Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 844
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Кате, много ми хареса поста ти Heart

Сташа, аз също гледах пак епизода преди малко и се замислих. Какво ще стане на края на сезона?
Кой ще пострада? Ферит няколко пъти повтори, че има лошо предчувствие.
Всъщност всички го очакват. Аз мисля, че Сейран ще пострада, може би защитавайки Ферит.
Макар всички да казват, че финала ще е страхотен.

Серията наистина е много хубава, скъса ми се сърцето пак Broken Heart

Творчество от неуморните фенове

# 376
Официално партито ще е в петък с последния епизод

Гюлсерена не очакваше такъв хейт да се изсипе по нея и се оправдава яко. Противна ми е тази жена.

Дано да сте прави за хубавия финал. Аз мисля точно обратното. Ама както казва Бурджу да вярваме в СейФер....

# 377
Относно сценария, писах в някоя по предна тема, че Гюлсерен се "възмущава" от променения сценарий, променен е по отрано.
Не писа ли някой тук за ролите на СейФер- Чатай и Неслихан?- но са отказали.

# 378
Горкият, изцедиха го Мертчо, трябва много да си го ценят

# 379
Като видях снимката на аблата се отчаях пак Хубаво обаче я нареждат в нейния профил в инста Основно заради насилието над Сейран , и че са очаквали да има разрешение на проблемът А той все по-вече и още се задълбочавал с Търо Афра нямала нужното екранно време и развитие на образа   И естествено всички искат СейФер и Ферит да излекува раните на Сейран   

Скрит текст:
2 сезон ще започне в Антеп  

# 380
Не писа ли някой тук за ролите на СейФер- Чатай и Неслихан?- но са отказали.

Неслихан в ролята на Сейран? Леле. Много я харесвам аз Неслихан, но тя не е ли над 30 годишна? Хич не ми се връзва в ролята на 19 годишна. И другите актьори също. А химията между АфРам е трудно постижима. Афра и Мерт са попаденията за този сезон за мен.

# 381
  • София
Скрит текст:
Кате, много ми хареса поста ти Heart

Сташа, аз също гледах пак епизода преди малко и се замислих.
Какво ще стане на края на сезона?
Кой ще пострада? Ферит няколко пъти повтори, че има лошо предчувствие.
Всъщност всички го очакват. Аз мисля, че Сейран ще пострада, може би защитавайки Ферит.
Макар всички да казват, че финала ще е страхотен.

Скрит текст:
Серията наистина е много хубава, скъса ми се сърцето пак Broken Heart

Творчество от неуморните фенове

Аз нямам никакви притеснения, че Ферит или Сейран ще пострадат. Който и да пострада, няма да умре, защото сериалът ще свърши. Ще пострадат, ще има драматизъм, вероятно раненият ще е на косъм, ще има болници, молитви, но са заедно. И през това ще преминат и ще станат по-силни. Кофти ще е, ако има бременност и тя приключи, но в крайна сметка Сейфер като са заедно, всичко е поправимо.

Кате, много добре обяснение. И аз съм на мнение, че по време на голяма мъка човек е точно себе си, защото мозъкът по този начин се защитава и няма време за преструвки и игри. В този ред на мисли се надявам Гюлгюн и Асуман да са на страната на Сейфер и да помагат много.

# 382
  • Бургас
Никой друг вече, не мога да си представя в тези роли! Този сценарий, с хиляди пробойни само тези двамата можеха да го изведат до края!

# 383
А този Алп, онзи Алп, дето игра с Къванч ли е, когато беше полицай и убиха жената и детето му? Забравих името на сериала. Голямо обяснение направих 😂😂😂
Видях един спойлер, сега публикуван тук в темата, няма да коментирам, че нямам скрит текст, ще помоля, ако излизат спойлери за следващия сезон, пишете и тях, че да знаем с каква нагласа да очакваме или не, новият сезон.

А за мен бомба финал би било сватба на Сейфер 😁 всичко друго не бих нарекла бомба.
Иначе какво ще е лошото има вече няколко предположения, обаче какво е измислил Гюнгюр, да можеше да му влезем в главата.

Неслихан не я харесвам визуално аз. Нито един сериал с нея не съм изгледала. Започнах Кара Севда, ама тц, не го догледах.
На Мерт с веждите свикнах след 2-3 серии 😂

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 23:57 от stasha_s

# 384
  • Бургас
А този Алп, онзи Алп, дето игра с Къванч ли е, когато беше полицай и убиха жената и детето му? Забравих името на сериала.
Видях един спойлер, сега публикуван тук в темата, ама няма да коментирам, че нямам скрит текст, ама ако излизат спойлери за следващия сезон, пишете и тях, че да знаем с каква нагласа да очакваме или не, новият сезон.

А за мен бомба финал би било сватба на Сейфер 😁 всичко друго не бих нарекла бомба
Не Сташ, Алп Навруз играе сега в Сърдечна болка / във вторник излъчват/. Другият е Алперен, игра в Его, но ги приключиха на 13 епизод.
Скрит текст:
  Ако пишеш за спойлера за изстрела, не знам как се е прокраднал.Но за сега нищо не се чува за 2-ри сезон. Аз мисля, че и тук ще извъртят нещата...може би ще се чуе изстрел, а няма да дадат кой е улучен /както във Фара, оставиха да гадаем дали Тахир уби Али Галиб/   

# 385
Не, за другото написано имах впредвид.
Иначе това за финалния епизод го има отдавна, от месеци се върти, че ще е така. Точно за този втори написан от Мишенце в долния пост.

Сигурна бях, че ще объркам за кой става въпрос. Но сега ми се изясни. Благодаря, Aniksi.

# 386
  • София
Скрит текст:
Който и да е улучен, ако е Сейран, няма как да умре. Ако е Хатуч, значи актрисата наистина напуска сериала, и ще гледаме още епизоди от яда на Халис ага, че сега пък любимата загуби.

# 387
Като видях снимката на аблата се отчаях пак Хубаво обаче я нареждат в нейния профил в инста Основно заради насилието над Сейран , и че са очаквали да има разрешение на проблемът А той все по-вече и още се задълбочавал с Търо Афра нямала нужното екранно време и развитие на образа   И естествено всички искат СейФер и Ферит да излекува раните на Сейран   

Скрит текст:
2 сезон ще започне в Антеп  

Не съм съгласна, че я "нареждат". Друг въпрос е Гюнтер, но историите на Гюлсерен са за насилието над жените и не само. Тя дава гласност на тези проблеми и неведнъж се е изказвала в подкрепа на такива жени. По памет цитирам нейни думи-..." Нашите жени трябва да ги носим на ръце..."

# 388
  • Дъблин
Гледам това и си мисля, някой май май е излязъл извън образа Simple Smile Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesInnocentInnocentInnocentKissing FaceKissing FaceKissing FaceRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 389
Обещано - Спазено! Гери ме следи гледам ,но ще напускам всичко бавно и полека.

+18 Съджак тайм

-----

Общи условия

Активация на акаунт