Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Имаше и грешни спойлери
Ферит няма да се върне в къщи обратно . Не показаха сцената с Пелин и Халис като изпусна червената  броеница
Ферит се сбогува с хората , които обича , даже и с Шефика Това не ми хареса никак Дано не е той простреляния
Последните серии показаха много красива любов на СейФер

Какво прави това момче , магия ли има в него , не знам Толкова правдоподобно предава емоциите си .Той плаче , аз плача С такава лекота носи цял сериял

# 121
  • Дъблин
Вярвате или не, това ще се случи точно след 7 дни!

https://twitter.com/obvsmiyy/status/1664741595852185606?s=20

# 122
Тарък каза на Кязъм, че много се е влюбил в Сейран и няма да я докосне, докато тя не го обикне и не вижда никой друг освен него. Нямало и да се ожени за нея до тогава.
Много страшен тип, за разлика от душкото Сафет, на който едни чехлички му стигат.

# 123
Тежка, но красиво направена серия!
За себе си се чудя, кое е по-зловещо - лудите в конака на Сафет начело с изнудвача Тарък, или тия в конака на Халис, които могат да разбият живота на детето си, щото "не знаят как ще живият, ако нещо му се случи"...

Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1 Корханови са много зле!!! От Сафетови може да се предположи какво ще направят, но Корханови са непредвидими в обвинения, вменяване на вина, деспотизъм, подмолности и т.н.

Хубав епизод, само Пельото го развали като не успя дори и да се отрови качествено Simple Smile. Такава пародия беше тази сцена. Как не й омръзна на Буче да се излага !?!?!?

# 124
  • Бургас
Тежка, но красиво направена серия!
За себе си се чудя, кое е по-зловещо - лудите в конака на Сафет начело с изнудвача Тарък, или тия в конака на Халис, които могат да разбият живота на детето си, щото "не знаят как ще живият, ако нещо му се случи"...
Абсолютно съгласна!
Две фамилии, свързани чрез смърт и пренесли през годините враждата заради една жена! Ифакатица отвори кутията на Пандора и сега младите ще плащат греховете...
Дали ще разбере от Хатидже или сам ще се досети за Антеп, а и  Орхан в снимките беше на летището.....този път няма да се предаде Ферит пък каквото ще да става. Явно много неща са променили в движение / вече наистина ми е жал за актьорите/ дали заради изтеклите спойлери или все още не са наясно как да приключат, но като се започне от сцената на крайбрежната / заради силен натиск от феновете заради насилието/, това че Кязъм си промени решението за Антеп и я заведе у Сафет, сцената в Пелин и разговора на Ферит с нея...Но надали ще ни спестят приключването, каквото и да е то на Пелушата - дали ще се простим завинаги или ще ни трови атмосферата и през 2-ри сезон?
Въпреки, че леля беше много добра в тази серия, исками се тя да застане пред куршума, ако се стигне до това!:head_band:

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 00:39 от Аniksi

# 125
Може би пък тези сцени да ги качат в епизода в ютуб, както стана с миналия епизод. Ще видим, но аз не съжалявам, че изрязаха сцената с Буче.
И трябва да отбележим, че СейФер проведоха нормален разговор. Отново имаше леко обвинение, но бяха спокойни, Ферит се извини. Голям напредък имат, струваше си всичко

# 126
Здравейте, нахлувам, за да споделя моите виждания за финала на сезона. Според мен ще завърши със Сейран и Тарък на сватбената маса, Ферит нахлува и го прострелват. Възможно е и Сейран да се хвърли, за да предпази Ферит.
Но със сигурност един от двамата ще е прострелян.  Ако е лелята няма да има интрига и интерес цяло лято дали е оживяла.

# 127
Тези Сафетови да не излязат по-читави от Корханови... то в ония конак чест ли е чудо ли е... то е повечето инат и гордост 🤦‍♀️
Сафет младши си се радва на чехличките... как му стана мъчно за Сейран, че баща и я дърпа и бута.. абе май е душичка той.. само се чудя Суна с него ли спи в едно легло или те все още са сгодени не женени?
Гюлгюн горката не знае къде се намира, нашият Орхан отишъл при Ифакат да се утешава.... 🤦‍♀️
Кязъм като види пистолет и му се смразява всичко...😂 мисля си да няма паралелна сцена, но този път Кязъм да застане пред куршума ако стреля този маниак по Ферит..
Пельоджум си е една и съща... дори не си изигра сцената като хората.... само си дърпаше носа като кокошка... оффф
Мерт е страхотен 👏😍😍😍
Какво ще правя цяло лято без тях.. ама за сезон 2 искам по качествен сценарии.... да си отпочинат и да се върнат с нови сили

# 128
Тино, преди малко Сейран написа на Ферит, че няма да бъде ничия друга, освен негова.
Търо също даде някакви индикации, че ще се бори за любов, тъй че не ми се вярва в другата серия да се заженят.

# 129
Нито Сейран, нито Тарък ще искат да седнат на сватбена маса.
За това съм поне спокойна за финала и за втори сезон също.

Казвах ви, че меченце ще излезе Сафет младши. И за Сейран така реагира, и да не кажат нещо на жена му, да не се обиди, и на майка си да не се меси. Обаче го е страх от брат му.

# 130
Еве, за писмото ❤️❤️

Хареса ми, че Ферит й го каза на Сейран, че от нейните решения се е стигнало до тук. Тя наистина, ако не беше пресолила толкова манджата, нямаше да се случат всички тези неща

# 131
Тино, преди малко Сейран написа на Ферит, че няма да бъде ничия друга, освен негова.
Търо също даде някакви индикации, че ще се бори за любов, тъй че не ми се вярва в другата серия да се заженят.
Така е, но ние не знаем кога е искрен и кога играе пред Сейран и семейството ѝ. А Сейран няма да бъде ничия друга в интимен план, но това не значи, че не могат да я омъжат.
Лично на мен той ми е много по-противен от Пелин. И актьорът не ме кефи.
Тя върти някави дребни интрижки, а той е убиец. Сигурна съм, че финалът ще е много драматичен.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 00:45 от Tinо

# 132
Обаче ги признавам за песните, които вмъкват в сериите. Винаги са попадение в десятката.

Потърпи, перла моя, чакай ме

# 133
Еве, за писмото ❤️❤️

Хареса ми, че Ферит й го каза на Сейран, че от нейните решения се е стигнало до тук. Тя наистина, ако не беше пресолила толкова манджата, нямаше да се случат всички тези неща

Ако Сейран не беше постъпила така Ферит сега нямаше да е този Ферит готов да защити любовта си!

# 134
Поразрових се за пираните, а къде има пирани- у Търо.
В стадо пирани централната роля е матриархат (майка им им оказва голямо влияние). Може да символизират починал роднина- не сме виждали бащата на Търо и Сафет.Тарък- мотивиран индивид, който ще получи това, което иска с цената на всичко, агресивен, готов за атака/ спокоен, пасивен, изглежда скучен, макар и красив, но когато напада изпада в пълен гняв. Слабите му стават плячка.
За песните и саундтраците съм съгласна, вече и се разпознават, в тази серия чух саундтрак, който пускат, когато Ферит изпада в неговите състояния. Както пишете за Халис, че остава до края на втори сезон, ще остане и в имението сам, най-вероятно и СейФер. Пътят ще е дълъг и труден, пълен с препятствия, но именно това ще ги промени и ще получат мечтаната свобода. Историята е разказана в интрото и за да бъде такъв финала, не трябва да променят сценария. И както пя Таркан във песента на финала- търпение...

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 01:14 от Ponky

Общи условия

Активация на акаунт