Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 871
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
За прекрасните ни преводачки

# 301
Благодаря за превода Flowers Hibiscus

# 302
Сърдечни благодарности мили момичета

Сет

https://twitter.com/RMD89129/status/1665317380069654528

# 303
  • София
Скрит текст:
Елчин и Борко с тия стиснати усти, изобщо не са им конкуренция на Афра и Мерт 😂 Даже им показаха как се прави😂

Скрит текст:
А бе то,по едно време хич не им бяха стиснати,даже се коментираше,че Елка първа си е разтворила устните и е станало истинска целувка.Имаше драма там,защото приятелката,тогава приятелка на Баръш-Гюпсе доста се беше активирала да спами Елка .Даже го беше напуснала по едно време.Някой от тях двамата не се реши да продължи каквото е имало помежду им,та всичко приключи след като направиха и филма "Време за щастие" под огромния натиск на феновете им да ги видят отново заедно на екран.Само,че филмът не оправда очакванията.Нямаше нищо общо с химията в сериала.Но,песничката беше готина.Пускам я за който иска да я чуе.https://www.vbox7.com/play:fbea0d6608
Много готин Борко....Много секси глас

За спойлерите-какво толкова?
Това е за чувствителни кадъни като мен:laughing:-да се подготвят психически:smiles:
Аз и книга когато чета и ме заинтригува отварям и прочитам края
Интересно ми е как се стига до този край,а не елемента на изненадата.Хич не обичам изненади
Предпочитам да съм подготвена и да знам как да реагирам-това в реала
И аз съм на това мнение, но както се реши в темата.

Благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom
Не съм гледала епизода онлайн, сега ще прегледам само два-три момента с превод. Ще изчакам края на сезона и тогава ще изгледам двата епизода наведнъж.

Само няколко поста по- нагоре помолиха без спойлери.
Аз ще помоля за спойлери в скрит текст. Просто да не се отварят от тези, които не искат да знаят.
Еви, аз нямам много от соц. мрежи например и не следя никой. Няма как да ги търся. Скрит текст е ОК за мен. И да се коментират в скрит текст, ако така ви устройва.

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 14:28 от missence

# 304
Еви , Благодаря Ви от сърце HeartFlowers RoseFlowers Rose

Момичета и аз нося един спойлер Grinning
Мерт на живо бил още по-хубав  И по-светъл от колкото на екрана по ТВ

# 305
  • София
Аз нямам приятно усеща за край на сезона, но дано греша. Силно ми се иска да има красиви, романтични сцени и да решат да се борят за любовта си, но едва ли.

# 306
Мерт и Афра поздравяват феновете

https://www.instagram.com/reel/CtEQmRzOdog/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Мише, както казах, ако слагате спойлери и коментирате в скрит текст, няма проблем за мен.

# 307
  • София
Станаха мегазвезди. Heart Eyes

# 308
Има едно видео как Афра преминава, в ескорта, дето й осигурява път, ми се стори, че даже и полицаи има.

# 309
Ами и аз нямам добро усещане за края на сезона. Винаги е така, все пак 2ри сезон трябва да започне драматично.
Просто искам всичко да се разкрие в последния епизод, всички игрички да се разкрият.

Според вас, някой ще умре ли, СейФер ще се разделят ли? Как ще завъртят линията, така че Тарък да остане във втори сезон, а Сафет не?

# 310
Мерт и Афра поздравяват феновете

https://www.instagram.com/reel/CtEQmRzOdog/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ayyy 🥰 Афра преди снимките се смеела и шегувала с Мерт, танцувала,забавлявли са се

# 311
И аз идвам със спойлер. Между снимките Мерт и Афра се смеели много, закачали се, но с Търо тя почти не разменяла дума. Grinning

Тези фенове са мега психари. Крещят през цялото време, тълпата вече е брутална. Афра не могат да я проврат между хората. Улиците тесни, задръстени с народ, не могат да снимат. Някаква реве, че полицай й взел телефона и изтрил записи. Колко е вярно не знам. Няма какво да бучи режисьорката, като не иска да й пречат, да си бяха стояли в Истанбул и да снимат там. В Антеп беше ясно, че няма да се измъкнат.
Афра и Мерт  накрая на снимките излязоха пред магазина и помахаха на всички, много сладки бяха. Клипчета фенски гледам. Уплътнявам си почивката Grinning

Някой написа, че и мухльото Абидин бил там, аз лично не го видях.

Никакви вести ли няма от Суна?
Не знам, аби, Сейран каза, че всичко е наред. Ако разбера нещо ще ти кажа.

Еве, Лазурит, благодаря за превода! Hug

Kойто разбира, може да преведе коментара на режисьорката.

Охоо, докато пиша и сте ги качили даже клипчетата. Супер!

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 15:06 от Бл@гуна

# 312
  • София
Ами и аз нямам добро усещане за края на сезона. Винаги е така, все пак 2ри сезон трябва да започне драматично.
Просто искам всичко да се разкрие в последния епизод, всички игрички да се разкрият.

Според вас, някой ще умре ли, СейФер ще се разделят ли? Как ще завъртят линията, така че Тарък да остане във втори сезон, а Сафет не?
И аз искам игрите да се разкрият и Сейфер да започнат 2-ри сезон да се борят с/у всички, но мисля, че ще се разделят в края на сезона и вероятно ще има скок във времето. Колкото и да не искам, Ферит ще е с Пелин, а Сейран с Тарък, но това са си мои мисли.

Бл@гуна, пусни ми, моля те, диалозите на ЛС, ако не е проблем.

# 313

И аз искам игрите да се разкрият и Сейфер да започнат 2-ри сезон да се борят с/у всички, но мисля, че ще се разделят в края на сезона и вероятно ще има скок във времето. Колкото и да не искам, Ферит ще е с Пелин, а Сейран с Тарък, но това са си мои мисли.
Ами аз си мисля, че на Пелин историята отдавна се изчерпа и няма да бъде във 2ри сезон. По-скоро ще се появи Нюкет и сина ѝ и оттам ще има нови драми.

Благи, може ли и на мен да ги пуснеш на ЛС.

# 314
Сега видях фотосесията на Буче😂... милата и затова не става.. същите физиономии 😂ужас, а в "Опасно изкушение," не играеше толкова зле, имаше поне две различни физиономии, а тук само една 🤣

Общи условия

Активация на акаунт