Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 798
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Семейство Корханови ли съдим строго, Вал? 😳 А какво направи семейството за Ферит? Кога застана зад него и го подкрепи? Кога го попитаха какво му е? Кога попитаха какво се случва между него и Сейран? Не беше ли Гюлгюн тази, която ги пращаше в стаята им да си оправят отношенията на четири очи? Не беше ли Ифакат тази, която влезе да се кара, че много викали, но и не й мина през има да пита защо се карат? И най-вече не бяха ли цялото семейство тези, които ги ожениха? Двама души, които не се познават. Сейран е виновна, че има гордост и не иска да живее като Гюлгюн… Виновна е, че имаше мечти, а я ожениха насила.

Сейран каза защо напусна втория път, явно си пропуснала тази сцена. И първия път беше ясно защо напуска. Корханови не видяха нищо, не защото не можеха, а защото не искаха да си развалят рахатлъка. Няма оправдание за Корханови, начело с Халис, който е истинският убиец. Дори да оставим настрана всичко друго, оставяме настрана Сейран, ти можеш ли да кажеш на внука си, че е убиец, за да приспиш собствената си съвест и прехвърлиш вината си на друг.

Да не отварям дума сега какво правят Корханови, отново само и само да се върнат към стария си ред… Айде Сейран не им харесва, разведоха се, от какъв зор трябва да се жени за Пелин, която сто пъти каза и показа, че не иска в живота си.

И да, ако не беше отношението на Сейран, Ферит и досега щеше да си е същият.

Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

Никога не бих постъпила като Корханови! Това, че не са видели всичко и не знаят, не е оправдание. Те никога не поискаха да разберат младите. Само привикване в мухлясалата стая на дядката, викане, крещене, ОБИДНИ думи и МЛЪКНИ! на всеки опит на Ферит да обясни.
Не искат Сейран, защото им развали рахатлъка. Да се благодарят, че не им изкара и мръсните ризи на плазмодия Орхан и подмолната Ифакат, на наглата прислуга Султан и т.н.

# 211
На тази ясна снимка били Мерт и Афра. Мерто целувал ръцете й, после Афрош станала и го целунала.

Между другото, ако някой се интересува, заведението е Hışvahan.
Мястото ако ви е познато то е защото там снимкаха началото на сериала - обядът със Орхан, Глюгюн и новосгодените Ферит и Сейран. Smirk 🍽️

И едно 🧿 за AfRam. 😘🥰

# 212
Мерт и Ерсин от по-рано днес. Пишат, че днес Мерт почива и няма сет. Той Баран снима повече от него, пък се оплаквахте от Буче.

# 213
От Буче се оплакваме, че е бездарна и безизразна, а още е в сериала, а на този поне малко от малко му се получава. Далеч е от Мерт и Афра, но пак бива.

Нищо не виждам аз на тези снимки, обаче вярвам на очевидците и на такива с по-големи монитори Grinning

За сганта Корханова не мога да кажа нито една добра дума или да им намеря оправдание защо се държат така. Даже и противния Казъм имаше проблясъци. Тези не.

Накрая сезона да не завърши на моста с целувката на СейФер и да се чуе изстрел?

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 17:32 от Бл@гуна

# 214
  • Яко в Матрицата...
Точно така, Мери! Развали им реда, показа какви лицемери са и на какви подлости са готови, за да запазят статуквото си. А тъпото деде вместо да й целува ръцете, че се е подписала да е жена на безхаберния му внук, я накара да се подпише, че няма претенции към парите им.

И внукът му беше безхаберен по негова вина. Само заради Сейран се превърна в това, което е сега.

# 215
Браво! Браво на моето момиче! Браво, браво! Ще плачеш, разбира се, че ще плачеш!
Плачи, че да станеш мъж, мъж!

https://www.tiktok.com/@yalicapkinisyfr/video/7195550058639609094

Момичето искало да ги снима, но Мерт помолил да не го прави.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 17:52 от Еванджелин

# 216
Аз си гледам първи епизод 😅
Много са сладки❤️

# 217
Тери, аз също смятам лятото да си повторя сериите Heart Eyes
Много са ми странни момичетата, които пишат, че за 2-3 дена са изгледали всички епизоди JoyJoyJoy

Жертвата Smiling Imp

https://twitter.com/tukenmisimbenn/status/1664756057594372098

Афра Heart

Интересно, какво правят Гюлсерен и Онур Гювенатам в Антеп?

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 18:52 от Еванджелин

# 218
То добре, че на сцените й, даваха я Ифакат, я Зерин, я снимките 😂 или беше с наведена глава

# 219
Тери, аз също смятам лятото да си повторя сериите Heart Eyes
Много са ми странни момичетата, които пишат, че за 2-3 дена са изгледали всички епизоди JoyJoyJoy

Жертвата Smiling Imp

https://twitter.com/tukenmisimbenn/status/1664756057594372098

Афра Heart

Аз започнах да го гледам към средата или края не помня точно на януари и за по-малко от седмица изгледах всички епизоди и стигнах до 19та серия.. и от там всеки петък 😄

# 220
Аз също немога да защитя Корхановия род за мен тези хора не са нормални психически всички са за психиатър и правят и Ферит същия !!

# 221
Тези двамата наистина са големи фенове Grinning

https://twitter.com/SoylerMery/status/1664933083106123778

Николета, за две седмици съм съгласна да изгледаш 19 серии, но за 4 дена 34...Rolling Eyes
Разбира се, с перемотка може, ама то какво си разбрал при това положение?

# 222
Е сигурно с мишката ги гледат 😅😅😅

Аз си ги гледам стари серии редовно😅

Сега съм на 14 епизод 😅😅 Писах го дъждовно следобед и си ги зяпам😅

# 223
Тези двамата наистина са големи фенове Grinning

https://twitter.com/SoylerMery/status/1664933083106123778

Николета, за две седмици съм съгласна да изгледаш 19 серии, но за 4 дена 34...Rolling Eyes
Разбира се, с перемотка може, ама то какво си разбрал при това положение?

За по-малко от седмица изгледах всички серии до 19та😄, но аз по цял ден гледах чак до 3-4 през нощта... но ако кажем, че сега те първа започвам да гледам сериала със сигурност няма да е за 4 дни.. 🤷‍♀️

# 224
Аз така изгледах ЛПН
За 20 дни всички 69 серии
Почти не съм спала
След това вече по-внимателно още n-пъти
И музиките на флашка си свалих,абе,зарибявка си е голяма

Общи условия

Активация на акаунт