Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 145
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Как ни тресна, ако знаете.

Емрулах пусна ли емоджитата?

# 706

Да видим какво ще ни пуснат. Не е фраг, а някаква нецензурирана сцена с Ферит Корхан.

Сега изгледах епизод 1 отново. Шедьовър, толкова изпипан, невероятен епизод. И всъщност още в епизод 1 разбират, че момичето в леглото на Ферит е дъщеря на прислужницата на Пелин. Но тогава Ферит не се усъмнява в нея.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 15:54 от Linasss 🌹🐑

# 707
Леле как ни тресна 5.3 земетресение
Изкарах си акъла!
Грабнах кучето и вън
Имало е и второ 2.3,обаче вън не се усети

# 708
Писал е Емрулах, събирайте се тайфа, идва туита. Обаче да видите към какъв туит го е прикрепил JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 22:08 от stasha_s

# 709
Е само някаква сцена ли ще ни подхвърлят👿

Няма свят, в който Пелин да е права.

# 710
Видяли са караваната на Афра в имението , май и тя има снимки там.Непотвърдена информация.

# 711
Опитвам се да си избера любими моменти. Ще ги напиша по-късно. Защото имам  много любими Joy

Относно Пелин,   да.. Никой не отрича,че е първа в живота на Ферит.  Имали са връзка, романтика,чувства, овещавания и  тя помогна на човека да се ожини. И хоп нещата започнаха да  се  променят пред очите й... Още от началните епизоди се виждаше интереса на Ферит към Сейран.  Даже в 5 епизод,той целуна Пельо и остана,като пън пред нея. Няма да преразказвам сериала. Имаше достатъчно индикации,че е време достойно да напусне живото му. Ако изброявам всички моменти с които се е унижила  сама,няма да ми стигне деня. Мога,но няма смисъл. Пельовица е напълно наясно,че живее в миналото и насила няма да я заобичат. Всеки нормално мислещ човек, щеше  да се одръпне след разговора им в хижата и целувката  му със Сейран на летището.

Тя  си мислеше,че  Ферит и е вързан в кърпа. Няма любов при нея,а психично разстройство. Доста  е проста, подигра се на гривната и труда му. На нещо направена от него,уж за нея.Съпоставяне на реакцията й с тази на Сейран в същия епизод, дава отговор  на много въпроси.  Тя не обича Ферит Корхан.
Дано ни покажат травмите й от детството, живота й и защо така й хлопа дъската.
Силно се съмнявам да стане щастлива дори да получи каквото желае.

# 712
Пелин никога не е била част от живота на Ферит. Още в първи епизод я заби с тежки думи.
Пък и това кой бил пръв е голяма глупост, да не са деца?
Просто чрез Пелин зрителите успяхме да видим нарцисиста Ферит,
Ферит, който обсебва и иска всичко да притежава,
Ферит, на когото му липсва любов. Но това е, нищо повече.
Пелин по никакъв начин не била важна за него, а всъщност видяхме, че и тя е болна - обсебваща и искаща всичко на всяка цена.

# 713

В имението била, в тоя вид, едва ли снима. С тази от вчера.

https://twitter.com/seyfergeo/status/1666427117159034881?s=46&t= … NPHyb_KXNOwlstnng

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 16:55 от stasha_s

# 714
Нищо не разбирам, но тези били сцените с псувните
https://vm.tiktok.com/ZGJQ1fNsT/

# 715
Пелин. За този образ може да се направи цял филм, но на медицинска тематика. Това момиче има сериозен проблем, допълнително задълбочаван от майка й. Няма нормален човек, който да каже: Не искам да съм щастлива, искам Ферит.
Абсолютно грешно поставена цел, за постигането, на която майка и дъщера минават и през трупове, а тя става все по-далечна и непостижима. В момента, в който Пелин казва, че всичко е свършило, майка й я вдига от пепелта, с реплики, че тя ще се погрижи за всичко и да не се отказва.
Същата тази майка, която 3 години е била някъде в пространството, но не и до дъщеря си и която след 3 години тръгна да търси обещания дадени някога.
Факт е, че Ферит й е обещал да се жени за нея, но даже и тогава го е казал просто ей така, защото е смятал, че тя това иска да чуе, но и тогава не е влагал грам чувство, нито пък е имал намерение да го изпълни. Защото онзи Ферит не беше особено симпатичен образ за разлика от сегашния.
Пелин няма да се откаже и майка й няма да й позволи да се откаже.
Ако е толкова стока Пело, що си развява гащите? Да беше казала: няма да ти дам, докат не ме направиш твоя жена! Точка!
Но самата тя си е знаела винаги, че постави ли това условие и излита с 200.
Феро да беше казал, че не ще жена, която не е девствена Grinning Айде да върви да доказва, че не е най-голямата истанбулска разпоретина и е била само с него. Ама отиде половината сериал на кино.
Гюнтер мислех, че супер мрази Сейран, но и Пело не му е много на сърце. Той само Ифакатица си обича май.

Много силно земетресение ви е друскало. Ужас! Много ме е страх мен. Особено след последните в Турция....

# 716
Скрит текст:
Нали писахте, че лелята няма да я има във втори сезон? И на мен ми се виждаше логично да има повратна точка при Суна, нали тя уж първа е потърсила помощ, но най-вероятно ще стане нещо с лелята
и следва да избелят Халис, което име означава (каква ирония)- ЧИСТО.
И как ще стане това след думите, които сложиха в устата му, и след шамарите, които им раздаде? Той ги направи на мармалад един по един, как се избелва такъв човек?

Не знам, във филмите всичко става...ако се разкае... Нима в началото не се ядосвахме на Феро, правеше непростими неща, ама като започна да се променя, бързо му се прости. Нима дядката не оправя някои бакии. Сакън дедето, да не му стане нещо, всеки действаше на своя глава. А Орхан, без гръмки и тежки думи какво направи- нищо, никаква опора, никаква подкрепа. Опората и подкрепата ги търсеше той, както казваме ние- женчо. Никого не оправдавам и за мен най-правдивия герой е Сейран.

# 717
Да видим

# 718
Ох тоя с тия емоджита, направо 👿😂

# 719
Какъв е този вулкан? Че и лава тече.

Общи условия

Активация на акаунт