Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 868
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Полиция верно има.... а Мерт е толкова харизматичен.. прииска ми се да бъда в Антеп и аз 🥲
https://twitter.com/RWIAM5/status/1665310186574077958?t=FVzRCpqe … -BfWie8V6CZQ&s=19

# 316
Бих ви ги пуснала, но админите трият със скоростта на светлината. А и не вярвам да са истина, те са толкова далече, че трябва с мегафони да говорят актьорите, за да ги чуят. А и тълпата вдига яко шум. Според мен са разкази по картинка, а не реалните.
Всички решиха, че няма да се коментират спойлери и аз смятам, че е правилно. Само снимки от сцените споделят и отношения зад камерата.
Даже изключиха коментарите под повечето постове. Simple Smile

# 317
  • София
Скрит текст:
Ами и аз нямам добро усещане за края на сезона. Винаги е така, все пак 2ри сезон трябва да започне драматично.
Просто искам всичко да се разкрие в последния епизод, всички игрички да се разкрият.

Според вас, някой ще умре ли, СейФер ще се разделят ли? Как ще завъртят линията, така че Тарък да остане във втори сезон, а Сафет не?
И аз искам игрите да се разкрият и Сейфер да започнат 2-ри сезон да се борят с/у всички, но мисля, че ще се разделят в края на сезона и вероятно ще има скок във времето. Колкото и да не искам, Ферит ще е с Пелин, а Сейран с Тарък, но това са си мои мисли.
Ами аз си мисля, че на Пелин историята отдавна се изчерпа и няма да бъде във 2ри сезон. По-скоро ще се появи Нюкет и сина ѝ и оттам ще има нови драми.

Благи, може ли и на мен да ги пуснеш на ЛС.
Дано си права.
Нюкет нека дойде, нека прави сечено на Сейфер, но те да са заедно.

Бл@гуна, преразкажи ги на лично съобщение, не в темата, аз не държа на клипове, турски език не разбирам.

# 318
Сладуриии 😍😍😍

# 319
Наистина са много сладки Heart  Афра така мило се усмихваше, докато я провираха през тълпата. Кой да е знаел, какъв успех ги очаква при първото разсипване на фъстъците. Grinning

Е как без Пелин във втори сезон? Те трябва наистина успешно да я самоубият или и аз не знам какво, за да се откаже и да ги остави на мира. Смятам, че ще е налична във втори сезон и то по-силна от всякога Joy

# 320
И аз много искам,Благи
Моля🙏

Леле,каква истерия предизвика този сериал?
Случвало ли се е друг път това?

# 321
И аз искам ако може Благуна 🥰

# 322
Благи, пише на онова, че първите серии не им е било толкова трудно, защото не са били толкова популярни, а сега милиони хора ги следят и преследват навсякъде.
А Бурджу отдолу е коментирала, че наистина е много трудно, лошо, но според мен шеговито го казва

# 323
И аз много искам,Благи
Моля🙏

Леле,каква истерия предизвика този сериал?
Случвало ли се е друг път това?

Аз за първи път попадам на турски сериал, който така е нашумял и постоянно са по петите на АфМер ...
Актьорската игра е на друго ниво и може би заради това  станаха толкова популярни... не знам има нещо различно в тях

# 324
Според мен всичко е заради химията между Афмер.
В Т коментират, че ако спре да се приказва за Афмер, ако спрат да ги дебнат какво правят, съвсем скоро след това, спонтанно сами ще се разкрият.

# 325
Ама и всички фенове, които ги преследват какво искат да получат и да видят. Да оставят хората на мира, да си живеят живота, за какво им е да се разкриват? Да, известността носи своите последствия, но пък АфРам не са длъжни да се показват на никого.

Афра като показваше много от връзката си с Мерт Я, сега само техни снимки се въртят и я обсъждат. Щастието обича тишината.

# 326
1еп

36еп

Променили са се...но към хубаво:)
Едно и също място с разликата, че в 1 еп не ги познаваха кои са.. а сега всички викат и крещят

# 327
Еййй бялата ризка от първи епизод как му е лепнала направо.. красавец!
Мерт е избелял , ама сега лятото ще хване тен на някоя почивчица.
Сладури големи са и феновете там коментират , че да много земни и мили.
Харесва ми това , че не се взимат за големите звезди и да се държат арогантно.
Нямам търпение за фрага утре.
Най-много от всичко искам Пелин да я няма втори сезон 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 328
Бурджу моляте пусни тези снимки които правиш 😭

# 329
1еп

36еп

Променили са се...но към хубаво:)
Едно и също място с разликата, че в 1 еп не ги познаваха кои са.. а сега всички викат и крещят

Ааа нищо не може да бие Мерт/Ферит в Антеп от епизод 1-3!! 😍😍🥰 Това ми е една от най-любимите ми негови снимки! Толкова свеж, толкова cool, с такава харизма. ❤️‍🔥😻
Да не му е уроки! 🧿🌟😹

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 16:05 от bellie_ellie

Общи условия

Активация на акаунт