Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 831
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • Яко в Матрицата...
Ау, отворили сте дума за Киралъка Joy Добре, че беше Елчин... Нейсе...

Еве, изобщо не ми харесваше Мерт с тия вежди, но след първите няколко епизода, вече не ги забелязвах. Тоест те са си част от Мерт и има причина да изглежда така. И съм на мнението на Терето - това му е чарът Heart Eyes Sunglasses Без тях ще е друг човек.

Един Ферит Корхан преди да се влюби в жена си Joy

# 271
Абе той много си я хареса още от магазина 😂 После чак пиян бълнуваше за нея😂😂😂

# 272
  • Яко в Матрицата...
Ама не беше влюбен още Wink

# 273
Като за добро утро пускам няколко колажа с усмихнат Ферит, че само рев и сополи в последните епизоди,  забравихме му усмивката на това момче:) 😍

# 274
Тази усмивка е разпознаваема и зарибяваща Grinning

# 275
По спойлери Хатуч умира в последният епизод …

# 276
Само няколко поста по- нагоре помолиха без спойлери.

# 277
Ето го новия магазин за баклава, в който се готвят за снимките, АфМер вече са там.

Явно ще минат по стъпките на първата им среща. Нали този сценарист все на паралели го удря.

# 278
Аз предпочитам поне в последния да няма спойлери !

# 279
Днес Афра и Мерт ще снимат в баклаваджийницата, но майстора преместил магазина си на многолюдно място, та се очакват много снимки и клипчета.

Охх напрягам се, като се сетя какъв калабаклък ще е, а и тея фенките там, как пищят и викат... Само да ми развалят качеството на сцената в баклаваджийницата..– скачам на самолета директно и аз, като Сейран, ще намеря една пръчка и ще ги подгоня. 😅😃

Хем искам да съм в момент на изненада, хем гледам в туитър за да не изпусна Мерт и Афра зад кадър. 😅😂

# 280
Най-добре да се слагат в скрит текст спойлерите. Който прецени да ги чете.
Много хубава усмивка има Мерт и смеха му е много сладък 😂

# 281
Сега ви чета, че коментирате веждите на Ферит. Първия път, в който го видях реших, че са ужасни и се чудих, защо пък не ги е намалил съвсем малко, някак по-нормални да са. Сега толкова свикнах, че грам не ми правят впечатление, това му е запазена марка на Мерт и му придават някакъв чар и индивидуалност. Леко брадясал и без развлечените дрехи е много симпатичен.
Обаче така искам да го видя с обръснатите вежди. Joy

За финала от продукцията нали излязоха и казаха, че ни очаква бомба финал и сега такива творения има на тази тема. Само да не е същата бомба като в Кара севда се молят. Но пък не върви такъв край за първи сезон. Ако ще взривяват някой да е във втори и да ги съберат всички в едно имение и да ги гръмнат. СейФер прегърнати вървят към хоризонта Grinning

# 282
Само няколко поста по- нагоре помолиха без спойлери.
А аз преди няколко поста помолих да има….
Не разбирам какъв е проблемът да са в скрит текст?
Различни сме и това ни е хубавото…

Ако толкова ще попречи на някой да има спойлери,може ли да помоля на лично съобщание да ми изпратите акаунтите,от които черпите информация
Благодарна съм предварително

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 11:31 от VAL*

# 283
Точно, защото не се слагат в скрит текст и после се коментират свободно.
Иначе от спойлери и аз се интересувам.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт