Тема 7 - за любителите на корейски и китайски сериали

• 34 102
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • България
Изгледах двата първи епизода на Fall in Love и минах на последния.
Споделям мнението на Naili
Добавям, че и актьорът в главната роля не ми е симпатичен, другият е по-хубав.

# 481
Този съм го гледала някъде - дали не беше в Чикагската пишеща машина?...

# 482
  • пустинен пъпеш
След започнати китайски,,One and Only"псевдоисторически,южнокорейски ,,The Fabulous"(блясъка в модната индустрия )и японски ,,Grande Maison Tokyo"(с много готварство) сериал се натъкнах в Netflix на южнокорейския риалити сериал,, Single's Inferno'' ,изоставих временно другите и загледах него.5 девойки и 4 младежи на остров сред океана,ще си готвят сами,ще се ухажват,ще участват в различни игри за награди.Интересно е да се  наблюдава общуването им.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 18:58 от rududu

# 483
Изгледах The Glory. Най-доброто ,което съм гледал досега, като азиатски сериал.Знам че вече сте го изгледали, но да споделя и аз Simple Smile Сериалът ми напомни много на Revenge с Emily VanCamp.Перфектен сценарий и актьорска игра.Азиатските превземки(които ме дразнеха в другите сериали) тук са сведени до минимум.Сериалът успя да ме вкара в една виртуална реалност ,където нелогичните елементи или поведение почти липсваха.Много красива главна героиня в стил icewoman,но шпионката Kang Hyun Nam...ако аз трябва да я оценявам ,веднага и връчвам корейски оскар за актьрско майсторство.
П.п: С две думи да спомена и за мъжките роли та да не се обидят дамите.Перфектни са!Мъжете актьори също ми допаднаха с изключение на Joo Yeo Jung. Сори ама не го приемам насериозно за тази роля.Държеше се като идиот през по-голямата част...и с тоя сплескан бритон и  тъпашки мимики .Странен начин за ухажване .
П.п2: Сценарият съм сигурен(на99%), че е писан от жена.Женско царство и психология Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 21:10 от yopen

# 484
  • вятърничава
rududu, Single's Inferno ми се струва доста интересно. Има подобен сериал корейски с Ли Да-хи Love Is for Suckers (2022). Наскоро го гледахме и коментирахме с Роца.

Аз не съм гледала The Glory.
П. П. Прав си! Ким Юн-сук. Всичките изброени сериали са много добри.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 21:18 от bb6

# 485
yopen, почти всичките сериали на сценаристката Kim Eun Sook са хитови. Ако харесваш сериали на историческа тематика може да погледнеш Mr. Sunshine.
Главната от The Glory - Сонг Хье Кьо, участва и в друг сериал на сценаристката - Descendants of the Sun. А, ако решиш да я гледаш в още нещо бих ти препоръчала All In, Worlds Within...... или That Winter, The Wind Blows.

# 486
  • при най-добрият мъж...
yopen, почти всичките сериали на сценаристката Kim Eun Sook са хитови. Ако харесваш сериали на историческа тематика може да погледнеш Mr. Sunshine.
Главната от The Glory - Сонг Хье Кьо, участва и в друг сериал на сценаристката - Descendants of the Sun. А, ако решиш да я гледаш в още нещо бих ти препоръчала All In, Worlds Within...... или That Winter, The Wind Blows.

И в никакъв случай в Now we are breaking up. По-слаб сериал с нея не бях гледала. Изтърпях го само заради главния Jang Ki Yong и Сехун.

# 487
Indira, бих могла да поспоря с теб Wink. Encounter е още по-слаб. Аз за това не ги препоръчах и двата Hands V.

# 488
  • България
Споменахте корейския See You in My 19th Life (2023).
Мислех, че ще е поредното корейско разочарование, обаче за мен беше откритие.
Не харесвам актрисата в главната роля, но тук беше доста по-приемлива.
Много неприятна съдба да помниш предишните си животи, а хората вече да ги няма.
Много добре направен и финалът е какъвто е добре да бъде.

# 489
Привет! Аз се заплеснах по сериали с Yoon Hyun  Min - ГГ от Bo-ra! Deborah. Изгледах Witch at Court, който препоръчвам и сега завършвам My Holo Love, който развива една миниатюрна тема от "Аз, роботът", но много по корейски. Навремето тази част беше публикувана в известно българско списание "Жената днес" и си спомням колко много ме беше впечатлила. Хубав ден!

# 490
  • България
Актьорът наистина е много интересен, заради него изгледах и Mama Fairy and the Woodcutter (2018).
Силно не препоръчвам, за мен беше много тъп сериал, докато My Holo Love ми е сантимент. Именно този сериал ме привлече към светлата страна и зарязах американските бози с едно и също послание - колко са велики.

# 491
  • при най-добрият мъж...
Indira, бих могла да поспоря с теб Wink. Encounter е още по-слаб. Аз за това не ги препоръчах и двата Hands V.

Вярвам ти безрезервно. Не съм го гледала, за това не го споменах Simple Smile
Аз съм го ударила на китайски минита, докато чакам вампира Тек да приключи и да пуснат новия пожарникарски с Джони Хуан. Уж щеше да е август, но коя година... Само ПМ знае.
Чета, че И Бо нещо пак е сгафил по женската част, агенцията му се опитва да замете скандала, обаче май няма да успее и филмите с него вероятно само ще събират прах и няма да видят ТВ ефир. А последната клюка е, че са засекли Янчо усмивката ( Ян Ян) и партньорката му от Фойерверките да влизат заедно в нейния дом и да излизат от там чак след 2 дни. Голям скандал, видиш ли!

# 492
  • вятърничава
Кой беше И Бо? Thinking

# 493
  • България
Китайски хубавец.
https://doramatv.live/list/person/wang_yi_bo

# 494
Уанг И Бо и Сяо Джан много нашумяха покрай The Untamed.

Общи условия

Активация на акаунт