Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 145
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Но пък имаме горящи сърца и огньове.

# 721
Аз сега започнах последния епизод с бг превод.
Ми дядката е супер противняк! Така както ръси неоснователни обвинения и заклеймява с отвратителни думи, така и кълне!!! До сега не бях срещала мъж да кълне, като някоя махленска гнусарка!
Абито нали е голям мъж, що чака Ферит да му снася информация за Суна!? Да вдигне телефона и сам да пита. И той е една мишка, дето се храни от Корхановите остатъци.
Продължавам с гледането, може пак да коментирам 😊

# 722
  • Дъблин

Ууууу май изминаване на време ще има, този пясъчен часовник ко ли друго да е? Чакане?

# 723

И аз, даже до 3ти и пак ми е интересно! Още са ми по хубави!  Ферит в целия си блясък, с по -късата прическа, светли дрехи, свеж! 😍 Обичам закачките им, преди да почнат постоянно да си крещят! И в първите епизоди, супер игра на Берил също!

Да видим какво ще ни пуснат. Не е фраг, а някаква нецензурирана сцена с Ферит Корхан.

Сега изгледах епизод 1 отново. Шедьовър, толкова изпипан, невероятен епизод. И всъщност още в епизод 1 разбират, че момичето в леглото на Ферит е дъщеря на прислужницата на Пелин. Но тогава Ферит не се усъмнява в нея.

# 724
Емрулах с неговите емоджита. Просто да се гръмне. Не знам, какво не ви е ясно просто? Joy Joy

Внимание!
Линейка, пожарна, полиция?
Ръката на Фатима (петте елемента се сливат, изцеряват и предпазват тялото ни от психологически и физически срив. Пазят ни от лоши очи и вредни мисли, носят късмет и сила на притежателя си.)
Сърце изгарящо от страст
Огън
Бомба
Времето изтича/скок във времето
На някого ще му прелее чашата и ще изригне
Тотално ще му избият чивийте и накрая
И накрая всичко ще се взриви.

Не играе на дребно този.

Днес всички са снимали в имението на Корхан и Афра, и Мерт са били там.

Сигурно третия вариант на финала снимат у Корхан, един в Антеп и един в Исханлъ

JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 19:15 от Бл@гуна

# 725
Като говорим за Пелин, нали навързват  Нюкет със Зерин.  Дали ще развият подробности  за отношенията им във втори сезон? Още по-интересно е коя е майката на  Нюкет. Мнимия внук уж щеше да идва и  него го забравиха Joy  Може той да се вземе с Пельо.
  Орхан говореше за мечтите си с Фуат.  Явно плана му е да ограби баща си и цялото имане  да е негово.  Аз така виждам и голямата загриженост за Ферит,като егоизъм и алчност.Joy

# 726
Да добавя за огън- горещ нрав,
Бомба- съобщение, събитие, гняв на човек, насилие, оръжие.
Сирената може да е- опасност, предупреждение, опасна ситуация.

# 727
Само да напомня, че сме на финала на темата. Някой? ИВ? Гале? Hurricane? Simple Smile

# 728
# 729
Пелин не ме дразнеше в първите епизоди Ферит беше този , който се луташе и нямаше идея какво му се случва Не случайно включиха Юсуф , та Ферит да побеснее от  ревност , за Ефе там емоджито -е бомба Grinning
Забравяме Ферит колко гаден беше и какви ги говореше Той не постави границите си , той нарочно дълбаеше и издевателстваше над Сейран с Пелин . Когато Пела се забърка със Сертер , защо не я остави да си живее живота , ами хукна уж да я защитава . Остави я , това е неин избор , не твой. Нямаше сили и смелост да поеме своя живот   Тогава Корхан се справиха едва ли не с цялата мафия , пък сега тръпнат от ужаст с психопата Търо Последните серии сринаха много Пелин , а каква е целта ? Нейната история излезе от обсега и на  Ферит вече

Търо при Пело , Сейран в имението , ние при емоджитата Grinning  
Афра се е стопило момичето Тя колкото е слаба  , нежна и крехка , последните седмици ще се счупи милата

# 730
Ейй Мерт със свежи и цветни дрехи .. аман от черното.

# 731
Това дали е реалния профил на Афра? И какво казва, на кого? Побъркаха се от конспирации

Краси, абсолютно си права за Ферит, такова л@йно беше в началото, че и Пелин даже в къщата домъкна, но реално и след като й обясни нещата в прав текст, та продължи да упорства.

Само да допълня, че Пелин винаги ме е дразнила! Grinning

# 732
# 733
Благи , Пелин след НГ колкото нерви ми е образувала,  заедно с Ферит , не знам да съм изживавала в сериал Grinning   

И Берил е била в имението и Емре  Да не би партито за края на сезона да е било  Нереални ме се струват тези снимки нещо

# 734
Ами едва ли днес е парито. Уж го обявиха за петък, а днес е последния снимачен ден. Може пък за това да се събрали, а може и финалния взрив да снимат. Joy
Искам да гръмнат някой! Само да не са СейФер. Всички други съм ги прежалила. Естествено, ако е дъртия гъз или Ифакат, ще пия за здравето на Гюнтер Joy

Позволявам си да споделя един спойлер, който ми се ще да е истина, но звучи твърде хубаво, за да е истина и все пак!

Нежеланата актриса в сериала Бусе.... няма да бъде във втори сезон. Излизането й от сериала, ще е много болезнено.

То реално от 10 епизода я чакаме да я разкарат, но надеждата умира последна.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 20:21 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт