъствието на Сейран започна да го налага, уж че причината е Зерин.

# 176
Много ми харесват ТарФер, то намигания, то целувки, то закачки Joy Силна химия и провокация един към друг.

# 177
  • Яко в Матрицата...

Позволявам си да сложа снимките, защото не са спойлер Simple Smile Афра била помахала на феновете, които явно не се отделят от сетовете. Много популярност натрупаха и Афра, и Мерт.

# 178
Така не се отделят феновете , че не знам как не намериха някой работещ в хотела да им каже дали спят в една стая 😂

# 179
Така...злото винаги изпъква, а доброто- Направи добро, изяж л...о. Видяхме кои обвиняват СейФер за смъртта на Фуат. В имението всеки се е "затворил" в болката си, само Орхан търси някакво утешение при Ифакат и никой с никого не споделя болката. Гюлгюн горката може и до лудница да стигне.
Как ще коментирате това- след смъртта на Фуат, Ферит отива при майка си и тя прегръщайки го му казва да не я оставя. Два дни след това Ферит отива при майка си и й говори за любовта си към Сейран, как ги разделяли и че не можел без нея и тръгва оставяйки я.

Общи условия

Активация на акаунт