Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 758
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Дубай
Абидин ме разочарова последните епизоди, оказа се един страхливец.
Всичко се преживява, и Пешо и Търо и дърт г@з като видиш, че Сейфер каквото и да става няма отказване един от друг...
Орхан е пълно разочарование за мен, след като, загуби Фуат можеше да бъде до Феро, но не. Дано поне Гюлгюн ги разбере и помогне на  Сейфер.

Момичета, аз изобщо не мога да борява с този телеграм, а и така на много сайтове се опитам къде, какво пиша.

# 511
Благодаря Ренку❤️

Много ме дразни Орхан.👿
Абито явно е разбрал за Суна и е вдигнал ръце да си ходи на някъде 😂
Дано пусне Ферит, да го заключва ми иде в повече.
Като някакво животно го заключиха. 👿

Оставаше след писмото, Ферит да се откаже от Сейран. Та тя му обеща вечна любов в него😂

# 512
Благодаря, Рени Heart

Сейрош Heart Eyes

# 513
Рени Heart  

Правят паралел как Сейран я затвори баща и в мазата ,като не искаше да се ожени И сега как Ферит го затварят , защото иска да отиде при Сейран  
Има попадения сценаристът

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 23:29 от KrasiAnna

# 514
  • Дубай
Благодаря, Рени!
Сейран сияе, милата, но тя какво, да не очакваше Ферит да се откаже наистина.

# 515
  • Яко в Матрицата...
Отново имаме паралел - Сейран беше затворена, защото не искаше да се ожени за Ферит, сега той е затворен, защото не иска да се раздели със Сейран. Според мен го затварят преди да отиде в Антеп. Дано поне Абидин да му помогне да избяга.

Орхан е, както каза Емре, безхарактерно мекотело. Актьорите много добре разбират какъв е героят им.

# 516
Мерт викал: "Ще се видим"
https://vm.tiktok.com/ZGJx7vK6j/

Телеграм не е нищо сложно, като Вайбър е, създаваме си чат и си пишем в нея. Но ако не искате няма проблем.

Рени, Хубаво е, че си знаят героите, иначе нямаше да има такъв успех сериала...

Баран много ме кефи, споделил фрага и сложил роза и сърце направено от ръце 😄 , сподели и сцената с халвета на Сейфер миналата седмица, там май огънчета сложи 😂

# 517
  • Бургас
Аз не бих съдила толкова крайно Абидин!
Истина е, че Ферит всичко направи заради него, но спонтанно, без план като поредната му авантюра...
Аби беше наясно "Какво мога да и предложа аз?"когато Суна му върна пръстена. И ако не беше алкохола за кураж, щеше да прояви разум, а не да тръгне обричайки се на смърт.
Изтрезняването го доведе до първоначалното му състояние - върна го в реалността, която винаги е осъзнавал, спомни си  в кого е влюбен, кой е той и какво ги очаква.
За мен Аби не е предател...той е по-големият брат, момчето което винаги е оправяло "бакиите" на Ферит, приятелят, който трябва да го защитава от самия него в моменти като този. Затова го разбирам, защо каза "...и мен вече ме няма". По-добре да е никой, но да не му се налага да застава срещу Ферит и любовта му.

# 518
Всъщност затварят Ферит в Антеп (поне там го снимаха 😂). Предполагам, че хората на Корхсн са го проследили до Антеп и по някакъв начин го отвличат в този склад.

Не мога да преценя Абидин наистина от яд ли помага да затворят Ферит или наистина го е страх да не му направят нещо? И накрая с това "вече и мен няма да ме има"...🤯
Доста ми е неприятно, че Абидин ще го изоставя, може би защото аз лично, предателствата от хора, които смятам за много близки, ме нараняват ужасно много...

# 519
Благодаря за превода Без драма не става Все пак е сериал

https://twitter.com/noisette_2/status/1665707961954492416

# 520
  • Дъблин
Че затварят Ферит в Антеп това етака, ама дали не го затварят докато склони да се ожени...
А Абито, явно не е вече охраната на Ферит.

# 521
Ани , така е но Ферит е в екстремно положение До кога да търпи винаги и всичко да му нареждат и управляват живота Нали и той трябва да живее собствения си такъв  Иначе остава отново да свие крилата и да се върне при Пелин В къщи това го чака

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 23:44 от KrasiAnna

# 522
  • София
Хайде на баклавата Страхотни двама млади

https://twitter.com/Bilme42/status/1665807504914169856
Толкова позитивизъм да струи от това момче, толкова доброта. Мерт Hands Clap

Страхотна последна сцена от фрага, как им светят очите. Heart Eyes

Рени, благодаря за превода. Flowers Cherry Blossom

Цитат
– Правете каквото искате. Ако искате ме колете, ако искате ме бесете, бийте ме, ако искате. Вземете ми всичко, което имам – не ме интересува. Аз искам нея!
Пораснал, осъзнат Ферит. Готов да поеме фамилия Корхан. Шапки долу!

# 523
Благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Ядосана  съм на Аби,но е обиден и наранен, защото сигурно е разбрал, че Суна се е омъжила. Ферит е знаел, не му е казал веднага. Нашия от жал не му каза, но...Предполагам,  ще събере ума си, ще му мине гнева и ще  помогне на Ферит да избяга в Антеп. И от Антеп  със  Сейран.

Мерт се разхубавява,сигурно е влюбен .Heart Eyes

Тарик е психо и е готов на всичко.Дано разкарат поне Пельо във втори сезон,изтъркаха я.
Ако ще раняват някой дано да е дедото. Той заслужава  куршум  най-много Smiling Imp

Какво голямо израстване за Ферит? Първоначалния Ферит , който не искаше да се жени и  да се откаже от нощния живот.  С малки стъпки стигнахме до Ферит, който иска само да бъде с тази която обича. Беден,богат, ако е жив да е с нея.Heart Eyes

# 524
На сцената с целувката по крака й пиша 6- заради полото на Мерт. Как можаха да го издокарат така бе?
Много съм се замисляла защо  точно в тази серия го бяха облекли с това поло. До тогава той ходеше разгърден, но виждате ли в един важен момент ще го облечем едва ли не в скафандър. Не стига това, ами се тропна в леглото с обувките барабар. Нищо, че свали нейните ботуши.

Относно любимите моменти и аз да се включа, но май са много:
Естествено халвета е на първа позиция.
Сцената с изработеното колие ми е фаворит, защото мисля, че някъде от там им започна харесването.
Когато почерпен нахлу в дома на Кязъм и прегърна Сейран след развода. И двамата разбраха,че се обичат безрезервно.....и още и още. Абе филма е обсебващ. И караниците им и целувките им са истински и завладяващи.
Някъде гледах един журналист, който коментираше за любовта между Мерт и Афра. От  казаното се разбра, че е имало приятелство между онзи Мерт, Афра и нашият Мерт, но той тайно се е влюбил в Афра. Колко е вярно не се знае. Журналистите са способни на всичко.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 00:09 от Екатерина Павлова

Общи условия

Активация на акаунт