Една прекрасна основа, за "полет" на фантазията на пишещия... защото...."Накрая ние ще победим, потърпи"
и ние ще търпим, за да се радваме на тази победа на любовта!
И аз не искам повече спойлери /дали ще издържа да не чета - не знам/, а и финала няма да гледам онлайн
И за Тарък да си кажа - ами харесва ми! Спечели си достойно мястото момчето... Само не знам до колко ще изтърпи крещящата Сейран, колкото и права да е...Но даде заявка, че поне докато я влюби в себе си /всеки с фетиша си
/ Ако Пелото я самоубиват, поне да е само до болница - още една вменена вина не ми се ще!

Все си чакам Гюлгюн да се освести и да каже онези заветни слова "Иди и докарай снаха ми"...
Обещанието за много романтика е като много хубаво не е на хубаво....Ще ни "зашлевят" звънко, звънко като шамара на Есма / смях се през сълзи на този момент/ Но...каквото, такова...
Към Вероника

Все й дават екранно време, а сега - хе хе ножица. Завалията имаше ключова сцена и с това не се справи, истинска бездарница, няма място в този каст! Няма!

Афра била помахала на феновете, които явно не се отделят от сетовете. Много популярност натрупаха и Афра, и Мерт.