Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 748
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Тук е много смешен... "защо се усмихвам???какво правя?"
https://vm.tiktok.com/ZGJx7GCyH/

# 526
  • София
На сцената с целувката по крака й пиша 6- заради полото на Мерт. Как можаха да го издокарат така бе?
Много съм се замисляла защо  точно в тази серия го бяха облекли с това поло. До тогава той ходеше разгърден, но виждате ли в един важен момент ще го облечем едва ли не в скафандър. Не стига това, ами се тропна в леглото с обувките барабар. Нищо, че свали нейните ботуши.
Скрит текст:
Относно любимите моменти и аз да се включа, но май са много:
Естествено халвета е на първа позиция.
Сцената с изработеното колие ми е фаворит, защото мисля, че някъде от там им започна харесването.
Когато почерпен нахлу в дома на Кязъм и прегърна Сейран след развода. И двамата разбраха,че се обичат безрезервно.....и още и още. Абе филма е обсебващ. И караниците им и целувките им са истински и завладяващи.
Някъде гледах един журналист, който коментираше за любовта между Мерт и Афра. От  казаното се разбра, че е имало приятелство между онзи Мерт, Афра и нашит Мерт, но той тайно се е влюбил в Афра. Колко е вярно не се знае. Журналистите са способни на всичко.
Но пък на халвета всичко беше топ.

# 527
Няма оправдание за Аби. За мен той е слаб характер. Не го развиха и не видях нищо мъжкарско в него. Уж е охрана на Ферит, а го простреляха, уж му е брат, а го предаде....не ме кефи образа, не ме кефи и актьора. Може и да го няма във втори сезон няма да страдам. Тарък пък ме радва-актьора ми допадна и ми е на сърце, нека да видим какво ще натвори. Само Пела да си ходи, че вече не я издържам бездарната Буче.

Аз вчера изгледах 27-28...32...замислих се дали пък Ферит няма да стане лошият във филма във втори сезон... 😵‍💫. Някак ще му тича на Мерт.

# 528
Оо на Ферит много е му отива да ги разхвърля всички във втори сезон.Един по един да ги накара да се влачат.

# 529
Според вас, Ферит в Антеп ли го затварят или след летището в Истанбул?
Нали и Абидин беше в Антеп на снимки.

Ако го затварят в Антеп, дали е след срещата със Сейран ?

И теорията ми - простреляна Сейран или Сейран на сватбената маса с Тарък, паралел с епизод 2, нежеланата женитба от Сейран.

# 530
  • Дъблин
Оо на Ферит много е му отива да ги разхвърля всички във втори сезон.Един по един да ги накара да се влачат.

Хич няма да ме изненада, осбенно ако завърши с нещо което да е станало с Сейран. особенно таз снахата...... малееееее на шиш ще я пече.

Сега аз тоз Орхан не схващам каква му е ролята....... шо там не се праска с някоя а се занимава с Ферит.

Непоказват майката, ноооооо за мен тя е скритата лимонка.... ще видите!

# 531
Те паралелите не са ли все наобратно. Според мен няма как пак да е Сейран и нежалана от нея женитба.

# 532
Ela
Абидин е на  дъното на хранителната верига. С ниско самочувствие и правилна самооценка,относно какво може да даде на Суна материално.  Дори да е страхлив, в тези 35 епизода е един от малкото достойни образи. Човечен, стъпил здраво на земята, жалостив,земен,  разумен.... Има много положителни страни. В сериала  са малцина примерите за достойнство и чест. Той е,като огледало на това,че парите не  те правят човек.

# 533
  • Дъблин
Те паралелите не са ли все наобратно. Според мен няма как пак да е Сейран и нежалана от нея женитба.

Добре де, ако тази Пелин напуска шоуто, за кой ще го женят Ферит ? За друга?

# 534
Сигурно ли е, че ще напуска? Онзи ден попаднах в Т на такива коментари, но не ми бяха съвсем убедителни.
Аз викам сега да направи Гюнгер паралел, да се оженят Сейфер по взаимно съгласие 😁 обаче кой го знае какъв ще измисли.
Мислех преди, че е възможно да го извърти сега - всеки да прави, каквото е искал, Сейран да учи, а Ферит да си живее живота, ама е абсурдно вече, при това желание един към друг.
Как от едно припадане на Сейран, се показа Ферит, много ми е недостатъчно като причина. Как й беше набрал.

