Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 727
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Яко в Матрицата...

Ах, Сейран, ах! Какво направи ти с Феро ефенди? Момчето беше богато чапкънче, всички жени бяха негови, животът му беше безкраен купон… А сега стана прост баклаваджия, само и само да е с теб Heart Eyes

# 541
Милият Ферит...  Сейран и тя. Много ме дразни Тарък как се е наместил в Антеп. Не знам и той на какво се надява, по-точно..

# 542
  • София
Да го затворят за години? Абсурд. Ще надминем Шербета по глупости.

# 543
Здравейте

# 544
И какво значи да го затворят за години....никой няма да забележи липсата му?  Или ще го дрогират?! Въпреки, че в това семейство нищо не се знае.
Ифакат много мрази всички в семейството и иска да го разруши, ама като разруши това семейство на кое бунище ще ходи да живее? Дори и новите фирми и прехвърлени сметки доколкото разбрах са на Орхан и Фуат, не на Ифакатица- пари от къде ? ....в този ред на мисли. Асуман какво ще направи преди да напусне сериала с активите си 🤔
Да го затворят за години? Абсурд. Ще надминем Шербета по глупости.

# 545
Да вземе да ги даде на Сейран и Ферит да започнат двамата на чисто.

# 546
В този сериал имаше по много от всичко. Двама млади които израстнаха пред очите ни и всяка  сцена с тях когато намяше крясъци беше красива. Възрастни които повече пречеха отколкото помагаха,дядовци и лели които искаха всички да зависят от тях заради парите и си мислеха ,че са прави винаги.Ппонякога съчуствам и на Пелин ама такава роля и бяха избрали сценаристите.Ще видим накрая с какво ще ни изненадат. Някъде прочетох,че ще гледат заедно финалнияъ епизод в петък

# 547
С розовите слушалки... 😄

# 548
https://twitter.com/eModitor/status/1665992086955360256

Emrullah Hekim
@eModitor
·
17m
Ne güzel başladık ve ne güzell bitiriyoruz bee❤️🧿#yalıçapkını

# 549
Тийзърът е легендарен, при мен беше любов от пръв поглед Heart

https://www.youtube.com/watch?v=wu_Rg5aAstI

Рени, помниш ли Kissing Heart

# 550
  • Яко в Матрицата...
Помня, Еве, помня Heart EyesKissing Heart

# 551
Емрулах бей е коментирал
Как прекрасно започнахме и как прекрасно ще завършим.❤️🧿

Абидин ми е супер дразнещ герой, но някак все си  мисля, че думите му са изкарани от контекста, иначе става просто поредният мухльо, който предава Ферит, точно, когато има нужда. Реално Ферит го крепи само любовта му към Сейран. Дъртия гъз и баща му са ясни, майка му е изпаднала в кома и не съществува, всички са срещу него.

Този жизнерадостен фраг води до мисли за щастлив финал, аз продължавам да смятам, че такъв няма да има. Може да не е брутално драматичен, но и не ги виждам " И заживяли дълго и щастливо"
В Телеграм много коментират този кадър от фрагмента

Черната врана обикновено се счита за символ на смъртта. Аз лично имам дълъг списък с потенциални жертви, та дано е някой от тях, ама.....

За антепската баклава се носят легенди, който я е опитал друго не е казал. До нас направиха турска баклаваджийница, от Антеп Grinning Еми, много е вкусна, но нямам база за сравнение с оригиналната такава.

В този сериал няма нито един контра герой, бе! Всичките са предатели, меркантилни, инертни, инриганти, прости, зли, психопати. Няма един носител на доброто, на някаква мъдрост, на някаква светлина. Какво е това чудо. Майстора имаше заявка да е този с мъдроста, ама бързо го разкараха. Дъртия гъз и неговите прогнили разбирания изобщо не го коментирам. Дразня се вече! Тези СейФер имат нужда от подкрепа. Противници и врагове имат много.

Я кажете, кого избирате? Ферит сервитьора или Ферит продавача на баклава Simple Smile

Да се допиша, че предаването с Мерт при Ибрахим Селим е най-гледаното до сега с 4млн. за един месец. А колко по-известни и популярни актьори са гостували преди него. Супер. Дано се справи с тази слава. Мерт има все още толкова чисто излъчване. Много ми на сърце и много искам да се съхрани и да има успех в кариерата си и да успява да държи личния си живот настрани от тези хиени журналистите.
 Скоро четох старо интервю, на този, който играе Омер в ЛПН (Баръш Ардуч) Той казва един ден се събудих и бях супер известен, преследваха ме навсякъде, искаха автографи, снимки. Имало е дни с над 300 души, които са ме спирали и не издържах на напрежението. Започнах да ходя на психолог и това много ми помогна. Горещо го препоръчвам на колеги, които се озоват в същата ситуация. Не  е срамно и няма да спра да го повтарям.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 13:27 от Бл@гуна

# 552
Буря в мен бушува,
Изгаря и руши…
Аз и ти ще воюваме ли?
Аз и ти ще спечелим ли?
Буря в мен бушува,
Изгаря и руши…
Аз и ти ще воюваме ли?
Аз и ти ще спечелим ли?

Скрих те в сърцето си,
Откакто за пръв път те видях
и пламъци обхванаха всички страхове...

Лутах се във всички страни,
между истини и лъжи,
Пътя е дълъг, нека ти си в неговия край…

https://www.youtube.com/watch?v=ViO0pCtCOdo

Рени,благодарение на теб!!
Това е отговорът на въпросите ни
Вече на няколко въпроса отговориха,предстои последният за този сезон

# 553
Гюнгюр само да не реши да убива някой от главните и в сезон 2 да го гледаме в сънищата на другия, например, пък другите ще ги отмятаме по списък.

И Афра ли има такива розови слушалки?

# 554
Сташ, това са прословутите слушалки на Афра според феновете Joy Той явно обича да се кипри с нейните неща и шапката й носеше, и още нещо, но не помня какво.

Момичета, преди още да направите отделна тема май беше, някой написа много интересна информация за антепския фастък и как там никой не казва шам фастък. Някой помни ли, кой го сподели и къде да го потърся?

И фрага е с рекорден брой гледания 3.6млн до сега.

Общи условия

Активация на акаунт