Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 145
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Дъблин
Като видях финала на Шербета, си мисля, дали няма да застрелят случайно Суна
Ахаааааааааа да. Ферит губи брат си, сега Сейран може да загуби сестра си. Иииииииии така.

# 691
  • София
Като гледам как завършват другите сериали, които ще продължат през месец Септември и тук със сигурност ще има нещо трагично в последния епизод. Може би ще застрелят някой и няма да покажат кой е умрял.
И аз това очаквам, но няма да е Сейран или Ферит. Все пак идва сезон 2. Ако е някой от тях, ще оцелее. Ако е друг обаче, може и да не оцелее.

# 692
Значи, Пелин никога не се е отказвала от Ферит. Хвана се със Сертер, защото знаеше, че така ще предизвика Ферит и той ще се върне при нея. Това първо.
Второ, винаги има някой преди теб, нали така, момичета? Е, всички те ли са с предимство? Ами смешно е. Дори и Ферит да е изпитвал нещо към нея, което ме съмнява, любовта идва и си отива. Не може да се държи някой отговорен, че вече не те обича.
И трето, но не и по значение, трябва да си наистина куку, да искаш да си с някой, който хич не му е умрумда за теб, видяла си го как се люби с друга, как я обича, как се бори за нея. Альооо, Пельоооо

# 693
То тя явно е пълно Куку тая😂
Видях някакви сравнения в Бихтер от "Забранения плод". Направо да приключва като нея и да свърши тая мъка.

# 694
Нали писахте, че лелята няма да я има във втори сезон? И на мен ми се виждаше логично да има повратна точка при Суна, нали тя уж първа е потърсила помощ, но най-вероятно ще стане нещо с лелята и следва да избелят Халис, което име означава (каква ирония)- ЧИСТО.

# 695
В момента се снимало в Бебек в къщата на Пелин.Интересното е , че Баран има снимка там с някакъв от екипа сега.
Да не вземат да се съюзят тези двамата втори сезон .. ама пък да вземат да се заобичат.
Ако е така-голямо клише.

# 696
  • Дъблин
То тя явно е пълно Куку тая😂
Видях някакви сравнения в Бихтер от "Забранения плод". Направо да приключва като нея и да свърши тая мъка.

МммМММ при Бихтер нещата бяха други. Пелин и Бихтер няма как да се сравняват. Просто защото Бехлюл и Ферит   са съвсем други персонажи, които изиграха различна роля в живота и на двете.

Бехлюл го беше страх от чичо си и не искаше да го нарява като му казва, че се е влюбил в жена му... мрънкаше, ревеше и не се и реши. за него решението беше да се ожени за Нихал.... но той винаги обичаше Бихтер! винаги!
Бихтер се самоуби, защото тя видя беше напълно отдадена на Бехлюл, направи и невъзможното, за да са заедно. Но той просто беше страхлив! До последната минута! 

Ферит друго направи, той беше с Пелин, но наистина се влюби в жена си и той и го каза на Пелин. Каза го и на майка си, че ако той е имал по-силни чувства към Пелин отдавна е щял да я доведе. Но никога не го е направил защото той не е имал чувства към нея като за своя съпруга.
Пелин просто сама си избра ролята не жертва. Да влюбена е в Ферит, но после тя се превърна в обсебваща. Ферит не е страхлив, той е объркан, ноооооооо поне разбра, че неможе без Сейран.

Вижте "Забранения плод", Бихтер и Бехлюл е многоооооооооо специална тема, много интересн казус... Ако мен питате всеки трябва да го гледа и да прочете книгата.

Сори, Aski memnu е много многооооооо на сърцето ми. Аз като чуя музиката и почвам да треперя. За мен просто е много лично .... Не ми обръщайте внимание!

# 697
В друг анализ пишеше, че някои от героите във филма са развили Стокхолмски синдром...и тук съм съгласна.

# 698
  • Дубай
Наистина Пелин беше преди Сейран, но в крайна сметка Ферит никога не и давал обещания и тем подобни. Грешката донякъде е негова, защото когато Пелин искаше да го остави, тоя не я остави и не прекъсна връзката им. Иначе, Пелин си е живо куку да си причинява подобно нещо, да знаеш, че мъжът, когото искаш е влюбен в друга  и виждаш  любовта им   е жив мазохизъм.
Аз също очаквам някой да гушне букета, лелята или Абидин, който и да е ще е удар    за Ферит и Сейран.
Не е лоша идеята Тарък да си хареса Пелин-Търкулнало се гърнето та намерило похлупак/Лика-прилика са си героите.

# 699
Пелин не искаше да го остави ,Пелин искаше да го накара да ревнува .. и го постигна де.Ама не във варианта който тя очакваше.Но никога не е искала да го остави , само се правеше.

# 700
Еванджелин, тук сме като в турски сериал- всички са се пазили за брака Wink не могат го приемат....какви предишни, какви следващи. На седем си казала, че ще се жениш за Пешо- жениш се. 😄
Не Истанбулска конвенция, не харватска дописка....жената не се ли промени в главата, нищо няма да я измъкне от омагьосания кръг на унижението. Жалко, че в реалния живот не само в турция, но и в българия хиляди жени стоят и търпят да бъдат мачкани, бити обиждани и подхвърляни...ама чакат човека до тях да се промени. " Той е добър, просто , аз го ядовам"..... Образа на Пелин е точно отражение на всичко това.
Значи, Пелин никога не се е отказвала от Ферит. Хвана се със Сертер, защото знаеше, че така ще предизвика Ферит и той ще се върне при нея. Това първо.
Второ, винаги има някой преди теб, нали така, момичета? Е, всички те ли са с предимство? Ами смешно е. Дори и Ферит да е изпитвал нещо към нея, което ме съмнява, любовта идва и си отива. Не може да се държи някой отговорен, че вече не те обича.
И трето, но не и по значение, трябва да си наистина куку, да искаш да си с някой, който хич не му е умрумда за теб, видяла си го как се люби с друга, как я обича, как се бори за нея. Альооо, Пельоооо

# 701
  • Дъблин
Ако трябва да си кажа моето мнение кой трябва да гушне букета, за мен това е дядкото. Уважавам много белите му коси, но той вреди с неговото закостеняло мислене. Много хубави думи казваше на Ферит, ноооо и много му навреди. Ако беше пуснал младото семейство да си реши проблемите сами, нещата нямаше да са такива. Това постоянно да следи и да му се репортува кой какво казва и прави е меко казано отвратително. Ферит можеше сам да се пребори за жена си. Но дядото си мислеше, че всичко разбира.... ами не нищо не му разбира главата.
Та ако ще си ходи от този свят, емииии сори, но ще е най-добре
А пък който от неговото семейство има мозък ще се справи.

Това е........ 21 век е всеки пак Simple Smile.

# 702

АфРам и СейФер. Heart

# 703
  • София
Скрит текст:
Нали писахте, че лелята няма да я има във втори сезон? И на мен ми се виждаше логично да има повратна точка при Суна, нали тя уж първа е потърсила помощ, но най-вероятно ще стане нещо с лелята
и следва да избелят Халис, което име означава (каква ирония)- ЧИСТО.
И как ще стане това след думите, които сложиха в устата му, и след шамарите, които им раздаде? Той ги направи на мармалад един по един, как се избелва такъв човек?

# 704
  • Дъблин
https://youtu.be/tE4kLgJo3Kc

Уффф останаха 2 дни ... и толкова много клипове които излизат от последните серии. Направооооо да ти спре дъха!

Общи условия

Активация на акаунт