# 535
Защо Тарък е в конака при Сейран? Този по нахален и от безличната Пело. Как не разбират тези хора, че не ги искат, а продължават да нахалстват. Още повече, че този кандидат жених има жена ли е, приятелка ли е затворена и дрогирана. Психопат обсебен от Сейран. Не ми е приятен и очаквам да извърши нещо лошо. Сигурно ще внесе много интрига във втори сезон.
Много искам Ферит да разобличи всички змии и ги сложи на място. Особено Ифакат да бъде изхвърлена най позорно от имението. Тя предизвика тази какафония. А, най вече старият мухльо да остане сам, забравен от всички с богатството си и мъдрите мисли. Той не заслужава ничия любов и уважение. Отвратителен, зъл егоист. Неспособен е бил да запази любовта си и сега отмъщава на внук си, че обича и се бори за любовта си. От устата му излиза само отрова и ненавист към най близките си. Това не е родител и глава на фамилията.

# 536
  • Дъблин
Добреееее вече знам какво да очаквам за финала!

Съветвам да изгледате 22ри епизод! Много има там!!

Ферит ще го затворят някъде за няколко месеца, може години, за да е далеч от Сейран.
Тя ще учи и ще стане учителка.  както се казва, "далеч от очите, далеч от сърцето!"

Двамата ще се видят след определено време. В основата на всичко е дядката, той ще накара да затворят Ферит някъде и да не му дават да се вижда с жена му.

Уфффффффффф направо ми се е свило сърцето!

# 537
Фраг...
Да видим,не бих се наела да коментирам,защото е показано много малко от това,което трябва да се случи

От както съм загледала турски сериали не мога да спра да се възхищавам на невероятния похват комшиите да показват,прославят и да се гордеят с държавата,народа,храната и традициите си
То не са прекрасни и зарибяващи гледки от Истанбул,Бурса,Измир,Анталия,Кападокия
Запознанството ни с техните нрави и обичаи,роднинските им връзки,топлите им съседски отношения
И храната...Задължително и почти във всяка серия и във всеки сериал
Но,това с баклавата в този сериал направо ме отнесе....
Представят ли си някой наш момък да подсказва на любимата си,че я вика с кисело мляко,например?Или шопска салата и мусака?
Нали ние с това се славим?
И то,не защото ще е смешно,а защото никога не сме се и опитали даже в нашите филми да прославяме и да запознаваме публиката с нашенското си
Газиантепска баклава-сега вече всеки,който гледа този филм,било в Европа,в Америките,в Скандинавието,в Русия ще искат да я опитат
 И ще им хареса със сигурност

Нашето момче наистина се промени.Точно така,както искахме
Но,затова трябва да има потенциал и той го имаше
За повечето зрители този потенциал беше неоткриваем,скрит и никой не вярваше в него.
Сейран беше причината Ферит да се разтвори,да се покаже
Няма как обаче това да стане,ако той не го носеше в себе си и не беше това,което е
Каквото и да видим в последната серия,остава удовлетворението от изградените образи, личности и характери,за които трябва да се потруди човек,за да ги разбере
В последната серия ще видим един паралел-стремежа на едно семейство да запази единствения си син жив и в същото време принудителното му затваряне като животно без да се съобразяват с желанието и мечтите му
Кое е по-важно-предстои да видим
Наистина е странно възрастните  да се бъркат толкова много в живота на един пораснал вече мъж,но ситуацията изисква крути мерки той да се опази жив
Не трябва да бързаме да ги съдим,нека първо да видим какво ще ни покажат и след това да преценяме и разсъждаваме над видяното
Много сладки СейФер/АфРам-слагам синьо оченце -да са ни живи и здрави
Предстои втори сезон-надявам се да е по-дълъг ,за да имаме възможност да им се радваме повече

# 538
# 539
Добро утро момичета !! Ренки благодаря за превода !!

До колкото за любими сцени на мен са ми много няма да изброявам дори караниците им са ми любими !! Фрамага ее бомба със закаснител.. не мисля че го заключват след като се видят мисля че бяга че някой му помага но ще видим… и са толкова сладкии 😍 Искам да свърши с тяхна сватба в антеп както и почна но по тяхно желание този път но да видим чакам с нетърпение 😊

Общи условия

Активация на акаунт