Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 785
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
А кога беше разправията, заради Кубилай и кога излезе новината, че са се разделили с другия Мерт?
Кавгата с Кубилай беше точно на тази вечеря.Бил забелязал , че се държали не като просто приятели.Някъде 20 дни след това излезна новината за раздялата.Не помня дати.

# 406
  • Яко в Матрицата...
Новогодишна вечеря беше, после продължиха в едно заведение и там Кубилай създаде двойката АфРам Joy

Мисля този петък да гледам серията онлайн. Като за последно този сезон. Дано да има екшън Stuck Out Tongue Winking Eye

# 407
А кога беше разправията, заради Кубилай и кога излезе новината, че са се разделили с другия Мерт?

На 02.12 .2022г , РД на Афра имаше много клипчета и снимки с Мерт Я Усмихнати и прегърнати Той на микрофон обяви колко обича Афра и т н После около 12-13 .12  беше партито на ОГМ и разправията с Кубилай На 30-31.12 и двамата в профилите си обявиха раздялата

# 408
Значи горе-долу съвпада с 14 епизод 😁

# 409
На мен още на рождения ден ми направо впечатление , че нещо не е както трябва.Въпреки думите му и така нататък .. просто му личеше на човека , че май се е запътил на друго място.
А Афра до Бурджу и Мерт сияеше.

# 410
Рени, искаш да кажеш, да целуваме ръка на Кубилай? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 13:00 от Еванджелин

# 411
  • Дъблин
Аз имам една друга теория.... странна ноооо все пак се е случвало
Първи сезон, Сейфер са на сила женени, после разведени.
Втори сезон да е тайно женнени, ноооооо немогат да живеят заедно......  /пак казвам случвало се е и в други сериали/. Знам, че Ферчо няма да остави Сейран ако са женени, нооооо все пак тя се страхува какво може да му се случи.

Незнам, незнам незнам какво ще става, ноооооооо един от психо трилърите свърши сезона си с бебе на път и главният оцеля след стрелба по него, пък после се събра и с жена му. и това не е край на сериала а само на сезона.
Та кой ни казва, че неможе и при нас?
Може може всичко може! Както един познат казва /то е шега де/ ... Всичко може, щом и мома може да забременее....

Ох искам да остана тук на този момент......
https://twitter.com/seyferdiary/status/1665095917496565761?s=20

И да за мен всичко между Мерт и Афра се промени след 14ти епизод. наистина друго е ! Те си познават жестовете... гледат по един начин. Сори, знам, че звуча като параноичка, но това ми е работата, да се вглеждам в детайлите и простоооооооо всичко е толкова силно показано при тях....... те дори си поемат дъх еднакво!
Играта им е безупречнаааааа.

/Добавено/ ИИ да е подценяваме един човек в момента - майаката на Феро!! Да тя е на легло.... но тя за мен ще има ключова роля.....

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 13:13 от gery2852

# 412
Гюнтер е благодарил на феновете за рождения си ден, но по странен според мен начин. Звучи малко на сбогуване галиба Thinking

Скъпи фандом, 35 седмици се умножавахме и растяхме, растяхме и се умножавахме.  От първия ден имах възможността да прочета вашите коментари и да се запозная с много от вас в чат стаите.  (Дори и да не знаеш). Твоята радост стана моя радост, твоята тъга стана моя тъга.
Всяка емоция, която изпитахте, беше много специална за мен, както и всички ваши положителни и отрицателни критики. Ето защо бих искал отново да благодаря на всички, особено на тези, които ценят и празнуват рождения ми ден🙏 Добре, че ви има...

# 413
  • Яко в Матрицата...
Рени, искаш да кажеш, да целуваме ръка на Кубилай? Stuck Out Tongue Winking Eye
На този няма и здрасти да му кажа, но да - смятам, че има своя дял във връзката на АфРам и определено помогна нещата да се развият по-бързо Wink Много искаше да спаси АфМер, а създаде АфРам.

# 414
Дано не сменят сценариста. Защото колкото и кусури да намираме на Гюнтер, добре се справяше. Обичайно като го сменят и рейтинга тръгва надолу.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 13:47 от Linasss 🌹🐑

# 415
  • Дъблин
Абе само на мен ли ми се струва странно Мерт/Фери да носят тез бели чорапиииииии. Побърква се амо като го видя.
Видях на едно интервю Мерт пак беше с бели чорапи, черен панталон, черни обувки....... сега че си е ергенче, такъв е, амааааааааааа все паккккккккккк

# 416
Според сигурните източници са снимали 3 варианта на финала и все още не е решено, кой от тях да е.
14 серия онази новогодишната ли беше? Май на 13 бяха на летището?
Мерт вече си е в Истанбул.

И аз смятам, че Гюлгюн ще се събуди от летаргията и все пак ще направи нещо, ако ще и само да отвърти един шамар на смотания си мъж.

# 417
14 е преди новогодишната 15.
В края на 14 серия Сейран си тръгна с баща си от ялъто. За мен е най-силната им сцена.

https://twitter.com/huyde12/status/1665452816666591232?t=3BXnPuU … WWIdlO9QxnHQ&s=19

Малко инфо

Телевизионният сериал на Star tv #YalıÇapkını, който остави своя отпечатък в петък вечер, влезе в списъка на 20-те най-обсъждани програми за месец май с 3 различни епизода и беше единственият сериал, включен в този списък!

Освен това, според данни от май, с успешните си графики в Instagram, Facebook, YouTube и Twitter, Star се превърна в един от успешните канали не само на белия екран, но и на каналите в социалните медии. С най-много харесвания, коментари и взаимодействие в Instagram, най-много харесвания във Facebook и най-много коментари и взаимодействие в YouTube, Star стана най-следваният канал в Twitter.

# 418
Еее да не сменят сценариста чак😂
Има много добри попадения, дори и да го бие високия волтаж😂😂😂

Не знам за Афра и Мерт какво са правили в реала, но сцената дето са снимали крещи, че са правили секс 😂😂😂 А кога са го правили, те си знаят 🙆😂😂

От няколко дена се чудя Афра ли беше актрисата дето се е заричала да не снима интимни сцени? Или се бъркам?

# 419
А пък “Аз се казвам Фара” взима награда да най-харесван сериал в социалните мрежи
Ако мога да ги разбера…..

Сега си спомням емаджитата ат миналия епизод-нали имаше хеликоптер?
Не видяхме такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт