Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 149
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
Правилно, Диди, сменяме темата. Чакам днес още новини от Билал Joy Може да сподели къде и кога за пръв път АфРам са се кексували JoyJoyJoy

# 676
xBlackRosex, кога взеха да се появяват синките по врата на Ферит 😁😁😁

Kotkata362, ще ми пратиш ли снимката на ЛС? ПП благодаря!

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 08:32 от stasha_s

# 677
xBlackRosex, кога взеха да се появяват синките по врата на Ферит 😁😁😁

Само синки да бяха 😂😂😂

# 678
Актрисата, която играе Зарин верно не е наред с главата. Майка на годината. Луда жена. Ето Орхан (актьора, де) си каза, че героят му е вселенски мухльо и ако му попадне пред очите такъв ще му отвърти. Еми справя се супер с ролята и на мен ми идва да го отвъртя. Не обяснява, че като баща така трябва да постъпва.

На мен честно казано Буче ми е симпатична в реала. Не мога да кажа, че е грозно момиче или че е върховна красавица, но има нещо мило в телешкия й поглед. Обаче като актриса и то в ролята на Пелин е тотал щета. Освен, че не е особено талантлива и ботокса не помага. В изразяването на голяма част от емоциите участват веждите. При нея са бетон. Но не знам как за толкова време не отпусна този ботокс. И явно на едната вежда са й засегнали нерв и окото стои леко притворено, та съвсем се затруднява работата.
Честно казано другият, който ми е доста дървен е Абидин. Особено, когато се опитва да излгежда разстроен. Grinning

Понки, абсолютно съм съгласна с това, което казваш и за реалността, и за историята, и сценария, но поне един, само един положителен герой да имаше поне. Аз не виждам такъв.

# 679
Абидин не искам го чуя толкова безличен откакто се влюби в Суна ми стана бетер шекер памук и беше седнал да вика на Ферит че той обичал като мъж не като него... Само че после седна като мома на седянка и чакаше какво ще измисли Ферит
Сега само защото скри истината от него го предаде даже Фуат беше по добър брат нямам думи.
Аз искам Тарък и Суна 🤷‍♀️😂

# 680
Пак тъпотии разпространяват, уж били видяли Саффет и Суна за ръка да се разхождат. Скоро ви четох, че коментирахте, че тя си има сериозен приятел. Като не могат да нападнат АфРам и сега Берил и не му знам името.
Тарък и Суна и аз одобрявам, ама е бая психар този. На Пелин даже Тарък не давам.
Пуснали са две сцени-между Сейран и Ферит и между Ферит и Пелин, в които не са им сложили пегели на псувните.
Сейрош доста богат речник има за момиче израстнало под грижите на Казъм. Joy

И скоростно се появи снимка на Берил с приятелят й от преди няколко дни. Grinning

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 09:38 от Бл@гуна

# 681
  • София
Ега ти какафонията с този сериал! Satisfied

Ако Афра е бременна, трябва да вървим към финал. Изобщо не ми се вярва. Колкото до семейството на Мерт, вероятно наистина са консервативни, майка му е забрадена, но пък той ми изглежда доста свободолюбив. И за женитбата на АфРам изобщо не ми се вярна. Тя зимата се раздели с Мерт Я и сега хоп сватба.

За СейФер вече нищо не мисля докато не дойде петък. Явно снимат, преснимат, режат, правят, да видим какво ще стъкмят.

# 682
И аз си мисля , че чак за сватба не мислят.Въпреки , че се познават отдавна , според мен ще си дадат време да видят как им е като двойка , а не като приятели.Както и да прекарат време извън ролите си, извън снимачната площадка.Всичко това разбира се , ако има нещо между тях.

# 683
Аз с риск да не харесате това, което ще напиша, все пак ще го направя

1. Пелин наистина беше преди Сейран.. те бяха с Ферит 3 години, това си е отделен въпрос той как се е държал с нея, изневерявал ли и е, ходил ли е по барове, игнорирал ли я е, само за удоволствие ли я търсел.. те си знаят, но в една такава връзка единият все е прецакан и това е Пелин, тя се влюби в него, обича го, явно Ферит в миналото наистина и е казвал някакви обещания  и тя си е мислила, че наистина ще се оженят.. но идва въпроса: Пелин наистина ли си мислеше, че когато Ферит се ожени за Сейран, нищо няма да има?? Това е просто фиктивен брак в който тя спи на дивана той на леглото и това е.. не знам Пелин какво си е мислила и даже не беше против женитбата.. запозна се със Сейран,влизаше си в стаята през стълбичката... но Абидин го каза: " Дори и да са врагове, те живеят в една стая, един ден от врагове ще стане любов .." нещо такова беше... Не може да очакваш от човек, който е под контрола на дядо си, да каже след известно време искам развод със Сейран, понеже съм обещал на Пелин да се оженим а тя ми е приятелка от 3 години.. е то стана де, но не защото Ферит каза, а защото Сейран каза на деде...
2. Когато Пелин започна да се отказва от Ферит, защото видя че няма смисъл и започна със Сертер, Ферит полудя... защо ли? Защото тя беше за него нещо като свикване.. нещо като мания.. понеже Ферит не знаеше дали Сейран го обича,харесва, но знаеше че Пелин винаги е там... това е човек, който е отхвърлен и който си мисли, че никой не го обича.. Ферит го е казвал постоянно... " никой не ме обича в това семейство " и знаеше , че като се случи нещо хоп отива при Пельо... но когато Суна му каза, че Сейран го обича той сам се спря.. спря да и звънни, (не изведнъж де, но лека-полека) разбра, че това е обсебване а не любов ... и започна да си се бори за Сейран.. а когато Пелин разбра, че наистина не му пука, след като я изгони Сейро като мръсне коте от конака.. тя не спря.. тя продължаваше да го търси, да се моли за любов... тоест стигаме до извода, че докато Ферит не разбра, че Сейран наистина го обича, той не се отказваше от Пелин за да не остане сам и самотен.. после разбра какво е любов от ден на ден все повече се влюби в Сейро.. и тя в него .. а на мен въпроса ми е такъв сега.. Пелин след като видя халвета, как защитава Сейран, как я обича, какви обещания си мисли, че Ферит все още и е дал????

# 684

Николета Кирилова 736837
Всичко това е вярно. Лошото е , че с подлости, лъжи взе да борави. Че и майка си извика за съучастник. При нея девиза беше "На война всичко е позволено" и "На мен може да ми е зле, ама и на Вуте да не е добре".

# 685
Точно затова казваме , че нейното е болест.Ясно е , обича го , боли я..но трябва да имаш малко достойнство .
С това поведение не става.Никой мъж няма да се обърне след отчаяна жена , която се е закачила като кърлеж.

Да не забравяме , че именно заради нейните игрички ожениха Ферит.Живея за момента когато ще се разкрие истината за момичето в леглото и Ферит ще й каже.. “Благодаря ти , че ме срещна с любовта на живота ми!” 🤘🏻

# 686
За мен в началото може би наистина Пело обичаше Ферит, но след като дойде майка й на преден план излезе мерака й, да е снаха и господарка в конака Корханов. Тя завижда на Сейран и любовта, която Ферит демонстрира. Явно той никога не я е обичал така, по-скоро тя му е била дружка в приключенията и баровете.
Самата Пело каза на майка си, че не може да ги гледа така влюбени!!! ,Това е в най-чистия си вид завист ( същото си мисля и за реална).

# 687
Като гледам как завършват другите сериали, които ще продължат през месец Септември и тук със сигурност ще има нещо трагично в последния епизод. Може би ще застрелят някой и няма да покажат кой е умрял.

# 688
Още не доумявам каква беше тая простотия Пелин да ги гледа от прозореца 😱
Не е като да е видяла някаква целувка примерно. То направо си беше...
И накрая такова принизяване на образа да продължи да говори за Ферит 😳

Пелин щеше да е преди Сейран, ако Ферит е имал наистина чувства. А той се е забавлявал и я е обичал като приятелка. Аз не го видях влюбен в нея в началото.

# 689
Като видях финала на Шербета, си мисля, дали няма да застрелят случайно Суна

Общи условия

Активация на акаунт