Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 790
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Дъблин
@x BlackRose x Еми следя те,ама и пулса си следя, чеееееее в петък за малко да гушна булета от толкова рев. Сега да не вземе да ми стане от горещина.

Да си призная, като почнах да гледам за 1000 път епизодите, се вижда кога Мерт и Афра се осободиха и се пречупиха . Направо палят огън!!!! Гледам и немога да си представя, това момче е само на 24 ииии може да сложи в малкият си джоб доста пополярни други "звезди". А Афра...... ама то и тя..... много силна игра, ама многоооо. А тези креватните сцени са брутално откровенни!

@x BlackRose x Ако имаш още слагай всичко Simple Smile

# 391
Аааа, xBlackRosex 😍

Добро утро 🙂

В Т пак са подхванали - Алах да Ви накаже, каква е тази сцена.
Ако някой разбере за какво става въпрос, може ли да ми пише на ЛС?

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 07:21 от stasha_s

# 392
Има още и ще има още...

-----

# 393
Скрит текст:
Нещо положително, ако прострелят Сейран, докато защитава Ферит. 🙄 Дъртият змей може да й прости 😂😂

Ох, като пишеш от телефона, няма за спойлер 🙄 Трябва да се пише това със скобите 🙄

Аз съм настроена за негативен финал, за да не ми стане тъпо после 😂😂

# 394
@x BlackRose x Еми следя те,ама и пулса си следя, чеееееее в петък за малко да гушна булета от толкова рев. Сега да не вземе да ми стане от горещина.

Да си призная, като почнах да гледам за 1000 път епизодите, се вижда кога Мерт и Афра се осободиха и се пречупиха . Направо палят огън!!!! Гледам и немога да си представя, това момче е само на 24 ииии може да сложи в малкият си джоб доста пополярни други "звезди". А Афра...... ама то и тя..... много силна игра, ама многоооо. А тези креватните сцени са брутално откровенни!

Сподели според теб около кой епизод са се пречупили?Интересно ми е .. аз имам някакви наблюдения , но не съм сигурна.

# 395
Мен ме съмнява онова дърто влечуго да омекне бързо.

Хубав ден ви желая ще се включа малко по късно по някое време отново.

# 396

Снимка от предишната им празнична вечер, мисля , че беше края на ноември.Забележете Мерт как иска да избута главата на Буче , за да се виждат те с Афра.😂😂😂
Това момче е същински Ферит , много ме забавлява.

# 397
  • Бургас
Добро утро и успешна седмица, групичка!
x BlackRose x ти направо ни "подпали" рано, рано сутринта! Няма лошо...поне да има на какво да се радваме следващите няколко месеца!
Утре работният процес ще приключи, до петък сигурно ще изтече още инфо, а днес...днес Емрулах да видим с какво ще ни подгрее....
Опитвам се да си наложа "информационно затъмнение", но трудно ми се получава....Joy
Така, че да се наслаждаваме на прекрасните  СейФерски усмивки и да се надяваме, че няма да ни "зашлевят" с "брутален" финал!

Лелееее, ама Търо много нашарен бе....

# 398
Новия сезон ще започне в Антеп

Минавам довечера към 35 еп
Днес ни е фрагман ден ще ми липсват тези ни луди емоции...

Някой изгледа ли Емре при Ибо Селим едва снощи отделих време много енергия в този човек ураган просто как играе Орхан не знам... 😂🤦‍♀️ Жива противоположност... 😎
Орхан - за него е без характер останал потъпкан от егото на Халис
Тъкмо мисля че вече ще проговори 😂 и пак на камък ако бил пред него щял да му забърше един

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 09:51 от x BlackRose x

# 399
И аз изгледах Емре , много ми хареса.Много емоционален и забавен.Постоянно ставаше , показваше разби неща.Аз не разбрах много , но това което разбрах ми хареса.
Смешката със Зендая беше добра , какъвто сина такъв и бащата 😂

# 400
Диди, взриви темата ти с тези яки гифки! Супер!

Като няма да омеква дъртото говедо да идва бързо в Антеп, за да могат него да го гръмнат или да се гътне в прегръдките на Ифакат. Където му е кеф.
Аййй, Аникс, уби ме с този Търо! Какви грозотии си е нашарил по крака. Не ме кефи вече Sad

От вчерашните снимки

И аз се настройвам за гаден финал, а дано да ни изненада Гюнтер.

Представяте ли си наистина да няма АфРам и да играят така тези сцени.... То направо нереално талантливи ще са.

Щом втори сезон ще започва в Антеп..... Sad

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 10:26 от Бл@гуна

# 401
И аз искам да гръмнат ДъртиО😂

Кой знае какъв фраг ни чака 🙆

# 402
  • Дъблин

Сподели според теб около кой епизод са се пречупили?Интересно ми е .. аз имам някакви наблюдения , но не съм сигурна.

ОООО от 14ти епизод вече със сигурност си личи че мостовете са минати Simple Smile

# 403
А кога беше разправията, заради Кубилай и кога излезе новината, че са се разделили с другия Мерт?

# 404
Абе Аби като какъв играе там?Не е ли да пази Ферит?Веднъж вече го гръмнаха заради Кязъм ,а него никакъв го нямаше пак

Общи условия

Активация на акаунт